• OZE Energy "sprzedane"... Autor: ~Mr_pain [46.112.0.*]
    potrącenia, weksle... zero gotówki

w spółce została słoma.
  • Re: OZE Energy "sprzedane"... Autor: ~odp [84.205.172.*]
    Jednak zostało w kabzie 5,7 mln. Na co pójdzie zobaczymy.
  • Re: OZE Energy "sprzedane"... Autor: ~podradomskijamnik [83.26.185.*]
    Dnia 2024-01-05 o godz. 18:53 ~odp napisał(a):
    > Jednak zostało w kabzie 5,7 mln. Na co pójdzie zobaczymy.

Na koszty zarządu.

Czas dwa (vincent i oze) forumowe półgłówki szykować bajkę że już dawno żeście sprzedali akcje oze za 4 zł buahahahaha.
  • Re: OZE Energy "sprzedane"... Autor: ~MurBeton [46.134.100.*]
    Papier skupowany itd , jamnik z czego tak się nienawistnie cieszysz , popatrz na kurs w poniedziałek coś cię to nauczy?
    Dnia 2024-01-05 o godz. 20:38 ~MurBeton napisał(a):
    > Papier skupowany itd , jamnik z czego tak się nienawistnie cieszysz , popatrz na kurs w poniedziałek coś cię to nauczy?

Spółka się rozlatuje jest po kawałku wyprzedawana( albo okrajana za długi tak jak w tym przypadku) a ty coś o kursie pieprzysz? Nagle już fundamenty nie są ważne tylko spekekuła. Spekułę to zobaczysz w momencie oddawania akcji jak chłopaki sprowadzą kurs do parteru żeby tylko zapłacić 3,5% od jak najniższej kwoty.
    A co do wróżenia kursu, to po kompromitacji z IIIQ23 powinieneś zamknąć już dziób. Też się wtedy wygrażałeś jak to zobaczymy co się z kursem stanie po publikacji raportu za IIIQ23 no i stało się poleciał z 1,30 na 0,85.
    A cieszę się że zawistna nienawistna menda modląca się dziś cały dzień o spadek kursu Inventiona wywinęła orła i potrzaskała sobie ten swój głupi ryj. Cieszę się ze sprawiedliwości.
  • Re: OZE Energy "sprzedane"... Autor: ~odp [84.205.172.*]
    Tak to jest jak wiejskie mendy spod sklepu zabierają głos w temacie o których nie mają pojęcie. Menda najpierw mylił zysk z marża potem z majtek wydobywał monitory sądowe gdzie oze przynosił straty.
    Prosty tutka, przybłęda bez kolegów, zwolennik azjatyckich transwestytów napisze każde kłamstwo, haha
    Zobacz psie za ile kupili OZE Energia a za ile sprzedali i ile zostało z transakcji.
    Ty nie zarobisz tu nic, jesteś tylko folklorem, takim wiejskim mongołem:)
    Żałosny jesteś i smutny
    To było do jamnika , sorry
    No jest żałosny i smutny ale co poradzisz taki los vincenciegołba, a tak poważnie nie ma co się obrażać tylko trzeba brać odpowiedzialność za to co się pisze. Pisałeś wtedy głupoty czas je zweryfikował i zamiast spuścić uszy po sobie i się przyznać do błędu to dalej szczekasz. Będziesz tak szczekała aż do dnia kiedy całkowicie znikniesz tak jak bohaterzy z Solarinova też byli tacy mądrzy kazali sobie zyski liczyć, bredzili o ferrari które sobie kupią a teraz słuch po nich zaginął tak samo będzie z wami.
    Z tobą już tak jest dlatego swirujesz , cała kasę tu wtopiles i myślisz o sobie nieudacznik dużo też piszesz to odruch przegranego , wiem na 100% że tak jest , czy z tego wyjdziesz , statystyka , specjaliści t j na 100 osób do 6 wychodzi z tego , sprawdź,
    guzik wiesz, podobnie jak o giełdzie dlatego pisałeś takie bzdury przed raportem. Od zawsze pisałem że nigdy nie miałem nie mam i nie będę miał (z jednym wyjątkiem o którym też pisałem przed rokiem ale się wycofałem z tego pomysłu) akcji tej spółki. Przyszedłem tutaj za półgłówkami z solarinova którzy naganiali na trupa i natknąłem się na tych baranów, którzy też próbowali wsadzić ludzi na minę pod tytułem solarinov, potem baranów przybywało czego jesteś przykładem. Zresztą już ci kiedyś to wyjaśniałem i nie chce mi się strzępić języka jak nie słuchasz lub masz problemy z pamięcią.
[x]
OZECAPITAL -0,43% 0,46 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.