A możesz mi wierzyć, że stać mnie na bardzo dobrego prawnika, który z łatwością zdobędzie wasze dane i wyegzekwuje moje prawa. W pełni pokryjecie wszelkie poniesione przeze mnie straty spowodowane bezprawną działalnością Ja ci wierze - dawaj - bezprawna działalnosc Jaki to Paragraf ? Tylko po co chcesz tracić po raz koejny bo rozumiem ze juz straciłeś przez bezprawna działalnosc , cokolwiek to nie oznacza
Hehe - zaoszczędze ci wydatków na bardzo dobrego prawnika i udziele porady za darmo .Napisz do mbf niech ci dadza odpowiedź co dalej z ..... ESPI 1/2020
Ponadto jak tak pięknie przytoczyłeś powyższy raport, to MBF w tym wypadku jest POSZKODOWANY, tak więc twoje stękanie na forum tej spółki jest tym bardziej śmieszne, a tylko działasz na szkodę obecnych akcjonariuszy co nie jest czynem dozwolonym.
do tego odnosząc się do tego raportu co podałeś to w roku 2022 padł WYROK PRAWOMOCNY przeciwko osobie, która działała na szkodę spółki. Tak więc spółka była poszkodowana, a do tego padł prawomocny wyrok przeciwko osobie działającej na szkodę spółki. Tak więc bardzo błędnie oceniałeś sytuację myśląc, że ja jestem ze spółki, ale działasz obecnie na szkodę spółki, a co za tym idzie na szkodę każdego z akcjonariuszy w tym mnie. Po drugie oszczerstwa i zniesławienie do których się posunąłeś także jest karalne. Tak więc powodzenia
O jeszcze oskarżenia w moim kierunku o bezprawną działalność, no dokładają sobie dokładaj :) działalność na szkodę spółki, której mam udziały, oszczerstwa i zniesławienie teraz jeszcze, no ładnie jedziesz :)
Chyba ci się pomyliło coś mistrzuniu :)
Dawaj dowody kozaki, a nie tylko skamlesz na tym forum z tym swoim giermkiem giero :) dowody, a nie tylko pisanie non stop ogólnikami.
Wklejaj te papiery z dowodami, a nie produkujesz się
Hehe - pod jakim nickiem pisałeś ? ESPI 1/2020 - nie było później nic co by go dotyczyło. "to MBF w tym wypadku jest POSZKODOWANY" tak został uznany co Sąd ocenił ..." dokument SFABRYKOWANY .." ja rozumiem ze SFAŁSZOWANY PODROBIONY itd. Sfałszował go RK - "... w roku 2022 padł WYROK PRAWOMOCNY przeciwko osobie," - radziłem zebys napisał do mbf - moze ci wyjasnią CZEGO i JAKIEJ SPRAWY dotyczy ESPI 1/2020 - innej to co bedzie z tymi oszczerstwami , działaniem na szkode itd ? Dawaj tego swojego prawnika
Przecież to nie MBF memła o jakimś wyroku tylko ty jęczysz bez przerwy, że niby MBF przegrał.
To wklejaj sygnaturę i jaki sąd wydał wyrok, a nie tylko non stop płaczesz, że niby wygrałeś.
Fakt - badź merytoryczny , piszę o działaniach mbf .To oni zaczęli .Złozyli zawiadomienie , uzyskali status pokrzywdzonego itd. Co z tego wyszło ? To jest istota sprawy i ewentualne tego konsekwencje . A to raczej Fakt , JS... Haha ,Realnie ,Wielebny itd .zachowujecie się jakbyście nie wiedzieli gdzie to i z kim skonfrontować .
To przestań jęczyć o czymś czego nie ma.
MBF nic nie pisze w sprawie, a ty jęczysz i jęczysz niby o jakimś wyroku.
Taka to twoja merytoryka - zajęczyć to forum o czymś czego nie ma.