• Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~KrólArtur [89.69.165.*]
    Zachowanie kursu przez cudowne wyniki i rentowne kontrakty czy przez to, że to śmieć?
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Qbq [5.184.72.*]
    Takie trole jak wy robicie prawdopodobnie robotę dla zarządu.
    Taki mi dziś pomysł przyszedł do głowy:
    1. Najpierw rok ujadania żeby kurs zbić i żeby średnia zakupów i wymian na koniec 2023 między kolegami z zarządu była niska i rynkowa
    2. Teraz dalsze ujadanie żeby koledzy z zarzadu mogli kupować dalej nisko oraz żeby cena ewentualnego wezwania była możliwie niska

Im bardziej o tym myślę tym bardziej mi się to sensowne wydaje

Najpierw myślałem że trole to niespełnieni pracownicy lub kontrahenci, ale teraz to miejsce się wydaje że to ludzie zarządu

Prawda Arturek, bin i parkiet?
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Marek [213.25.24.*]
    Zawsze tak jest, że naganiacze przyczynę spadków upatrują w wymyślonych przez siebie teoriach spiskowych, a nie widzą realnych przyczyn w samej spółce.
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Qbq [5.184.72.*]
    No nie sądzę żebym naganial.
    Inna sprawa to zapomniałem o tobie.
    Spółka ma zyski i to spore.
    Wy tu siedzicie od toku i biadolicie, po co?
    A skoro jest tak źle to dlaczego spółka nie ma strat.
    Moja teoria póki co nie jest to udowodnienia ale jest bliska prawdy :)
    A ty kolego działasz na zlecenie tych których opluwasz:)
    Jeśli moja teoria jest niemożliwa to napisz dlaczego a nie snuj bajek
    Proszę, wymienię tylko niektóre realne przyczyny spadków stojące po stronie spółki:
    - wyprzedaż majątku
    - fiasko szumnie zapowiadanych inwestycji: budowa fabryki baterii, Paterek,
    - brak nowych kontraktów
    - wyjście wiodącego akcjonariusza
    ... tak na pierwszy rzut oka.

• Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Bin [188.146.126.*]
    Marek widać, że Compremum mu chytry plan na najbliższe 10 lat. Kurs zacznie wzrastać po 10-ciu latach i wtedy wszyscy zarobią.
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~KrólArtur [89.69.165.*]
    Dnia 2024-01-09 o godz. 16:57 ~Qbq napisał(a):
    > Takie trole jak wy robicie prawdopodobnie robotę dla zarządu.
    > > Taki mi dziś pomysł przyszedł do głowy:
    > > 1. Najpierw rok ujadania żeby kurs zbić i żeby średnia zakupów i wymian na koniec 2023 między kolegami z zarządu była niska i rynkowa
    > > 2. Teraz dalsze ujadanie żeby koledzy z zarzadu mogli kupować dalej nisko oraz żeby cena ewentualnego wezwania była możliwie niska
    > >
    > > Im bardziej o tym myślę tym bardziej mi się to sensowne wydaje
    > >
    > > Najpierw myślałem że trole to niespełnieni pracownicy lub kontrahenci, ale teraz to miejsce się wydaje że to ludzie zarządu
    > >
    > > Prawda Arturek, bin i parkiet?

Przejrzałeś mnie, to ja Łukaś. Nie wierzę, że to napisałem. Wolałbym być już garbaty niż bez mózgu jak on.
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Turek [94.254.234.*]
    Qbq, masz rację. To zorganizowana akcja zarządu i związanych z nimi ludźmi. To wszystko by wyjaśniało. Nawet Łukaś zniknął z forum pół roku temu. Nie ma też Mecenasa i De. Oni przygotowywali całą tę akcję a Artur, Parkiet, Bin, Marek i inni to tylko zasłona dymna. Mieli odwrócić uwagę. Dobrze, że to rozgryzłeś. Trzeba się trzymać z daleka od tej spółki.
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Bin [188.146.125.*]
    Potwierdzam. Trzeba trzymać się z daleka od tej spółki. Szymański to główny udziałowiec telewizji Republika. To teraz główny środek przekazu PiSu, który próbuje obalić obecny rząd. Trzeba się trzymać z daleka od Compremum bo Szymański i Fojt to Pisowcy.
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Kr [31.182.219.*]
    Dnia 2024-01-09 o godz. 19:48 ~Bin napisał(a):
    > Potwierdzam. Trzeba trzymać się z daleka od tej spółki. Szymański to główny udziałowiec telewizji Republika. To teraz główny środek przekazu PiSu, który próbuje obalić obecny rząd. Trzeba się trzymać z daleka od Compremum bo Szymański i Fojt to Pisowcy.

Och to już nie kochanka będzie głównym motywem hahaha
    Nie brak pieniędzy na wynagrodzenia przy rekordowych zyskach ??
    Co za zmiana !!
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Parkiet [82.214.130.*]
    Dnia 2024-01-09 o godz. 20:33 ~Kr napisał(a):
    > Dnia 2024-01-09 o godz. 19:48 ~Bin napisał(a):
    > > Potwierdzam. Trzeba trzymać się z daleka od tej spółki. Szymański to główny udziałowiec telewizji Republika. To teraz główny środek przekazu PiSu, który próbuje obalić obecny rząd. Trzeba się trzymać z daleka od Compremum bo Szymański i Fojt to Pisowcy.
    >
    > Och to już nie kochanka będzie głównym motywem hahaha
    > Nie brak pieniędzy na wynagrodzenia przy rekordowych zyskach ??
    > Co za zmiana !!

Rekordowe zyski jak i rekordowe pułapy ceny.

Dnia 2024-01-09 o godz. 19:48 ~Bin napisał(a):
    > Potwierdzam. Trzeba trzymać się z daleka od tej spółki. Szymański to główny udziałowiec telewizji Republika. To teraz główny środek przekazu PiSu, który próbuje obalić obecny rząd. Trzeba się trzymać z daleka od Compremum bo Szymański i Fojt to Pisowcy.

Jeszcze chwila i Szymański z Fojtem skończą tak samo jak wczoraj dwóch panów z partii PIS.
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Zakar [37.47.123.*]
    Wow Parkiet już widzę osądziłeś Fojta kiedy go planujesz aresztować ?
    To nagroda za to że wykupił Raubo i ma już prawie 50% głosów ??
    Już nie będziesz mógł poszaleć na walnym ze swoimi kilkoma akcjami nikogo nie przegłosujesz buhaha
    Dnia 2024-01-10 o godz. 11:32 ~Zakar napisał(a):
    > Wow Parkiet już widzę osądziłeś Fojta kiedy go planujesz aresztować ?
    > > To nagroda za to że wykupił Raubo i ma już prawie 50% głosów ??
    > > Już nie będziesz mógł poszaleć na walnym ze swoimi kilkoma akcjami nikogo nie przegłosujesz buhaha

Zakar / Łukasz - ile dajesz sobie jeszcze czasu na wolności?
    P.S.
    Będziesz 11.01. na proteście?
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Zakar [37.47.123.*]
    Parkiet organizujesz już protesty przeciwko aresztowaniu Fojta ? Wow gratuluję odwagi !!
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Smok [83.28.169.*]
    Szykują się wzrosty
    Jak Marek kupi w końcu te 80k po 2,10, to napewno, ale gdzieś się schował.
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Marek [77.111.245.*]
    A po co mam kupować te wasze blokady dzięki nim wczoraj kupiłem taniej dzisiaj co prawda nie chcecie już sprzedawać za wiele po 2,04-2,06 ale jak powalczycie z tym więzieniem dla Fojta to do końca tygodnia znajdą się jeszcze chętni na sprzedaż tanio. Tak że proponuję kupującym by nie tykać nawet tych 50k po 2,09 bo Trolle spadkowe magonią nam tu jeszcze frajerów do taniej sprzedaży. ...i co z tym więzieniem dla Fojta ?? Hahaha
    Możecie już chyba zacząć sprzedawać do 2 zł macie w zleceniach zakupu ponad 70k akcji to zacznijcie sypać bo nudno się robi. Parkiet napisz kiedy chcesz osądzić i wsadzić Fojta do więzienia bo trzeba ich jakoś zmotywować do sprzedaży !!
    Dnia 2024-01-10 o godz. 14:11 ~Marek napisał(a):
    > Jak Marek kupi w końcu te 80k po 2,10, to napewno, ale gdzieś się schował.

Zastanawia się czy zjeść lunch dzisiaj czy podnieść kurs za 10 Pln.

• Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Zakar [37.47.89.*]
    Wow patrzyłeś dzisiaj na gieldę od rana kurs jest między 2,052,06 co chcesz podbijać ?
    Dnia 2024-01-11 o godz. 13:49 ~Zakar napisał(a):
    > Wow patrzyłeś dzisiaj na gieldę od rana kurs jest między 2,052,06 co chcesz podbijać ?

Jednak za dwa złote udało ci się.
    Nakarmili Marka, a końca spadków nie widać.
    Dnia 2024-01-11 o godz. 15:47 ~Marek napisał(a):
    > Nakarmili Marka, a końca spadków nie widać.

To dopiero początek spadków. Jutro szykuję kolejne zrzuty na zlecenie Szymańskiego.

Parkiet dacie radę jeszcze wspólnie zrzucić dzisiaj choć 10 znów mnie nakarmić ?
    10k miało być
    Dnia 2024-01-15 o godz. 13:58 ~Marek napisał(a):
    > Parkiet dacie radę jeszcze wspólnie zrzucić dzisiaj choć 10 znów mnie nakarmić ?

6 sztuk za 12 Pln już widzę kupiłeś.
    Och nie Parkiet moje zlecenia były dzisiaj na 1,99-2,00 i tam mi sprzedawaliscie choć krótko, mam nadzieję że jutro się Parkiet poprawisz i zrzucisz w dół choć kilkanaście tysięcy akcji wszak od paru dni twierdzisz że sprzedajsz akcje na zlecenie Szymańskiego !!
    Na tych akcjach da się zarobić, bo przecież frajer Szymański sprzedaje, a giełdowy geniusz Marek, kupuje.
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Zakar [82.145.223.*]
    Wiecie publikujcie tu fałszywe informacje. Sprzedaż na zlecenie akcji Szymańskiego ... Wow nieźle to sobie wymyśliliście aż do walnego nikt wam nie udowodni kłamstwa a po walnym po wynikach już będziecie obkupieni. Sprytnie.
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Kr [141.0.13.*]
    Już wiadomo że kłamią jak z nut. Szymański nie sprzeda ani jednej akcji na GPW.
    Dnia 2024-01-16 o godz. 11:30 ~Kr napisał(a):
    > Już wiadomo że kłamią jak z nut. Szymański nie sprzeda ani jednej akcji na GPW.

KNF już go wstrzymał?
    Późno, ale lepiej późno niż wcale.
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Kr [185.26.180.*]
    Parkiet tylko udajesz ? Czy nie potrafisz czytać ze zrozumieniem komunikatów ?
    Nie tłumaczycie mu, Parkiet to prymityw on nie wie co to oznacza jak jakaś seria akcji nie jest wrowadzona do obrotu giełdowego. Myśli ze wszystkimi akcjami można handlować na rynku.
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Zakar [141.0.12.*]
    To kłamca celowo wprowadza ludzi w błąd by mu sprzedali to celowe działanie:

~Parkiet odpowiada ~Marek 2024-01-11 15:55 IP 82.214.130.*
    Dnia 2024-01-11 o godz. 15:47 ~Marek napisał(a):
    > Nakarmili Marka, a końca spadków nie widać.

To dopiero początek spadków. Jutro szykuję kolejne zrzuty na zlecenie Szymańskiego.
    Dzisiaj mocno rośnie od rana, a to dopiero początek dnia.
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Zakar [141.0.13.*]
    Parkiet szykujesz kolejne zrzuty akcji niedopuszczonych do obrotu giełdowego na polecenie Szymańskiego ???
    Dnia 2024-01-17 o godz. 10:48 ~Zakar napisał(a):
    > Parkiet szykujesz kolejne zrzuty akcji niedopuszczonych do obrotu giełdowego na polecenie Szymańskiego ???

Nie mam już nic. Żałuję, że był taki śliski, mógłbym go użyć do innych celów. Trend mi nie odpowiada:

https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-trendy/CPR
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Zakar [82.145.221.*]
    Hahaha "Nie masz już nic" akcji Szymańskiego do zrzucenia haha !!! a kiedykolwiek miałeś ??? i robileś zrzuty jego akcji niedopuszczonych do obrotu na giełdzie? Idź się leczyć kłamco.
    Dnia 2024-01-17 o godz. 13:28 ~Zakar napisał(a):
    > Hahaha "Nie masz już nic" akcji Szymańskiego do zrzucenia haha !!! a kiedykolwiek miałeś ??? i robileś zrzuty jego akcji niedopuszczonych do obrotu na giełdzie? Idź się leczyć kłamco.

Dokupiłeś za 4 Pln akcji?
    https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/telewizja-republika-wladze-kto-jest-wlascicielem-telewizji-republika-st7727085
  • Re: Nowy Rok i wspaniałe otwarcie. Autor: ~Turek [5.173.224.*]
    Będą robić połączenie TV Republika z Compremum?
    Należy się tego spodziewać. I Fojt ładnie będzie się prezentował na szklanym ekranie.
    Dnia 2024-01-17 o godz. 19:24 ~Bin napisał(a):
    > https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/telewizja-republika-wladze-kto-jest-wlascicielem-telewizji-republika-st7727085

To tłumaczy skąd Compremum pozyskało kontrakt z PKP. W normalnych warunkach przecież już próbowali i wszyscy wiemy, że nic z tego nie wyszło oprócz strat i niespłaconych zobowiązań. Przecież na rynku nie istnieją.
    Teraz dopiero faktycznie będą liczone kary.
    P.S.
    W artykule zapomnieli dodać o sprzeniewierzeniu funduszy na Ukrainie. Mowa w artykule o mecenasie Szymańskim.

"Dochodzenie, rozpoczęte 20 kwietnia 2019 roku Szewczenkowskim oddziałem Komendy Głównej Policji Narodowej Ukrainy w m. Kijowie, dotyczy szeregu podejrzanych transakcji zrealizowanych przez zarząd Energopol-Ukraina z przyzwolenia rady nadzorczej, w tym kierowników PBG S.A. Jerzego Wiśniewskiego i Dariusza Szymańskiego." 

Wszyscy widzimy jak zostają Pisiory rozliczani. To tylko kwestia czasu kiedy dobiorą się do Compremum. Szymańskiemu i Fojtowi nic i nikt już nie pomoże tak jak nic i nikt nie pomógł ostatniemu znanemu duetowi.
    Dnia 2024-01-18 o godz. 11:38 ~Bin napisał(a):
    > Wszyscy widzimy jak zostają Pisiory rozliczani. To tylko kwestia czasu kiedy dobiorą się do Compremum. Szymańskiemu i Fojtowi nic i nikt już nie pomoże tak jak nic i nikt nie pomógł ostatniemu znanemu duetowi.

Z Mazowieckiej 42 na Młyńską 1 w Poznaniu nie jest tak daleko. Ciekawy jestem czy więzienny wikt im podpasuje?
    W sumie mecenasowi Szymańskiemu przydałoby się schudnąć. Nie wiem natomiast czy Łukasiowi nie wyszłyby włosy?
    https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/jak-poslowie-pis-wprowadzali-aferzyste-do-orlenu-kilkanascie-spotkan-z-zarzadem/9swgtcc,79cfc278

Grzegorz J. to były udziałowiec Magtrain i przyjaciel Szymańskiego
    Super dacie radę namówić kogoś już jutro by zrzucił choć 20k na lewo bo nie chce cena wrocić na 1,99
    Dnia 2024-01-18 o godz. 20:41 ~Bin napisał(a):
    > https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/jak-poslowie-pis-wprowadzali-aferzyste-do-orlenu-kilkanascie-spotkan-z-zarzadem/9swgtcc,79cfc278
    > >
    > > Grzegorz J. to były udziałowiec Magtrain i przyjaciel Szymańskiego

Nie jest zapytaniem "czy" tylko "kiedy" mecenas Szymański podzieli los Grzegorza J.?
    Podobno właśnie dzięki tej znajomości powstał projekt Solino. Jakie jeszcze kryje tajemnice? Ciekawy jestem, gdzie Compremum się zaopatrywało w materiały do tego projektu?
    Super !! A czy w związku z tym że jest tak źle możecie zrzucić kilkanaście tysięcy akcji w dół bo już się trochę nazbierało i niektórzy niecierpliwi niepotrzebnie kupują w górę ?
[x]
COMPREMUM -0,83% 1,19 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.