Bardzo się cieszę ze RK i Janusz piszą o zyskach.Bedzie roszczenie ? Jesli są zyski - to roszczenie bedzie wypłacalne. Giero - MASZ RACJE !!!!! nie zmieniłeś zdania o MBF - RK i to jest to .Zarabiać mozna zawsze , zgodnie z prawem , a EKIPA rozgrywająca najwyzej odda Ci częsc swioch "zysków" Zeby wygrac trzeba grać
Co chcesz tanio kupić, trochę za późno. Jak piszesz to screen , źródło bo tylko straszysz sądem. Za chwilę możesz mieć sprawę za oszczerstwa od uczestników forum i nie tylko
JS ." Za chwilę możesz mieć sprawę za oszczerstwa od uczestników forum i nie tylko" - to bedzie tekst roku 2024 na forum MBF !!!!! Piszę o włąkach i jakoś zarzad mbf nawet nie zdementował - nie mówiąc o zawiadomieniach organów. T ja zawiadamiam juz od jakiekoś czasu - SKUTECZNIE Ochłoncie naganiacze - ale zawsze mozecie ZROBIC SPRAWE , oczywiscie jesli bedziecie tu jeszcze po wywaleniu akcji CZEKAM
JS ... nie zmieniaj tematu - STRASZYSZ mnie pozwem od "UCZESTNIKÓW FORUM MBF " - cos za duzo wziąłeś ? czy za mało ? Pisz do pracodawcy na bysławską ? Niech napiszą co dalej z ESPI nr 1 /2020 - tam WIRYGODNIE pisali ze BEDA INFORMOWAC KONKRETY - naganiaczu
To juz JS .... wiesz co jest grane ?Bysławska dała ESPI dla JSenergy.Nagniacz wie o co idzie .No to moze ile jest warte 5 lat dla twoiich pracodawców RK ?
JS ... moze Haus pomoze ? Kiedy zawiadomienie od "UCZESTNIKÓW FORUM " ? nieźle cie je..bło dziś .Dali info co dalej z ESPI 1/2020 ? Pisał RK ze jest wyrok korzystny dla MBF , ale on sie odwoła bo nie zasądzona WIEZIENIA 2 LATA. Głu..pi on czy co ? Sfałszował dokument umowy / widziałem jeszcze inne papiery - tez fałszywki / i sie odwołał ? I CO ? PRZEGRAŁ a dokumenty bedą badane ...... myslał ze bedzie chroniony dalej ?
Czytaj moje posty dokładnie, wystarczy trochę logiki, i elokwencji. Ponieważ nie kłamie taka mam zasadę a na giełdzie jestem 30lat.
A udowodnić to mogę przed sądem zeznaniami z urzędu skarbowego
Czytaj moje posty dokładnie, wystarczy trochę logiki, i elokwencji. Ponieważ nie kłamie taka mam zasadę a na giełdzie jestem 30lat. A udowodnić to mogę przed sądem zeznaniami z urzędu skarbowego- pisze JS... Jakbym słyszał RK , a tu czytam . Co za trafnośc - gdyby tak nie było napisałbym -PUDŁO
Składaj baranie kolejny chce przegrać...składaj składaj...ja czekam aż ten kto wygrał wystąpi o zadośćuczynienie i tu zyski i to solidne w spółce bardzo potrzebne...a tak to luz piękną pogodę mamy i piękne widoki:-)))))
A możesz mi wierzyć, że stać mnie na bardzo dobrego prawnika, który z łatwością zdobędzie wasze dane i wyegzekwuje moje prawa. W pełni pokryjecie wszelkie poniesione przeze mnie straty spowodowane bezprawną działalnością wykonywaną przez was. Powodzenia
Powiedz mi tempaku gdzie jest tu złamane prawo jaki program itp...już się boję dzwonię do dudusia po ułaskawienia przed wyrokiem tak na zaś:-)))podpowiem Tobie że teraz przebywam w górach będziesz miał łatwiej