Moim zdaniem jak chcesz sprawdzić czy wystawienie zlecenia sprzedaży na 20K spowoduje spadek kursu akcji OZE cośtam na dolne widły,
to szybko oświadczam, że mozesz to sprawdzić wystawiajac takie zlecenie sprzedaży na akcjach OZE cośtam...... dodam od siebie - nigdzie indziej nie da sie tego sprawdzić
upił INM? ty już Vincent z tych nerwów nie wiesz co piszesz
Mi już INVENTION dał tyle zarobić, że nawet jakbym chciał pić codziennie najdroższe pół litra to bym tego nie przepił :))))
Przypomnę ci czerwiec/lipiec 2020-czerwiec 2023 zysk ponad 600 k zł brutto a ty możesz tylko z tej bezsilności sobie wyć i pisać bzdury na forum inventiona hahaha
Nawet jakbym obecne akcje, które mam kupione z samych części zysków w tym i dywidendy z Orlen sprzedał po 10 grosz to nic to nie zmieni. IBM dał mi tyle zarobic co ty leszczu w życiu na oczy nie zobaczysz hahaha
Ta.. wiem, tonąc też się uratowałeś wyciągając się z bagna za włosy, haha
ty to nieustające pasmo sukcesów, te twoje brednie to już czytać nie chce. Twoje opowieści letniej treści pięknie punktował jako kłamstwa rafcyk a zwłaszcza yoggi, że wstyd to było czytać. Mnie się nie chciało bo nie tracę czasu na ślęczenie w durnych wpisach jak helmut, podradomski piesek, haha
Wszyscy wiedzą, że wisisz i kwiczysz tam na 1,8 przed splitem
Wracaj pod drzewo, oj nie masz ty szczęścia :)
Dnia 2024-01-17 o godz. 19:17 ~Vincent napisał(a): > Ta.. wiem, tonąc też się uratowałeś wyciągając się z bagna za włosy, haha > > ty to nieustające pasmo sukcesów, te twoje brednie to już czytać nie chce. Twoje opowieści letniej treści pięknie punktował jako kłamstwa rafcyk a zwłaszcza yoggi, że wstyd to było czytać. Mnie się nie chciało bo nie tracę czasu na ślęczenie w durnych wpisach jak helmut, podradomski piesek, haha > > Wszyscy wiedzą, że wisisz i kwiczysz tam na 1,8 przed splitem > > Wracaj pod drzewo, oj nie masz ty szczęścia :)
ładnie cię ściervvo wyjaśniłem, że w każdym wpisie o mnie wspominasz i wyjesz jak zbity kundel. Dobrze śmieciu tak ma być, masz znać swoje miejsce w szeregu. Jesteś pośmiewiskiem na forum oze i na forum inventiona tam ze wstydu to nawet piszesz pod kilkunastoma nickami.