Od pracowników Cormay dowiedziałem się o ZUPEŁNIE NOWYM analizatorze do badania krwi. Konstrukcja cakowiecie własna. Nie żaden chiński szajs, nie żadna wydmuszka na którą poprzedni zarząd zapłacił miliony Niemcom, Francuzom i Włochom. Konstrukcja zbudowana od podstaw przez nowych konstruktorów z Cormay. Jakiś czas temu firma zatrudniła nowego specjalistę z dorobkiem naukowym, który z hukiem wyrzucił cały poprzedni zespół nieudaczników łącznie z kierownikiem projektu i managerem.
Jak widać - strzał w 10-tkę. To trzeba było zrobić 10 lat temu!
Przestań pierd...głupoty, od lat jeżdżą z tym samym g.....em po targach i ciągle coś się w tym szajsie nie spina, człowieku poczytaj kiedy to miało wejść do produkcji a potem brednie wypisuj, znów mamy kwartalną obsuwę i na co ty tu jeszcze liczysz? Smród i zgliszcza zostały, tak to na dzisiaj wygląda.
Rozumię Twoje wzburzenie - wolno Ci tak mówić, bo nie da się ukryć, że poprzedni zespół budujący analziatory Hermes to nieudaczniki. Zanim jednak zaczniesz krytykować to co powiedziałem sprawdz, kto wtedy budował analziatory, a kto się nim teraz zajmuje i od kiedy. Znam nazwiska, ale oczywiście nie mogę ich tu podać. Natomiast ie jest to takie trudne: wystarczy wejśc w relacji inwestorskie i poptrzeć ktoś sie pod jakim dokumentem podpisuje/podpisywał.
Informacja ta nie bardzo się to spina z obecnym stanem rzeczy. Na zrobienie czegoś takiego trzeba lat pracy, a więc o ile jest to świeże info to może i faktycznie stworzyli nowy zespół pod przewodnictwem kogoś z doświadczeniem (byłoby miło) ale na owoce (o ile w ogóle) przyjdzie poczekać lata. Druga spawa. Ile kosztuje stworzenie analizatora pokazały odpisy za poprzednie projekty (które nawet nie zostały dowiezione). Jest to kasa jakiej CRM nie widział od lat. Kolejna sprawa, z taką reputacją ciężko będzie zorganizować pieniądze. Jak na razie utopili wszystkie projekty. CRM 0:5 Analizatory
To możesz powiedzieć w jakim dziale pracownicy nie otrzymali pansji na czas? Co do mojej (super) wiadomości - sprawdź jak zmienił się stan osobowy Dizału Projektowania i Budowania Analizatorów i sam zobaczysz, że to 100% pewna informacja.