• Czytać Autor: ~Mowilem [5.173.157.*]
    Poseł Kukiz'15 Jarosław Sachajko w Studiu PAP zapowiedział, że za 3 miesiące w aptekach pojawią się polskie, tańsze w produkcji konopie medyczne. - Do tej pory pochodziły one z importu, głównie z Kanady - dodał.
  • Re: Czytać Autor: ~Mowilem [5.173.157.*]
    Marihuana medyczna: trwa polska produkcja
    - Instytut warszawski już produkuje, więc jest to kwestia około trzech miesięcy, bo to jest lek. To jest cała procedura dosyć skomplikowana, ale będziemy mieli w aptekach tańsze konopie medyczne, dostępne cały czas. To nie może być tak, że ktoś się leczy dwa miesiące, a później akurat dostawa z Kanady nie dotarła. Będziemy mieć swoje tanie konopie medyczne w aptekach" - zapewnił.
  • Re: Czytać Autor: ~THEPUNISHER [5.184.102.*]
    Tylko że excellence wyszedł już z konopi. ,Sprzedał akcje cannabis gamę OVER!!!
  • Re: Czytać Autor: ~Jan [5.173.5.*]
    Exc nie ma już prawdopodobnie wiele wspólnego z konopiami i to ze sprzedali swoje udziały w tym biznesie to akurat dobrze . Dobrze że skupiają się na biznesie który przynosi i przynosił będzie zyski . Przecież o tym że leczniczo dopuszcza konopie było wiadomo i wiadomo było że będzie to nisza którą będzie chciało zagospodarować kilka podmiotów i w związku z tym , po podzieleniu tego co można będzie sprzedać na kilka firm plus import nikt tak naprawdę nie zarobi .
  • Re: Czytać Autor: ~warren [104.28.114.*]
    Mnie oprócz soków podoba się inwestycja w medycynę estetyczną EXCELLENT HIALURONIC
    https://health-medica.pl/produkt/excellent-hialuronic-acid-voluma/ 
    i tą nogę powinni dalej rozwijać .
    Nadmienić należy że wojna na Ukrainie zakończy się podobno w dwa lata wiem że to długi okres ale wówczas nie przewiduję aby rynek rosji był dalej zamknięty dla naszych wyrobów / SOKI /.
    Nie wiem jak jest ze sprzedażą obecnie kwasu na ten rynek ale na ich stronach internetowych wyrób się znajduje i cenę można uzyskać po zalogowaniu ??.
    Fakt że kolarzy jest tu masa ale to pozwala zachować dość dobrą płynność spółki ,podobnie z trollami mam identyczną sytuację na Novinie ale tam jestem bardzo długo :)

[x]
EXCELLENC -1,16% 0,43 2026-04-02 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.