Oj chłopaczki chłopaczki...zobaczymy ile wam się uda skupić papiera jeśli coś spadnie. Macie takie głębokie koszyki? No chyba że gracie o całe 500 akcji do 7 zeta:).
Zabawni jesteście, cały czas spada, a wy cały czas piszecie że nikomu nie uda się nałapać sensownej ilości akcji do koszyczka :) I tak od długiego czasu :) A tylko w ciągu ostatnich 30 sesji udało się nałapać 340 tysięcy akcji po kursie poniżej 12 zł za ponad 3,5 miliona złotych :) Oczywiście praktycznie żadna w tym zasługa moja, bo nie lubię łapać spadających noży ale jak widać jak się chce to się da i jestem pewien że będzie można tak jeszcze wyłapać wielokrotnie więcej akcji po znacznie niższym kursie niż obecny :)
No jasne, wg. Ciebie już dawno miało być 5 ziko. 340 tysięcy akcji, weź przestań !!! Powymieniali się trochę, w tym w ramach optymalizacji podatkowej. " Kilka" osób wystraszyłeś lub zmienili inwestycję na inną...
Jak nie wierzysz w to co pisze to sobie sprawdź sam, te dane są jawne. :) Uspokuj się, jeszcze doczekasz 5 ziko, cierpliwości :) o 12 czy 10 zł też wam się jeszcze niedawno nie śniło a teraz większość tutaj ma już takie i nawet niższe średnie. :)
W sumie to bym się nie zdziwił gdyby doleciało do tych 5 zł, nawet strategii firmy jest wyraźnie przewidziany spadek wartości spółki w przeciągu najbliższych 36 miesięcy. A biorąc pod uwagę że trend spadkowy na tym walorze rozpoczął się dopiero cztery miesiące temu to jeszcze przed nami właśnie dobre dwa trzy lata spadków.
w sumie to bym sie nie zdziwił jakby poleciało na 15pln.... "nawet strategii firmy jest wyraźnie przewidziany spadek wartości spółki w przeciągu najbliższych 36 miesięcy." czy mógłbyś wskazać gdzie w strategii jest wyraźnie przewidziany spadek wartości spółki w przeciągu najbliższych 36 miesięcy? czytałem ta strategie ( wg mnie jest bardzo ogólnikowa) i nie znalazłem takiej informacji. no chyba że mi cos umknęło.. pojawia się : "spadek lub wzrost" wiec zdecydowanie daleko tutaj do " wyraźnie jest przewidziany spadek wartości spółki" z góry przepraszam jeśli czegoś nie doczytałem i będę wdzięczny za wyjaśnienie pozdr.