Pomażyć zawsze można ale tu o kilka złotych ciężko będzie marzyć nie mówiąc już o 30zł . Na giełdzie już różne rzeczy widziałem i wzrosy 10 czy 20 krotne i to nie max. osiągnięć naszych spółek giełdowych ( chociażby CDP ) ale bądźmy realistami.
Musiało by wystąpić jakieś ponadprzeciętne zdarzenie ale z tego co wiem to alchemią się nie zajmują.
Tak sobie myślę, rozmawiało kiedyś exc o fuzji z intensonem i nie wypaliło, ale teraz może coś znów rozmawiają a Anna L już w intensonie siedzi. A może intenson coś Annie podpowiedział, że napoje to razem z EXC by można? Nie wiem tylko gdybam, co myślicie?
Trudno mi powiedzieć bo nie chcę spekulować, ale jeśli chodzi o napoje to nie ma ona nic do zaoferowania na swojej stronie więc czemu by nie.
Mamy moce , mamy produkty bio , izotoniczne napoje, żele energetyczne i trochę kosmetyki i suplementów tyle że to bardziej prestiż i reklama dla nas by była bo rynek zbytu to mamy mocno rozwinięty i tylko trzeba to przekuć w jeszcze większe marże i zwiększenie asortymentu suplementów bo to jest na czasie teraz.