Porównajcie oba jego komunikaty:
12 luty - komunikat o niezbywaniu akcji w najblizszym czasie ( ma wówczas 12,5 mln serii B )
12 marzec - komunikat o zbyciu 6 marca akcji z poziomu 10,8 mln do 9,6 mln ). Oznacza to, że pomiędzy 12 lutego a 6 marca sprzedał jednak 1,7 mln akcji - zapewne 24 lutego.
Ps. Dziś także sprzedawał. Zostało mu więc jeszcze 9,2 mln + 12,7 mln serii A.
No to ma jeszcze czym handlować. Ciekawe jakie ma zamiary, odnośnie tych pozostałych akcji. Jak będzie chciał wszystko opędzlować, to kurs będzie w dołku jeszcze długo. Za czas jakiś znowu da ogłoszenie, że nie opyla, i opędzluje następny milion .
Masakra :)
fishi, jak to wredny manipulant??
przecież pare dni temu pisałes jaki on wspaniały biznesmen, jak swietnie zarabia pieniążki i jak bardzo ci imponuje,wiec??
do tego to info o niezbywaniu akcji w najbliższym czasie,ha ha ha,żenujące nazywac go biznesmenem (chyba że pokroju grobelnego)
dla mnie to b.dobra informacja,cienias się wyprzedaje za darmoche i oby jak najszybciej nawet po 5gr.
szanowny kolego: musisz odwołac swoje przeprosiny wobec W.-też publicznie na forum,ha,ha a ja mam zajebistą satysfakcję bo od początku wyczułem tego gada
Tak, odwołuję swoje przeprosiny. Pan W to kanalia i jednoczesnie kretyn. Nie rozumiem tylko powodów jego postepowania, pewnie tak jak większośc z nas, bo takie powody muszą być. Trzeba jednak przyznać, że wbił sobie samobója i to przecudnej urody. Kto takiego gościa będzie chciał w swojej spółce, co co innego mówi, a co innego robi.
"przecież pare dni temu pisałes jaki on wspaniały biznesmen, jak swietnie zarabia pieniążki i jak bardzo ci imponuje,wiec?? "
Więc zdania nie zmieniam - okpił wszystkich po całości i zarobi na tym kupę szmalu.
Kto jest głupi ?
On ( który zarobił )
My ( którzy dużo straciliśmy )
A może Prezes ( bo wepchnął mu akcje po grosiku, zamiast zrobić większą emisję po 10 groszy - poszłaby na pniu ).
Sam sobie na to odpowiedz, drogi Towarzyszu Niedoli :))