Wszedlem w spółkę połowie grudnia co dzień dobieram i do dziś nazbierałem 500akcji z ktorymi zostanę już na lata gdyż odkryłem że dla mnie SCFPL to złoty gral giełdy. Pozdrawiam akcjonariuszy
Dobrzes zrobił ja mam trochę więcej akcji i siedzę od ponad roku dywidende piękną przytuliłem 84 zł. Następna po sprzedaży bacteromic będzie powyżej 300 zł więc więcej niż obecny kurs. Pozdrawiam dlugoterminowcow
żałuję tych co zostali bez akcji. Następna dywidenda MINIMUM 300 zł, do tego będzie dywidenda z PCRONE (50 zł?), a zaraz zaczną sypać się nowe projekty jak z rogu obfitości... Nic tylko fajkę zapalić i czekać na złoto :)
W kuluarach gadają ,że tylko nieprzeciętnie celny strzał, centralnie w samo kakało, może być kołem zamachowym ,do dalszych nieprzeciętnie dużych wzrostów.
Jest dobrze, nieprzeciętnie celne strzały zgodnie z regulaminem i ceremoniałem na szambie padają z rana ,na czczo i bez znieczulenia, tak trzymać, jestem z was dumny.
Jeszcze na marginesie i poza nawiasem dodam, że nieprzeciętnie celne strzały, centralnie w samo kakało, są tym bardziej owocne, że dzieją się przy wzrostowym rynku.