Myślę, że oprócz szaleńców sprzedają również ci co muszą, żeby mieć za co opłacić rachunki. Po prostu jeśli nie mają wyboru to sprzedają w niekorzystnym dla siebie okresie. No i ci, którym zabrakło cierpliwości, bo trzeba przyznać, że trzeba mieć ją nietęgą.
Natomiast ci, którzy nie jadą na oparach i mają cierpliwość godną inwestora długoterminowego mogą dobierać i zapewne na tym skorzystają. Ja czekam jakieś dwa lata, także nieco krócej niż Kirikou, no i czekam dalej. Stratny na razie nie jestem. Jestem nadal bardzo pozytywnie nastawiony choć przyznam, że ta stagnacja i trend boczny trwa dłużej niż oczekiwałem.
mam akcje nawet po 2,20 i nie sprzedawałem po 4 bo drobne mnie nie interesują ale co ty możesz o tym wiedzieć skoro za parę groszy ośmieszasz się tutaj i na innych spółkach. Dowiedz się dziecko co to są inwestycje.
Miałeś 2 razy tyle i nie sprzedales na co liczysz a może Rosja dojdzie do Polski i kurs dalej będzie dobry giełdą w Ameryce źle tu spada w Niemczech źle tu spada a ku,,,rwa ten syf ciągle spada pamiętasz wyniki 120 mil zysku źle Niemiec rządzi i tyle
Troszkę skubie a portfel Pcc całkiem fajny i dalej podbieram . z uwagi na inną pracę z której żyje mogłem dokupić po 2,8 ,No nie niestety , jeżeli zejdzie niżej to jestem już zleceniem zabezpieczony . Piszmy o faktach forumowicze . / niedługo Płock rusza /Szacun dla popie@ulek… bez akcji i nagonkom . Czas pokaże kto wygrał a kto przegrał . Miłego inwest…
Kiroku nie wiesz, że o nasze finanse boi się kilku błaznów którzy za darmo lub za grosze ośmieszają się na forum anonimowo. Jeżeli mają jaja niech napiszą wiążącą informację co do kursu i wtedy będą gościami bo wezmą całą odpowiedzialność na klatę.
Wszyscy wiedzą, że giełdami rządzą chciwość i strach ale i psychologia tłumu. Większość kupuje nie wiedząc co robi a to dla mnie definiuje się jako ryzyko. Potem rodzą się rozczarowania i frustracje.
Uwielbiam powiedzenie Buffetta "Gdy fala opada, wtedy dopiero okazuje się, kto pływał nago".
Z każdą inwestycją związane jest ryzyko i każdy "inwestor" powinien mieć tego świadomość.
Kirikou 100/100 nie wiem czy zauważyłeś jak znikają z forum trolle jak trochę podskoczy i zaraz jak jest szansa, że coś spadnie to już lecą jak muchy do g.... jprdl co za oszołomy dobrze że mogą się błaźnić anonimowo ale współczuję osobą z ich otoczenia.