tereny na których stoi fabryka mebli pod lupą KULCZYKhttp://www.polskatimes.pl/gloswielkopolski/stronaglowna/63688,wielkopolska-znow-ziemia-obiecana-dla-jana-kulczyka,id,t.html
tak, to juz wczesniej bylo wiadomo. jednak wg mnie likwidacja swarzedza i gaz to raczej zbieg okolicznosci. jesli nawet dzialka lezy tam gdzie jest gaz to tym lepiej dla akcjonariuszy, za wiecej sprzedza grunt ;-)
w okolicach Środy Wlkp Kostrzyna Wlkp i Swarzędza firmy amerykanskie, niemieckie na potęgę prowadzą odwierty, gdyz sa tu bardzo duże złoża gazu szacuje sie złoża na 1 bilion 300 mld m3 dwa razy więcej niż złoża morza kaspijskiego
I te firmy beda sprzedawac Polakom wlasny polski gaz po cenach swiatowych oczywiscie. A ktory to sprzedawczyk i z jakiej partii podarowal im polskie zloza? Podobno teren calej Polski zostal tak "wykoncesjonowany" lata temu, po cichutku.
Dnia 2009-03-14 o godz. 12:19 ~DM napisał(a):
> I te firmy beda sprzedawac Polakom wlasny polski gaz po
> cenach swiatowych oczywiscie. A ktory to sprzedawczyk i z
> jakiej partii podarowal im polskie zloza? Podobno teren
> calej Polski zostal tak
> "wykoncesjonowany" lata temu, po
> cichutku.
kopaliny stanowią własność Skarbu Państwa
Już niebawem wielka zwała, ale co ja wam będę tłumaczył.
Ja tam wole kręcić pewnymi walorami takimi co dają dodatkowo dywidendy np. assecoslo gdzie dywidenda daje mi na dzieńdobry 10 %
NARA BALONIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I powiedział że jesteś mądry? A ty w to uwierzyłeś. Chłopie Swarzędz to trup, kasa z likwidacji najwcześniej za rok. A ty liczysz na łatwe pieniądze. W piątek kupiłeś po 6 gr i liczysz, że jak napiszesz na forum, że Swarzędz to szejkowie to kurs urośnie do 12 gr i zarobisz.