No to od rana OKAZJI ciąg dalszy. Tylko, że wykorzystanie tej OKAZJI może będzie do realizacji za kilka lat. Jak widać wczorajsze zakupy nie przełożą się na plus dla wyceny
ahahhhahaha- tak- interes życia - akcje tej firmy-muszę sam sobie pogratulować zakupu przed laty i cieszyć ile straciłem. Gdybym nie miał kasy i gdyby to nie był ot- kaprys, zabawa a nadzieja na inwestycję pieniędzy- to bym się załamał. A tak- to pośmiać się można choćby nad samym sobą jaki człowiek głupi jednak jest inwestując w takie firmy dziwne.
Zerknąłem z ciekawości na forum, żeby zobaczyć jakie tu nastroje panują i czy może ktoś odkrył Amerykę co się dzieje z tymi SZUMnymi zapowiedziami wielkich sukcesów , ale nie budują naganiacze i psychofani wykrzywiający obraz i piszący tu kompletne bzdury - prawdopodobnie na usługach tejże firmy - no nie buduje to - nadziei nie znalazłem na lepsze jutro. Szkoda. Może pomódlmy się tu wspólnie- może to pomoże.
Teraz nie ma co sprzedawać bo sytuacja jest tragiczna, ale poczekam na poziom choćby 20 zł za akcję. Może za rok osiągną taki kosmiczny poziom. Wtedy czas sprzedać te nic nie warte akcje nic nie wartej firmy. Wielka szkoda, bo potencjał lata temu był.
Dnia 2024-01-17 o godz. 12:29 ~Malykurek napisał(a): > prościej będzie - jeśli chce się błędu uniknąć - zamiast otchłań- dno, czeluści piekła, katastrofa lub dupa blada
Czasem ciśnienie czy wku... mogą się objawić w postaci takiego błędu. Od razu po wysłaniu zauważyłem, ale dobrze że wiadomo o co chodzi :) Czekamy na lepszy czas. Do jutra hehehe
tak- ja się nie dziwię, w nerwach o literówkę łatwo. Swoją drogą jesteś optymistą, jeśli zakładasz, że jutro będzie lepiej. Tak- jutro będzie lepiej, ale nie dotyczy to optymistycznie założenie tej firmy. Tu jutro ani pojutrze ani nawet za kilka dni - nie będzie lepiej.