• Wydaje się to tanie już Autor: ~poliniak [89.70.232.*]
    A ciągle spada
  • Re: Wydaje się to tanie już Autor: ~Doświadczony [188.146.92.*]
    To zależy na podstawie czego wyceniasz spółkę. Ja jak sobie wyceniam na podstawie możliwej przyszłej dywidendy ( tu mi wychodzi jakieś 5%) to nie jest najgorzej ale dalsze spadki są jak najbardziej możliwe. Przecież np Xtb płaci dywidendę powyżej 4 zł a kurs na poziomie 40 zł. Czyli jak Asseco spadnie jeszcze 30 zł to nikogo to nie powinno dziwić tym bardziej że koszty wzrosły przychody już nie tak bardzo. Rozwój się już tu skończył
  • Re: Wydaje się to tanie już Autor: ~wuj91 [185.152.122.*]
    Dnia 2024-01-20 o godz. 14:31 ~Doświadczony napisał(a):
    > To zależy na podstawie czego wyceniasz spółkę. Ja jak sobie wyceniam na podstawie możliwej przyszłej dywidendy ( tu mi wychodzi jakieś 5%) to nie jest najgorzej ale dalsze spadki są jak najbardziej możliwe. Przecież np Xtb płaci dywidendę powyżej 4 zł a kurs na poziomie 40 zł. Czyli jak Asseco spadnie jeszcze 30 zł to nikogo to nie powinno dziwić tym bardziej że koszty wzrosły przychody już nie tak bardzo. Rozwój się już tu skończył

mocne mocne
    że odpowiem
  • Re: Wydaje się to tanie już Autor: ~obi [188.146.122.*]
    jakby poruwnywać xtb do asecco to odrazu widać że jedna spółka mega niedowartościowana a druga przewartościowana w którą inwestować?
  • Re: Wydaje się to tanie już Autor: ~Rps [188.146.120.*]
    W Orlen
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.95.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ASSECOPOL -1,54% 217,60 2025-10-23 17:02:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.