• Wypstrykali się teraz trochę Autor: ~jcb [185.118.215.*]
    przemielili

czas na zmianę wajchy

nominalnie 10zl a realnie z inflacją jesteśmy na ok 6 ,7 zł
  • Re: Wypstrykali się teraz trochę Autor: ~Tomo [88.156.215.*]
    Chwilowa cisza przed kolejnymi spadkami. Przy 16 zł tez tak myśleli że się już wypstrykali a potem przy 13 zł.
  • Re: Wypstrykali się teraz trochę Autor: ~ktoś [83.142.157.*]
    chwilowa cisza przed wzrostami...bez konkretów, jak wyżej wiec tez pozwolę sobie na taki wpis
    pozdr
  • Re: Wypstrykali się teraz trochę Autor: ~Budda [188.147.105.*]
    Oj chłopaczki chłopaczki...zobaczymy ile wam się uda skupić papiera jeśli coś spadnie. Macie takie głębokie koszyki? No chyba że gracie o całe 500 akcji do 7 zeta:).
  • Re: Wypstrykali się teraz trochę Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Chwilowo ciężko jest pokonać spółdzielnię, która tu wad stałe straszy, ponieważ jest zbyt mały popyt. Ale to się zmieni, dużo już nie wyrwą...
  • Re: Wypstrykali się teraz trochę Autor: ~hihi [88.156.213.*]
    Zabawni jesteście, cały czas spada, a wy cały czas piszecie że nikomu nie uda się nałapać sensownej ilości akcji do koszyczka :) I tak od długiego czasu :)
    A tylko w ciągu ostatnich 30 sesji udało się nałapać 340 tysięcy akcji po kursie poniżej 12 zł za ponad 3,5 miliona złotych :)
    Oczywiście praktycznie żadna w tym zasługa moja, bo nie lubię łapać spadających noży ale jak widać jak się chce to się da i jestem pewien że będzie można tak jeszcze wyłapać wielokrotnie więcej akcji po znacznie niższym kursie niż obecny :)
  • Re: Wypstrykali się teraz trochę Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    No jasne, wg. Ciebie już dawno miało być 5 ziko. 340 tysięcy akcji, weź przestań !!! Powymieniali się trochę, w tym w ramach optymalizacji podatkowej. " Kilka" osób wystraszyłeś lub zmienili inwestycję na inną...
  • Re: Wypstrykali się teraz trochę Autor: ~Haha [88.156.213.*]
    Jak nie wierzysz w to co pisze to sobie sprawdź sam, te dane są jawne. :) Uspokuj się, jeszcze doczekasz 5 ziko, cierpliwości :) o 12 czy 10 zł też wam się jeszcze niedawno nie śniło a teraz większość tutaj ma już takie i nawet niższe średnie. :)
  • Re: Wypstrykali się teraz trochę Autor: ~Kaszmir [5.173.12.*]
    W sumie to bym się nie zdziwił gdyby doleciało do tych 5 zł, nawet strategii firmy jest wyraźnie przewidziany spadek wartości spółki w przeciągu najbliższych 36 miesięcy. A biorąc pod uwagę że trend spadkowy na tym walorze rozpoczął się dopiero cztery miesiące temu to jeszcze przed nami właśnie dobre dwa trzy lata spadków.
  • Re: Wypstrykali się teraz trochę Autor: ~ktoś [83.142.157.*]
    w sumie to bym sie nie zdziwił jakby poleciało na 15pln....
    "nawet strategii firmy jest wyraźnie przewidziany spadek wartości spółki w przeciągu najbliższych 36 miesięcy."
    czy mógłbyś wskazać gdzie w strategii jest wyraźnie przewidziany spadek wartości spółki w przeciągu najbliższych 36 miesięcy? czytałem ta strategie ( wg mnie jest bardzo ogólnikowa) i nie znalazłem takiej informacji. no chyba że mi cos umknęło..
    pojawia się : "spadek lub wzrost" wiec zdecydowanie daleko tutaj do " wyraźnie jest przewidziany spadek wartości spółki"
    z góry przepraszam jeśli czegoś nie doczytałem i będę wdzięczny za wyjaśnienie
    pozdr.
  • Re: Wypstrykali się teraz trochę Autor: ~Budda [188.147.105.*]
    Przez te dwa trzy lata spadków będziesz tu pisał o 5 zł? I czekał na kurs jak wiejski pies przy budzie? Biedny jesteś:)
  • Re: Wypstrykali się teraz trochę Autor: ~Hehe [88.156.213.*]
    Nie, ponieważ na te 5 zł nie będzie trzeba tyle czekać. A jak poleci poniżej 5 zł to nie zamierzam naganiać na wzrosty, od tego jesteście wy.
[x]
ULTGAMES -1,32% 15,00 2026-05-29 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.