• Ten Wesołowski to jednak wredny manipulant ! Autor: mc_fish [83.27.32.*]
    Porównajcie oba jego komunikaty:
    12 luty - komunikat o niezbywaniu akcji w najblizszym czasie ( ma wówczas 12,5 mln serii B )
    12 marzec - komunikat o zbyciu 6 marca akcji z poziomu 10,8 mln do 9,6 mln ). Oznacza to, że pomiędzy 12 lutego a 6 marca sprzedał jednak 1,7 mln akcji - zapewne 24 lutego.

Ps. Dziś także sprzedawał. Zostało mu więc jeszcze 9,2 mln + 12,7 mln serii A.
  • Re: Ten Wesołowski to jednak wredny manipulant ! Autor: ~gonzo [217.76.120.*]
    No to ma jeszcze czym handlować. Ciekawe jakie ma zamiary, odnośnie tych pozostałych akcji. Jak będzie chciał wszystko opędzlować, to kurs będzie w dołku jeszcze długo. Za czas jakiś znowu da ogłoszenie, że nie opyla, i opędzluje następny milion .
    Masakra :)
  • Re: Ten Wesołowski to jednak wredny manipulant ! Autor: mc_fish [83.27.32.*]
    Będzie ciekawie w każdym razie.
    Za dużo nie mogę pisać, bo ta kanalia czyta to forum.
    No i nie chcę.
    Ale będzie ciekawie.
  • Re: Ten Wesołowski to jednak wredny manipulant ! Autor: ~zenek [217.98.25.*]
    lata na giełdzie nauczyły mnie jednego - nawet najcwańsze typy koniec - końcem ponoszą ogromne straty np Karkosik . ps robi się ciekawie
  • Re: Ten Wesołowski to jednak wredny manipulant ! Autor: ~gonzo [217.76.120.*]
    Fakt, robi się ciekawie. Już się nie mogę doczekać następnego odcinka telenowelii pt.: "Pan W. opyla następny milion" .
  • Re: Ten Wesołowski to jednak wredny manipulant ! Autor: ~hk tv [193.151.48.*]
    fishi, jak to wredny manipulant??
    przecież pare dni temu pisałes jaki on wspaniały biznesmen, jak swietnie zarabia pieniążki i jak bardzo ci imponuje,wiec??
    do tego to info o niezbywaniu akcji w najbliższym czasie,ha ha ha,żenujące nazywac go biznesmenem (chyba że pokroju grobelnego)
    dla mnie to b.dobra informacja,cienias się wyprzedaje za darmoche i oby jak najszybciej nawet po 5gr.
  • do kolegi Futrzaka Autor: ~hk tv [193.151.48.*]
    szanowny kolego: musisz odwołac swoje przeprosiny wobec W.-też publicznie na forum,ha,ha a ja mam zajebistą satysfakcję bo od początku wyczułem tego gada
  • Re: do kolegi Futrzaka Autor: ~Futrzak [79.190.182.*]
    Tak, odwołuję swoje przeprosiny. Pan W to kanalia i jednoczesnie kretyn. Nie rozumiem tylko powodów jego postepowania, pewnie tak jak większośc z nas, bo takie powody muszą być. Trzeba jednak przyznać, że wbił sobie samobója i to przecudnej urody. Kto takiego gościa będzie chciał w swojej spółce, co co innego mówi, a co innego robi.
  • Re: Ten Wesołowski to jednak wredny manipulant ! Autor: mc_fish [83.27.32.*]
    "przecież pare dni temu pisałes jaki on wspaniały biznesmen, jak swietnie zarabia pieniążki i jak bardzo ci imponuje,wiec?? "

Więc zdania nie zmieniam - okpił wszystkich po całości i zarobi na tym kupę szmalu.
    Kto jest głupi ?
    On ( który zarobił )
    My ( którzy dużo straciliśmy )
    A może Prezes ( bo wepchnął mu akcje po grosiku, zamiast zrobić większą emisję po 10 groszy - poszłaby na pniu ).
    Sam sobie na to odpowiedz, drogi Towarzyszu Niedoli :))
[x]
BELEAF -1,01% 3,92 2025-12-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.