Wyniki za IV kwartał zazwyczaj były bardzo dobre. Do tego jak dojdzie dodatkowa sprzedaż pasz i suplementów to może być grubo. Tylko czy to rynek doceni? Do póki "grupa osób" trzyma ten kurs na danym poziomie to może być różnie.... Muszą pójść pozytywne informacje ze spółki to wtedy kurs ruszy.
Dnia 2024-01-12 o godz. 08:14 ~Pako napisał(a): > Będzie pewnie z 10 baniek za IV kw.
Prawdopodobnie tak będzie. Ewentualnie nieco więcej.
Tyle, że będzie chyba powtórka z historii i kursem tylko lekko ruszy, groszołapy - kółkowicze zarobią na piwo na kolejny kwartał a docelowo kurs zostanie na podobnym poziomie.
Kurs ruszy, jak ONI tak zechcą. Zresztą w innym wątku już też ktoś to napisał.
Maliniak, to że lubisz w tylni otwór nie znaczy że musisz się chwalić i pisać o tym na publicznym forum...
Akcje kupiłem aby zarobić jak każdy na tym forum, oprócz Ciebie. Ty jesteś tu tylko dla naganiania. Także spadaj raz na zawsze stąd bo nikt nie chce z tobą gadać....
Czyli brałeś w ciemnio pod łatwą kasę bez roboty. Napisałem "w ciemno" bo w przeciwnym razie - po przyjrzeniu się tej ekipie z Bydgoszczy ( oczywiście jeśli jesteś przy rozumie ) ominąłbyś tych przyśniceli wielkim łukiem.
W jednym się z tobą zgodzę jajko ( co za drętwy Nick - tfu ) ja nie jestem tu by zarobić. Za to ty tu nie zarobisz. Uważam, że dociera powoli do ciebie ta smutna prawda i ( oczywiście jeśli jesteś przy rozumie ) marzysz by pozbyć się tego padłą ale w związku ze stratą musisz to trzymać. Jajko ( co za drętwy Nick - tfu ) powiem ci coś w sekrecie: trzy lata daj sobie jeszcze, bo możliwości jakiejkolwiek podbitki ceny nie będzie a bój się przy tym śmiercionośnego info.