• Okazja Autor: zygzak [85.89.183.*]
    Cash flow spada i spada a powinno rosnąć i rosnąć. Tani papierek chyba czas sie zainteresowac. Ja juz zaryzykowałem nie ma co czekać
  • Re: Okazja Autor: ~nostra [88.156.211.*]
    Tez kiedyś podjęłam ryzyko jak była po 15.00 dzis jestem 88 % w plecy i wciąż spada
    najbardziej problematyczna spółka na giełdzie.
  • Re: Okazja Autor: ~sknerus [92.42.116.*]
    Nostra, wiem że jest ciężko pewnie wszystkim, którzy tak kupili i trzymają do dziś. Ale spójrzmy na to z innej strony. Ta spółka już od dłuższego czasu była wyceniana z ogromnym dyskontem w dół. (w stosunku co może zarabiać itd). Ale do tej pory widać było dużą niepewność ze strony akcjionariuszy (drobnych). Właśnie ze względu na tą problematyczność ,niepewne (duże ) sprawy na których okazywało się (po czasie) ,że zamiast kokosów są straty które muszą być pokrywane z działalniści podstawowej itd.
    Moim zdaniem, kiedyś musiało do tego dojść jeżeli kurs ma wrócić do poziomu który byłby akceptowany i zadowalający (10 lub 15 zł.) co jest możliwe za rok czy dwa. Teraz to trudny okres jak nigdy, ale Ci co właśnie kupują a są tacy, którzy korzystają z okazji to mogą zarobić na prawdę krocie.
    Ale cóż przez ten czyściec chyba po prostu trzeba przejść.
    Pozdrawiam
  • Re: Okazja Autor: ~km [193.33.174.*]
    To nie jest okazja.W spółce panuje haos. Gniady nielegalnie odwołany. Kazimierski samozwaniec ,ale zdobywał zlecenia.Odkąd Gniady odzyskał władze z pomocą policii skończyły się kontrakty. Prezes bez pracy i pracowników.Jeśli nie zrobią porządku w spółce będzie zagrożenie wywalania akcji przez któregoś z prezesów.Kurs w gr. jest prawdopodobnt.
  • Re: Okazja Autor: ~sknerus [92.42.116.*]
    OK. Ale jeżeli już piszesz o tym to także jest drugi scenariusz. Pracownicy pracują bez względu kto tam zarządza, Ci którzy są na zwolnieniach pracują w domu. Sytuacja może się rozwiązać i spólka wreszcie pokaże prawdziwe wyniki. A co do pakietu któregokolwiek z prezesów to są chętni do kupna i to za cenę większą niż obecna rynkowa. Węc wydaje mi się że te groszówki to chyba przesada. A już na pewno żaden z nich nie musiałby (i chyba nawet nie mógł) sprzedawać na wolnym rynku.
  • Re: Okazja Autor: ~km [193.33.174.*]
    Masz rację.Sytuacja może się rozwiązać ,/chciał bym tego/ ale najważniejsza w tej branży jest wiarygodność .Czy firma w której jest takie zamieszanie może być wiarygodna dla klijętów ? czy Ty współpracował byś z taką spółką,czy byś wybrał inną.? Dla branży windykacyjnej kryzys to dobry czas,ale niestety nie dla CFL .Jeśli sytuacja w CFLsię unormuje kurs ruszy w górę,jeśli dalej będą się żreć będzie spadał
  • Re: Okazja Autor: ~guru [62.87.223.*]
    km bananie jeden do książek analfabeto jeden buahahaha
[x]
CASHFLOW 0,00% 0,13 2016-03-31 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.