• Pracowite pszczółki Autor: ~aber [46.134.115.*]
    W sumie to podziw z jaką determinacją, siłą pragniecie zniechęcić wszech i wobec do tej firmy!
    Po nocach nie śpicie ,byleby tylko naganny temat był na górze!
    Jak sportowcy ,sprinter czekający w blokach startowych ,by wystartować z agresywnym komentarzem.
    Wiele z nich pochodzi już z lenistwa ,metoda (kopiuj) -(wklej)
    A może jest COŚ czego nie wiem?, jaka jest mechanika takiego postępowania? ,oświecie mnie!
    Tylko proszę nie wciskać kitu ,że to z obawy,dobroci serca , troska o bliżniego ,bo w to akurat nie uwierzę .
    Odpowiedzi mile widziane bez inwektyw!
  • Re: Pracowite pszczółki Autor: ~Rewia [188.146.130.*]
    To jeden klawisz ,z drugiej strony jak byś się zachował,jakbyś wyleciał na pysk . Jest goły i wesoły a perspektyw nie ma. Frustrat i kastratw jednym
  • Re: Pracowite pszczółki Autor: ~Vvv [194.61.40.*]
    Tak na pewno. Wielki spisek przeciwko zarądowi. Napisz, że jeszcze w porozumieniu z Tuskiem. Tą gadkę sobie zostaw dla Rady Nadzorczej. Pisory miały taką manię aby znaleźć wroga i na niego zwalać wszystkie nieszczęścia.
    My tego nie kupujemy. 
    Żądamy od Zarządu wyników w postaci portfela.

Elektrotim nie ma zamówień. Na pysk powinni wywalić zarząd za brak portfela.
    Bez tego akcje nie ruszą a spadną z hukiem. 
    Sam Dom Maklerski obniżył rekomendacje. Jeżeli masz akcje to powinieneś być posr……. No chyba, że jesteś z Zarządu.

• Re: Pracowite pszczółki Autor: ~Rewia [188.146.130.*]
    Kastrat zabolało, goły i wesoły i obserwuj Elektrotim, 5o ci żyłka 2 202r pęknie hahahah
  • Re: Pracowite pszczółki Autor: ~aber [46.134.115.*]
    Odpowiadam!- Nie nie jestem z Zarządu ,nie jestem tez posr.....y ,a akcje posiadam!
    Czepiacie się tej rekomendacji na " akumuluj " widzisz w tym coś złego? ,natomiast pomijacie fakt ,że ten sam Dom Maklerski podniósł CENE DOCELOWĄ DLA ELEKTROTIMU NA 19,1 .!!!!!
    Politykę to Ty człowieku zostaw w spokoju , bo to nie to forum!
  • Re: Pracowite pszczółki Autor: ~aber [5.184.228.*]
    Widzimy ,że Autor "obserwator" to taka królowa wśród pszczółek hi hi
    No i mamy wysyp opinii od "Nn" "obserwator" i "J23"
    "obserwator" ? jaki z niego obserwator? Podaje niby ogół bieżącej sytuacji ,wraz ze swoim komentarzem ! Pisze wybiórczo to co mu pasuje i odpowiada ! Zamiast zamieszczac suche fakty i dystansować się ,a to czy od kupna czy zakupu, zamieszcza w temacie (TREND SPADKOWY -MOCNE S PRZEDAJ) Co do analizy technicznej jak wiesz ta jest robiona przez automat (pare razy w dół i juz -sprzedaj) Zamieść analize podana przez analityków ----tam jest MOCNE KUP!
    Co do dwóch w/w nicków to zamiast Nn i J23 powinni nazywać się --"prorok" i "Nostradamus" co to o kant du...y rozbić! Taka ich wizja!
    Ja nigdy nie namawiam do zakupu,sprzedaży ,czy akumulacji akcji . Zasadnicze pytanie? <W jakim i czyim interesie jest ta nagonka?> Widzicie to co każdy! -- Dobre wyniki finansowe i można na tym zarobić , tylko trzeba tanio kupic hihi
  • Re: Pracowite pszczółki trolle zwyżkowe Autor: ~Obserwator [45.8.68.*]
    W swojej analizie opisałem fakty dotyczące spółki Elektrotim. Na podstawie tych faktów uważam, że Spółka jest przewartościowana.
    Przy obecnym backlogu zamówień kurs był 3,6 zł.
    Żadne.biuro maklerskie nie dało rekomendacji „kupuj” czy „mocne kupuj „
    Spółka sama zakomunikowała, że nie interesuje jej wzrost przychodów.
    Spółka, która nie ma wzrostu przychodów nie ma wzrostu ilości klientów i zwiększania rynku. W takiej Spółce następuje regres.
    Uważam, że nawet spadek do 10 zł nie spowoduje popytu na akcje .
    Z uwagi na spadek zamówień wiemy już , że w 2024 będzie spadek przychodów.

• Re: Pracowite pszczółki trolle zwyżkowe Autor: ~Renia [37.30.14.*]
    Wyrzucili? Wyrzucili i chwała im za to bo takiego nieroba jak ty to ciężko znaleźć a teraz na zasiłek hahah
  • Re: Pracowite pszczółki Autor: ~Trader [185.39.161.*]
    oni mogą sobie krzyczeć, im bardziej krzyczą tym bardziej ich boli że jeszcze nie odkupili bo zauważają że już są na peronie

• Re: Pracowite pszczółki Autor: ~Oko [62.12.114.*]
    Wszyscy ogarnięci sprzedali akcje a Ty zostałeś ubrany w bezwartościowe akcje, których nie możesz sprzedać.
    Staciłeś kasę. Tak bywa na giełdzie.

• Re: Pracowite pszczółki Autor: ~ABC [46.204.8.*]
    Jeśli coś jest bez wartości to twoje mrzonki że od kupisz taniej.
  • Re: Pracowite pszczółki Autor: ~Gihia [173.239.196.*]
    Zejdź na ziemię. Nikt nie nie kupuje i nikt nie chce kupić.
    "Gihia" ślepy jestes ? fakty! są takie -nikt nie chce sprzedac ,więc rośnie!
    Proste jak drut -zasada podaży i popytu!
    Nikt tu żadnej Ameryki na nowo nie odkrył!
  • Re: Pracowite pszczółki Autor: ~Obserwator [103.125.146.*]
    Nie ma chętnych na zakup. Jest mały obrót 12 tysięcy i rzadkie transakcje.
    Kurs jest przeszacowany.
    Jest gra na zwyżkę i próba ubrania w akcje.
    Spokojnie. Niech kupują między sobą.
  • Re: Pracowite pszczółki Autor: ~Kapewu [37.30.14.*]
    Nie tłumacz tępakowi , zaraz odpisze z komórki inne bzdety i się spuści w kiblu
    Przez ostatnie dni myslałem ,że trole spadkowe na ferie zimowe sie wybrały! .Był taki spokój . ,Ale gdzie tam ,trzymają ręke na pulsie. Straszą nowym komendantem Straży Granicznej,wcześniej zmiana w rządzie .Jest nowy Minister Kierwiński ,i podpisał! kontrakt zawarty!.Pesymisci twierdzą ,że umieją "analizować fakty" .To co czytam i analizuje to ja twierdze ,że mają bujną fantazje. Konkurencje czuć tu w wypowiedziach na kilometr!

• Re: Pracowite pszczółki Autor: ~Emrek [178.43.249.*]
    Tylko szaleniec jest ślepy na ich zbawienne upomnienia, ostrzegali, żeby sprzedać jak cena była 6/10/12/15/19 zł. Jako, że prawdopodobnie za tysiąc lat ta spółka może nie istnieć ich ostrzeganie może być zasadne. Przecież jeżeli wtedy spółki nie będzie to akcje będą za 0 złotych. Szok :o .
[x]
ELEKTROTI 0,00% 48,80 2026-04-02 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.