Ponoć już nie ma z czego żyć ... pracy jak nie było tak nie ma, oszczędnosci oddane Zalewskim w postaci niespłacalnych obligacji, zasiłki się skończyły, na rządowe plusy też nie ma co liczyć .. no chyba że wyprawka 300+ i marsz z powrotem do szkoły bo wciąż pisze jak potłuczony ...
4,2 mln akcji OZE Capital do zwrotu. Pierwsza mini ratka 200k już we wrześniu :) To są fakty. Bajdurzenie tego typa nt. Jakiś licytacji to zwykły folklor.
Czekam i obserwuje. Nóżka na nóżkę cola i popcorn.
Tam już same butelki, hshs
Fakty??? Chyba brednie bajdurzenie, którymi się ośmieszał.
- że short powinien zgłosić grę na krótko na OZE w rejestrze sprzedazyvkrotkiej
- bredził, że zatrudnienie w OZE to 2 osoby (jest 202)
- że Wrona (lub jego rodzina:) pożyczył 3 lata temu miliony akcji, bo jego podpis był w imieniu spółki na ESPI, infa o zmianie posiadania Zastalu
- pożałował 5,7 na artykuł w PB i przeinacza nagłowki pisaka.
- teraz bredzi, zresztą razem z tobą o jakichś licytacjach gruntów oze
ŻENADA a nie merytoeyka, hahs
Zresztą sam przyznaje, że pisz na bani.
prawnuk to manipulant szkoły goebelsa.
Wrzuci jakieś info z dpy i drąż wokół niego mimo, że to fake w myśl zasady, że kłamstwo powtarzane wiele razy stajecie prawdą.
Ten gość nie ma pojęcia o spółce, myli RSY z Techno Energy i Agro Steel. Nigdy pewno nie sięgnął do raportu.
Ale masz ból dupy buahahaha. A najlepsze to oczekiwanie na zwrot akcji, To tak jakby karp czekał z utęsknieniem na Wigilię. Przecież dla takich jak ty ten zwrot akcji to będzie katastrofa! Szort już dawno ma te akcje i trzyma, dlatego gra nimi tak jak chce i kiedy chce, dlatego kurs jest taki a nie inny. W momencie zwrotu całkowicie uwali kurs żeby zapłacić jak najmniejszą prowizję, odda akcje, a te następnie od razy przez bankrutujące PGF zostaną spieniężona uwalając jeszcze mocniej kurs. 20 groszy tutaj zostanie wtedy więc się ciesz.
Dnia 2024-01-09 o godz. 13:48 ~oze napisał(a): > I właśnie o to chodzi gląbie :) > > > > Niech sobie je trzyma. A ja poczekam na dzień w którym odda ostatnia transzę akcji do PGF
Ale ty wiesz że giełda polega na tym żeby tanio kupić drogo sprzedać a nie odwrotnie? Rozumiem że czekasz aż short uwali kurs odda a potem PGF jeszcze bardziej uwali kurs. Po co? Żeby kupić za 20 groszy i uśrednić hak? Ty to masz łeb na karku. Dobra taktyka zamiast 20 tysięcy mieć 50 tysięcy akcji bankruta i władować w to kolejne pieniądze ale mniej niż za pierwszym razem :) Akcjonariat Kani to przy tobie leszcze :)
Aha a jak już PGF uwali kurs i wszystkie dopuszczone akcje przejmę ja i Vincent i ani szort ani PGF nie będą mieli czym sypac to co się wydarzy? Hehe Taka zagadka
Dnia 2024-01-09 o godz. 15:18 ~oze napisał(a): > Aha a jak już PGF uwali kurs i wszystkie dopuszczone akcje przejmę ja i Vincent i ani szort ani PGF nie będą mieli czym sypac to co się wydarzy? Hehe Taka zagadka
Będziecie wtedy właścicielami wyprzedanego bankruta z długami :) Niestety obawiam się że jednak do tego nie dojdzie bo oze capital do 2029 z dużym prawdopodobieństwem wyzionie ducha.
A tak z ciekawości dostałem dziś takiego smsa: Dzień dobry. Piszę do Państwa ponownie ponieważ liczba osób zgłaszająca nam chęc zakupu mieszkania ok /metraż/ na/w tu nazwa dzielnicy jednego z miast wojewódzkich przerosła nasze oczekiwania. Wzrost zainteresowania kupujących spowodował również zdecydowane podniesienie się cen nieruchomości w niektórych przypadkach nawet o 20% w stosunku do zeszłego roku. W razie zainteresowania proszę o kontakt /imie nazwisko firma/. moja odpowiedz: proszę o usunięcie numeru i zaprzestania nękania.
W zeszłym roku ten sam gość dzwonił i pytal czy mieszkanie jest na sprzedaz? odpowiedzialem, że tak. Jaka cena? powiedziałem 10 mln USD i jak sie nię bedzie targował, dorzucam garaż - w rozsądnej cenie.....
ale dziękuję za uznanie - mam mieszkanie ;-)
A ludzie bywają bezrobotni, nie mają prawa do zasiłku, mają ciężko. Trzeba byc żałosnym robakiem by się z takich ludzi śmiać.
Fliperzy do Ciebie Prawnuk piszą. Coś bym Ci napisał ale te dwie zazdrosne cioty zwłaszcza ta jedna która tutaj cały czas płacze że nic od rodziców nie dostała, dostaliby rozwolnienia. W każdym razie kierunek obrałeś prawidłowy.
tyle, ze wystawiłem mieszkanie na kilka dni na olx. Sćiągnąłem ogłoszenie wywaliłem olx, i sie wypisałem. Czlowiek sie uczy całe życie, mieszkanie się wynajmuje po prostu przez pośrednika. Swoją drogą pośrednik załatwił wszystko w 18 godzin, niby poprał prowizję, ale klient płaci 25% więcej, więc się w 2 miesiące zwróciło. A flipperzy to nie wiem. Ja kupuję tylko pewne lokalizacje. Mam kumpla /27 mieszkań i 16 domów osiedle/, i zawsze do niego dzwonię : kupiłbyś czy nie. Ostatnio jak nie byłem zdecydowany - powiedział : kupuj - za 2 lata odkupię i dobrze na tym zarobisz. No i to ogłoszenie z takiej lokalizacji. Na starość to może być niezły pomysł. Bo niestety na posadę w sądzie nie mam co liczyć. A oświadczyć sie Krysi Pawłowicz to po pierwsze wielkie poświecenie, i chyba bigamia. Choć w Polsce chyba jest z powrotem dozwolona.