Podpowiedź ci tak, wejdź na Twittera ekipy holding i ostatni ich tweet jest o tym artykule, a na fotce jest artykuł, jak sobie klikniesz i przybliżysz to cały przeczytasz, ja niestety myślałem że będzie tego więcej, wydałem 10 PLN na e wydanie i strata tak jak i na eee
To wklej screena skoro zapłaciłeś to masz dostęp do zapłaconego.
Ja myślę, że jakbyś wykupił to jako fan spółki i forum, już byś wczoraj trąbił o tym artykule, a cisza była.
Ciekawe.
Skoro mam zapłacone to mam dostęp, jak podałem powyżej wszystko co jest w artykule jest na Twitterze ekipyholding, nie muszę udowadniać. Mimo że jestem fanem jak wspomniałeś a także długoterminowym inwestorem, nie zachwycił mnie ten artykuł i mam nadzieję ze wujas poda coś konkretniejsze go niż ten kilkuzdaniowy artykuł.
Ktoś wspominał w wątku innym o dużym projekcie dinozaurów , nie wiem jak on musi być ogromny skoro gra była wydana we wrześniu 2021 i miała być mocno zaktualizowana po testach, a tu minęły 2 lata i cicho szaaa tylko plany i plany( do kina się pchają)
Zaraz ktoś napisze że się żale , ale na to wychodzi że tak jest bo po takim czasie inwestycji poprostu brak już słów, chyba za dużo tematów na raz ogarniają
Co kogo obchodzi, kim jesteś i dlaczego tu biadolisz w kółko?
Jak mogłeś kupić dostęp za 10 zł, jak za miesięczny zapłaciłem 119 zł? Poza tym, z tego co kojarzę, dziennego nie da się wykupić, tym bardziej do pojedynczych artykułów? Za 10 zł byś miał 2 akcje (łącznie byś miał już 3) i na lody Ekipy, by ci jeszcze zostało, żebyś się nimi zapchał i głupot nie podpowiadał.
No i weś takiemu wytłumacz, jak ty nie potrafisz nawet wykupić pojedynczego e-wydania gazetki w internecie a mnie pouczasz co mam robić. Ubolewam że wydałem te 10 zł bo z chęcią bym zjadł te lody zamiast przeczytać ten artykuł.
Co więc za problem?
Wklejasz artykuł kupiony i po problemie, bo zamykasz dziub pieniaczowi, inaczej jesteś klamczuszek i ściemniacz.
Lepiej trzeba było od razu przyznać, że lurkowales artykuł na twitterze, bo jest on tam cały wklejony i tylko głupi albo ślepy albo jedno i drugie, by nie zauważył. Nawet widać, kiedy napisałeś swój wpis,który się ukazał po wpisie na twitterze.
Swoją drogą trzeba być niezłym świrem albo desperatem, żeby non stop się poświęcać czas spółce.
Wklejaj więc ten artykuł za 10 zł albo zostajesz forumowy mitomanem.
Dnia 2024-01-13 o godz. 06:48 ~Kulfon napisał(a): > Co więc za problem?
Problem żaden, ale nie muszę nic udowadniać randomowi z neta
> > Wklejasz artykuł kupiony i po problemie, bo zamykasz dziub pieniaczowi, inaczej jesteś klamczuszek i ściemniacz. Nie wklejam i czekam na kolejnego pieniacza
> > Lepiej trzeba było od razu przyznać, że lurkowales artykuł na twitterze, bo jest on tam cały wklejony i tylko głupi albo ślepy albo jedno i drugie, by nie zauważył. Przecież o tym napisałem ze artykuł jest widoczny na twiterze, moim błędem była myśl ze jest cos więcej ( nie sądziłem ze cały artykul moze być podany na fotce)
Nawet widać, kiedy napisałeś swój wpis,który się ukazał po wpisie na twitterze.
Musisz chyba brać lekcje od detektywów z tiktoka bo słabo ci idzie śledztwo, podpowiem że wpis ekipy holding jest z godz 10.42 więc przeanalizuj to jeszcze raz
> > Swoją drogą trzeba być niezłym świrem albo desperatem, żeby non stop się poświęcać czas spółce.
A co to za porównanie, mam zainwestowane pieniądze w spółkę i mam w obserwowanych profil spółki( normalnie świr :) dostałem powiadomienie to czytam
> > Wklejaj więc ten artykuł za 10 zł albo zostajesz forumowy mitomanem.
Mitoman to narazie pasuje bardziej do ciebie Artykuł Egazety.pl moze znajdziesz jak wykupisz
ArTi jak można nie zauważyć na twitterze, że to jest cały artykuł?
Chłopie nie rób z siebie tu pośmiewiska i to na własne życzenie. Jak taką samą spostrzegawczość prezentujesz na giełdzie, to się nie dziwię, że się tu zakisileś.
Z dala od takich spółek. Tu nic dobrego nie będzie, bo Friz kasę zarabia i nie interesuje go kurs. On jeździ po świecie korzysta z życia, a wy tu piszecie, że całe oszczędności wladowaliscie w spółkę stworzoną do zabawy przez influencera. Nawet mi was nie żal.
Najlepszy śmiech z tego artykułu, jak Wojtyca, któremu dali poprezesować, żeby się nie nudził, snuje wizje o dużym parkiecie GPW. No śmiech i widać facet naprawdę się nudzi.
Po co takie artykuły zamieszczać? Rozsądniej by zrobili, jakby nic nie napisali. Straciłem 1,5 minuty życia na czytanie tych bzdur. Dzięki ci parkiet.com przynajmniej nie stracę tu kasy.
Co się dop..r ...d..cie do osób Ww i ArTi..... . Panowie nie przejmujcie się tymi mitusiami i nie dajcie się sprowokowac to na bank sa ludzie Mitomana ..no niestety jest jak jest ...w spolce osadzeni ludzie ... To większość Te same osoby co były związane z Jrh Columbus itd... praktyki też są przekopiowane 1 do 1 .. raporty miesięczne itd... oni wiedzą co robią... Tylko czekają na to.... Zamiast tutaj to lepiej na jakimś discordzie kanał kontrolowany zrobić....
kasa leszczu a ty co? forumowy adwokat? matka cie nie nauczyła, żeby nie wtrącać sie gdzie starsi rozmawiają? wtopiłes na columbusie a teraz tutaj przylazłes pouczać innych. zabierz te dwie płaczki i zróbcie we 3 na tym discordzie ten kanał kontrolowany bo i tak nic mądrego na kanał nie wnosicie oprócz swoich urojen i jęków , żeby tam sobie swoje inteligentne rozmowy prowadzić. szkoda, że od razu na to nie wpadłeś, przynajmniej nikt by się nie dowiedział że pacan jesteś, na dodatek z urojeniami, bo ci na jrh krzywdę ewidentnie zrobili, że od tamtej pory wszędzie "ludzi mitomana" widzisz... kasa bierzesz za silne dawki, bierz po pół, bo następna faza to białe pingwiny... i lećcie, lećcie już na tego swojego zamkniętego discorda
Rozbawiła mnie to trochę...no ale tak to jest ...kozak w necie piz..da w świecie. Nikogo tu nie wyzywam ale Ty niedołęgo chyba jeszcze po weekendzie porobiony byłeś pewnie jakimiś tanimi dopalaczami jak przystało na gimbaze i odklejke złapałeś.
Kasa specjalista od wszystkiego... i analizę spółki zrobi i diagnozę postawi, a jakie bajki poopowiada... Człowiek wielu talentów, takich nam tu potrzeba by wątki ożyły. Szkoda tylko, że bez sensu i nie na temat kolego piszesz.
Założyć miałeś tego discorda. Załóż waćpan i nie wracaj, bo czytać się tych pseudomądralińskuch wywodów konfabulacyjno-sensacyjnych nie da. Piszesz duzo, ale nie dość, że nie na temat, to całkiem bez sensu. Ale szacun za walkę, bo rozumiem że forum to jakaś cześć twojej terapii, tylko może rób to na innej spółce.
kasa cieszy mnie twoja radość i to, że taki bohater też w świecie jesteś, aaaa i to, że wolisz snickersy pewnie od tych środków które opisujesz
weź więc snickersa, bo widać nie tylko odklejke łapiesz, ale na bohatera forumowego pozujesz ....
szkoda, że zanim zacząłeś nas tu swoimi mądrościami i przemyśleniami raczyć, to taki spokojny wątek był .
Nie dziwi was, że ten Kasa i ArTi, pomimo że piszą z tych samych niby nicków, to IP im się zmienia? Czyżby jeden typ, piszący z kilku nicków nie ogarniał nawet IP? Pasowałoby w sumie bo wjechał nowy Kasa, który od razu stał się obrońcą m. in ArTi i Ww. Ciekawe może toni by było, gdyby mu się nicki i IP nie myliły.
Tak to jest praktyki w spółkach finansowych z kręgu Mitomani...zaczyna się od bełkotu na Bankierze ...adios Buenos Aires ...ale tekst o analizie i diagnozie całkiem dobry ,uśmiech na twarzy wywołał hehe dobre.Rynek was zweryfikuje i mam nadzieję że na Złotej zrobią za to kolejna imprezę!
Imprezę na Złotej powiadasz? Za dużo bajek widzę weszło na wieczorynkę w weekend , albo ci rękawki z fartucha za często luzują. Wykorzystaj więc te chwile na bardziej pożyteczne zajęcia niż pisanie bzdur po forach.
Inwestując w akcje tej spółki złamałem wszystkie zasady inwestycyjne - władowałem w tą spółke całą kasę swoją i nie tylko bo tą odłożoną dla dzieci. Więc jak ArTi zerkam tu bardzo często, zaczarował Karol z Łukim nie powiem, to był błąd ale jest nadzieja, spox poczekam jeszcze, nie czytam art gdyż jestem zwolennikiem patrzenia na wykresy, nerwy mi tu trochę już puszczają, a ja co ostatnio zrobiłem dokupiłem. Dobre nie wiem po co tam piszę, po prostu rozumiem zapaleńców bo to do jasnej …. musi w końcu odbić. Cały NC ma przed sobą lepszy okres 1) gorzej być nie może 2) formacja odwrócenia na wykresie dziennym. Jestem więc i będę z Wami akcjonariusze. Cierpliwości