martin , co ty , nie czytałeś co wczoraj napisałem na immo?
gocrates to analityk , Tylko gazetkę z wykresami ogląda na biurku swojego pryncypała i wszystko widzi do góry nogami .Jak go zwolnią z roboty , to jako odprawę dostanie tą gazetę na własność i wtedy może wykresy nie będą mu się kojarzyły c głową , plecami i ramionami , ale dojrzy jeszcze coś co jest tylko dostępne dla dorosłych i wtedy może będą z nie go ludzie NORMALNE
BO TO JEDYNY MÓJ PAPIER JAKI ZLECIAŁ OD CENY PO JAKIEJ BRAŁEM RANO
PISAŁEM NA FORUM W TRAKCIE
FUTY L 1418PKT, KGH, BANKI ITP....A TYLKO NA TYM MAM JAK NA RAZIE WTOPĘ
NA WIĘKSZOŚCI ZREALIZOWAŁEM JUŻ POKAŹNE ZYSKI, A TU CIĄGLE W MIEJSCU LUB NIŻEJ........HEHEHEEHEEE
już dawno poszło.....moja jedyna wtopa dzisiaj...na szczęście malutka.
Za to, jak byście czytali moje wątki dzisiaj od 8 rano do teraz na ogólnym gdzie prowadziłem handel live na forum (futy +80pkt., KGH i banki ok. +6/8%...przy 80% kapitału), i trochę o tym też pisałem na krośnie...heheheheheee.....nie żebym się chwalił.....ale ja w przeciwieństwie do 99% forumowiczów....jeśli piszę że na serio generuję tylko zyski to tak jest...wszycho..pa
ej...dobra dzięki, że mi zwróciłeś wtedy uwagę na pewne postrzeganie sytuacji...ale prowizję to się buli za analizy przed a nie w trakcie....ok...ale piwko u mnie masz, bo wtedy mówiliśmy, że jak futy będą na plusie to twoje sugestie są trafne , no i tak było....hahahaaa....ale pisać po sesji co powinno się zrobić w jej trakcie (wczoraj)...no to już na dużo by sie nie zdały, gdybym sam nie potrafił analizować sytuacji na bieżąco....zgadza się?