• Ktoś zna wynik licytacji komorniczej mieszkania prawnuka ? Autor: ~oze [31.61.249.*]
    Ponoć już nie ma z czego żyć ... pracy jak nie było tak nie ma, oszczędnosci oddane Zalewskim w postaci niespłacalnych obligacji, zasiłki się skończyły, na rządowe plusy też nie ma co liczyć .. no chyba że wyprawka 300+ i marsz z powrotem do szkoły bo wciąż pisze jak potłuczony ...
  • Re: Ktoś zna wynik licytacji komorniczej mieszkania prawnuka ? Autor: ~inwestor [31.60.247.*]
    jego bronią fakty a ciebie co broni ?
  • Re: Ktoś zna wynik licytacji komorniczej mieszkania prawnuka ? Autor: ~oze [31.61.249.*]
    4,2 mln akcji OZE Capital do zwrotu. Pierwsza mini ratka 200k już we wrześniu :) To są fakty. Bajdurzenie tego typa nt. Jakiś licytacji to zwykły folklor.

Czekam i obserwuje. Nóżka na nóżkę cola i popcorn.
  • Re: Ktoś zna wynik licytacji komorniczej mieszkania prawnuka ? Autor: ~Vincent [84.205.172.*]
    Tam już same butelki, hshs
    Fakty??? Chyba brednie bajdurzenie, którymi się ośmieszał.
    - że short powinien zgłosić grę na krótko na OZE w rejestrze sprzedazyvkrotkiej
    - bredził, że zatrudnienie w OZE to 2 osoby (jest 202)
    - że Wrona (lub jego rodzina:) pożyczył 3 lata temu miliony akcji, bo jego podpis był w imieniu spółki na ESPI, infa o zmianie posiadania Zastalu
    - pożałował 5,7 na artykuł w PB i przeinacza nagłowki pisaka.
    - teraz bredzi, zresztą razem z tobą o jakichś licytacjach gruntów oze

ŻENADA a nie merytoeyka, hahs
    Zresztą sam przyznaje, że pisz na bani.
  • Re: Ktoś zna wynik licytacji komorniczej mieszkania prawnuka ? Autor: ~odp [84.205.172.*]
    prawnuk to manipulant szkoły goebelsa.
    Wrzuci jakieś info z dpy i drąż wokół niego mimo, że to fake w myśl zasady, że kłamstwo powtarzane wiele razy stajecie prawdą.
    Ten gość nie ma pojęcia o spółce, myli RSY z Techno Energy i Agro Steel. Nigdy pewno nie sięgnął do raportu.
  • Re: Ktoś zna wynik licytacji komorniczej mieszkania prawnuka ? Autor: ~BekazLbow [5.173.119.*]
    Dnia 2024-01-09 o godz. 10:00 ~inwestor napisał(a):
    > jego bronią fakty a ciebie co broni ?

No jak to co go broni? Ten drugi gołodupiec z haka.
  • Re: Ktoś zna wynik licytacji komorniczej mieszkania prawnuka ? Autor: ~BekazLbow [5.173.119.*]
    Ale masz ból dupy buahahaha. A najlepsze to oczekiwanie na zwrot akcji, To tak jakby karp czekał z utęsknieniem na Wigilię.
    Przecież dla takich jak ty ten zwrot akcji to będzie katastrofa! Szort już dawno ma te akcje i trzyma, dlatego gra nimi tak jak chce i kiedy chce, dlatego kurs jest taki a nie inny. W momencie zwrotu całkowicie uwali kurs żeby zapłacić jak najmniejszą prowizję, odda akcje, a te następnie od razy przez bankrutujące PGF zostaną spieniężona uwalając jeszcze mocniej kurs. 20 groszy tutaj zostanie wtedy więc się ciesz.
  • Re: Ktoś zna wynik licytacji komorniczej mieszkania prawnuka ? Autor: ~oze [31.61.249.*]
    I właśnie o to chodzi gląbie :)

Niech sobie je trzyma. A ja poczekam na dzień w którym odda ostatnia transzę akcji do PGF
    Dnia 2024-01-09 o godz. 13:48 ~oze napisał(a):
    > I właśnie o to chodzi gląbie :)
    > >
    > > Niech sobie je trzyma. A ja poczekam na dzień w którym odda ostatnia transzę akcji do PGF

Ale ty wiesz że giełda polega na tym żeby tanio kupić drogo sprzedać a nie odwrotnie? Rozumiem że czekasz aż short uwali kurs odda a potem PGF jeszcze bardziej uwali kurs. Po co? Żeby kupić za 20 groszy i uśrednić hak? Ty to masz łeb na karku. Dobra taktyka zamiast 20 tysięcy mieć 50 tysięcy akcji bankruta i władować w to kolejne pieniądze ale mniej niż za pierwszym razem :)
    Akcjonariat Kani to przy tobie leszcze :)
    Aha a jak już PGF uwali kurs i wszystkie dopuszczone akcje przejmę ja i Vincent i ani szort ani PGF nie będą mieli czym sypac to co się wydarzy? Hehe Taka zagadka
    Dnia 2024-01-09 o godz. 15:18 ~oze napisał(a):
    > Aha a jak już PGF uwali kurs i wszystkie dopuszczone akcje przejmę ja i Vincent i ani szort ani PGF nie będą mieli czym sypac to co się wydarzy? Hehe Taka zagadka

Będziecie wtedy właścicielami wyprzedanego bankruta z długami :)
    Niestety obawiam się że jednak do tego nie dojdzie bo oze capital do 2029 z dużym prawdopodobieństwem wyzionie ducha.
  • Dobre, czyli mam jakieś mieszkanie..... Autor: prawnuk [89.64.62.*]
    A tak z ciekawości dostałem dziś takiego smsa: Dzień dobry. Piszę do Państwa ponownie ponieważ liczba osób zgłaszająca nam chęc zakupu mieszkania ok /metraż/ na/w tu nazwa dzielnicy jednego z miast wojewódzkich przerosła nasze oczekiwania. Wzrost zainteresowania kupujących spowodował również zdecydowane podniesienie się cen nieruchomości w niektórych przypadkach nawet o 20% w stosunku do zeszłego roku. W razie zainteresowania proszę o kontakt /imie nazwisko firma/.
    moja odpowiedz: proszę o usunięcie numeru i zaprzestania nękania.

W zeszłym roku ten sam gość dzwonił i pytal czy mieszkanie jest na sprzedaz? odpowiedzialem, że tak. Jaka cena? powiedziałem 10 mln USD i jak sie nię bedzie targował, dorzucam garaż - w rozsądnej cenie.....

ale dziękuję za uznanie - mam mieszkanie ;-)

A ludzie bywają bezrobotni, nie mają prawa do zasiłku, mają ciężko. Trzeba byc żałosnym robakiem by się z takich ludzi śmiać.
  • Re: Dobre, czyli mam jakieś mieszkanie..... Autor: ~podradomskijamnik [83.26.188.*]
    Fliperzy do Ciebie Prawnuk piszą. Coś bym Ci napisał ale te dwie zazdrosne cioty zwłaszcza ta jedna która tutaj cały czas płacze że nic od rodziców nie dostała, dostaliby rozwolnienia. W każdym razie kierunek obrałeś prawidłowy.
  • Re: Dobre, czyli mam jakieś mieszkanie..... Autor: prawnuk [89.64.62.*]
    tyle, ze wystawiłem mieszkanie na kilka dni na olx. Sćiągnąłem ogłoszenie wywaliłem olx, i sie wypisałem.
    Czlowiek sie uczy całe życie, mieszkanie się wynajmuje po prostu przez pośrednika.
    Swoją drogą pośrednik załatwił wszystko w 18 godzin, niby poprał prowizję, ale klient płaci 25% więcej, więc się w 2 miesiące zwróciło. A flipperzy to nie wiem. Ja kupuję tylko pewne lokalizacje. Mam kumpla /27 mieszkań i 16 domów osiedle/, i zawsze do niego dzwonię : kupiłbyś czy nie.
    Ostatnio jak nie byłem zdecydowany - powiedział : kupuj - za 2 lata odkupię i dobrze na tym zarobisz.
    No i to ogłoszenie z takiej lokalizacji.
    Na starość to może być niezły pomysł.
    Bo niestety na posadę w sądzie nie mam co liczyć.
    A oświadczyć sie Krysi Pawłowicz to po pierwsze wielkie poświecenie, i chyba bigamia. Choć w Polsce chyba jest z powrotem dozwolona.
[x]
OZECAPITAL 0,00% 0,43 2025-11-19 15:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.