• Powiem krótko Autor: ~Wielebny [95.49.6.*]
    Dostawa do Nigerii to sprawdzian dla spółki, jeżeli dojdzie do skutku i następne pozamykają mordy takim Tomaszkom
    Niestety naznaczony jest przez niewirnego Tomasza z bibli
    Błogosławieni Ci co nie widzieli a uwierzyli , to Ci co teraz kupują
    Zaprawdę powiadam Wam i po dychu nie będzie drogo po realizacji tych umów, mało kto jeszcze zdaję sobie sprawę z tej rozlewni i skali w ciągu roku olej jest ciągle na topie a w zastępstwie masła które obecnie jest b. Drogie zużycie oleju wzrośnie
    To wszystko rozstrzygnie się na przełomie stycznia i lutego
    Już mało czasu dla niezdecydowanych na zakupy
    Papieru mało i jest wyprzedany
    Dzienne skoki po 20 % będzie normalka
    PochwA
  • Re: Powiem krótko Autor: ~Tomek [85.221.154.*]
    Zobaczymy jutro jak dużo urośnie to uwierzę
  • Re: Powiem krótko Autor: ~Wielebny [95.49.6.*]
    No niewierny :-)
  • Re: Powiem krótko Autor: ~Tomek [37.248.173.*]
    Tak jak myślałem bez Espi ta spółka nie istnieje
  • Re: Powiem krótko Autor: ~Tykitaki [185.69.145.*]
    Ty nie istniejesz bez tej spółki
  • Re: Powiem krótko Autor: ~Giero13 [109.231.2.*]
    Wielebny masło szoruje po dnie to jest fakt olej też coraz tańszy...w mleczarskiej branży jest kryzys obecnie cena spadła masło ciągle przewijają się promocje...jest szansa na odbicie jak wojna się skończy bo ciągną mnóstwo po taniości z Ukrainy i z Litwy też...chcą grać papier to będzie rosło nie ważne po ile masło olej czy inne pierdół...ale pisanie espi a r3alizacja to dopiero raporty albo ich brak pokażą...
  • Re: Powiem krótko Autor: ~Realnie [37.225.7.*]
     Re: Powiem krótko Autor: ~Tomek [37.248.173.*] 2024-01-15 10:42
    Tak jak myślałem bez Espi ta spółka nie istnieje

ty myślisz :-)))?
    Wydaje się tobie.
    Nie równaj do siebie...obrażanie za wyrażanie opinii ...dyskryminacj...realnie zachowaj klasę
    Re: Powiem krótko Autor: ~Giero13 [109.231.2.*] 2024-01-15 17:13
    Nie równaj do siebie...obrażanie za wyrażanie opinii ...dyskryminacj...realnie zachowaj klasę

A w którym momencie równam do siebie???
    Do płaczka tomcia tylko inne płaczki mogą dorównać.

Ja marudzę, baaaardzo delikatnie oceniając waszą aktywność na tym forum, jak on, ty i kilka nicków można byłoby jeszcze wymienić?
    Jeden wielki płacz, hejt, plucie na Spółkę, w tym jesteście najlepsi i w tych momentach pokazujecie "klasę". ty wiesz giero co oznacza zwrot "zachować klasę" jak i "równać do siebie"???

Nie i taki jest fakt.

Tak więc nie używaj zwrotów, których znaczenia nie znasz.

I dodatkowo nie posiadając akcji przesiadują na tym forum całymi dniami, poświęcając weekendy, Święta, zasypując to forum monotematycznymi tekstami, które im gorzej przedstawiają Spółkę tym lepiej.

Tak zachowuje się forumowicz???
    Błąd panie realnie musisz wykasować nie ze swojej powyższej wypowiedzi...ja też płynę ze sternikiem...
  • Re: Powiem krótko Autor: ~JSEnergy [91.192.199.*]
    Sternik się odezwał. Co nie da się kupić po taniości dużego pakietu
     Re: Powiem krótko Autor: ~Giero13 [109.231.2.*] 2024-01-15 18:08
    Błąd panie realnie musisz wykasować nie ze swojej powyższej wypowiedzi...ja też płynę ze sternikiem..

giero, bujać to my a nie nas :-))).

Nagle niby "wielki" akcjonariusz się zrobił, po takim czasie plucia na Spółkę :-)))

To trzeba mieć nieźle tu i tam "poukładane" :-)))).
  • Re: Powiem krótko Autor: ~Hehe [89.64.60.*]
    Zwykły podrzędny leszcz, koleś rok całe dnie na forum nadawał żeby kupić parę akcji po 3 zł hahaha typowy ynwestor bananowy :)
  • Re: Powiem krótko Autor: ~Wielebny [95.49.6.*]
    A gdzie miłosierdzie dla Baranów Bożych
    Pochwa
    Giero już nie płaczesz miernoto jak jest źle na spółce ? Nagle Krassowski już spoko i nie robi wałów ? Nagle spółka nie kłamie ? Nagle ich raporty finansowe nie są ściema ?
    Widać lubisz robić z siebie błazna dla paru groszy. Typowy leszcz groszołap
    Zdania o nich nie zmieniam to oszuści i ściema totalna...producenci espi od zawsze to samo...JS czytaj że zrozumieniem...sternik jest w Józefowie...
    Jesteś zwykłym leszcze groszołapem, to jest niezmienne. Całe dnie od roku tutaj spędzasz dla paru groszy, to jest dopiero szczyt leszcza :)
    Są takie powiedzenia o zwierzętach ale nie przytoczę bo zapewne nie zrozumiesz i nie chcę Twojej łepetyny narażać ma bolesny proces myślowy...
    Tak sobie tłumacz, jesteś zwykłym podrzędnym groszołapem, który myśli, że jest kimś... Dalej becz całe dnie i udawaj, że coś wiesz i potrafisz myśleć. Dlatego widać znasz z autopsji ból przy próbie myślenia
    Słabo nie umiesz czegoś samodzielnie wymyślić...ciekawe kiedy napiszą o problemach z transportem piratami itp...ale na razie jest czas przecież jest tyle szans ale i zagrożeń przesłanie te same od lat...kiedy czacie Z R.K...
    Słaby to właśnie jesteś, potrafisz tylko bezmyślnie naganiać i robić syf, a myślisz, że jesteś inteligentny hehe non stop ten sam monotonny bełkot jak widać twój poziom nie pozwala na zbyt wiele. Margines :)
    Ludzie z marginesu to ciągle ludzie...trzeba takim pomagać a nie stygmatyzować...
    Niestety takich jak ty nie da się inaczej traktować
    Nie znasz mnie i nic o mnie nie wiesz...ja o Tobie też...tyle w temacie...w realnym życiu nie wiadomo w jakiej szufladce kto kogo by umieścił...dość już pisania...pozdrawiam szczerze
  • Re: Powiem krótko Autor: ~JSEnergy [91.192.199.*]
    Zwierzęta są chociaż mądre a ty zwykły insekt jesteś
[x]
MBFGROUP -3,37% 5,74 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.