• Tymczasem na peronie Invention. Autor: ~podradomskijamnik [83.26.185.*]

na peronie  vincent leży w rozchełstanej swej odzieży
    leży rzyga pokwikuje, w mordę bierze wszystkie ch***
    ciamka , parska i połyka, łapy swoje w spodnie wtyka
    co ty robisz ty zboczony? to państwowe są perony!
    ja tu leżę ja tu zdycham, akcje oze w świat popycham!
    Nikt ich jednak nie chce brać, ciężkie życie qur** m.a.ć!
  • Re: Tymczasem na peronie Invention. Autor: ~odp [84.205.172.*]
    Czy widzisz tu dzi*wko, słuchaczy ślaskich prostytutek albo chamówa do roboty zamiast pługa?
    A może uważasz, e przekonasz kogoś że marża to zysk, albo śmieci, że wyczytałeś w monitorach, że oze przynosi straty?
    Podpowiem ci ślaska przybłędo : NIE
    Więc zabieraj stąd swoje śmierdzące ścier wo. Popisuj się przed starą która wystaje po Dino albo siostra de... lką)
  • Re: Tymczasem na peronie Invention. Autor: ~podradomskijamnik [83.26.185.*]
    wyj biedo wyj jesteś zwykłym zazdrosnym śmierdzącym polaczkim (nie Polakiem) o czerwonych gałach z nienawiści i zazdrości o których w swoim filmie opowiadał Koterski

Kto ja jestem? Polak mały
    Mały, zawistny i podły.
    Jaki znak mój? Krwawe gały.
    Oto wznoszę swoje modły
    Do Boga, Marii i Syna:
    "Zniszczcie tego sku.rwysy.na
    Mego brata, sąsiada,
    Tego wroga, tego gada."

Siedzisz na forum inventiona 24/7 i obgryzasz z bezradności paluchy. Bredziłeś tam przy 12 groszach że kto kupi ten straci, ludzie kupili i zarobili 150% ty polaczku z czerwonymi ślepiami nie potrafisz tego znieść i wyjesz tam dzień i noc żeby broń boże nie zarobili trochę więcej. Nawet jakby teraz spadło do zera, to i tak znowu zrobiłeś z siebie błazna bo prognozowałeś spadki a wzrosło potężnie.
    Nigdy się z biedy nie wydostaniesz bo masz mentalność biedy i zazdrosnego chłopa pańszczyźnianego do tego jesteś leniwym nierobem bez wykształcenia.

https://www.youtube.com/watch?v=CzpgK-XMCS4

• Re: Tymczasem na peronie Invention. Autor: akcjoinm [78.30.80.*]
    nie śmiej sie z nieudacznika VIncent bo taki jego los
  • Re: Tymczasem na peronie Invention. Autor: ~podradomskijamnik [83.26.185.*]
    ja się z niego nie śmieją, bo gdybym to robił to bym się stawiał na równi z nim, po prostu mu pokazuje co jest przyczyną tego że siedzi w łajnie po uszy.
  • Re: Tymczasem na peronie Invention. Autor: ~DonS [83.168.118.*]
    fajny wierszyk ha ha ha
    Vincent tak ci średnio muszę powiedzieć idzie. Ten Pod Radomski leje Cię jak chce. Broń się będzie zabawa :)
  • Re: Tymczasem na peronie Invention. Autor: ~odp [84.205.172.*]
    Wracaj staryznajomek pod drzewo i pilnuj śmiecia bo cie spekuła w ch.. robi:)
    Jak ci raciborska ścierka zrobiła dobrze to już jemu diosładzaj i liz ie się po rybich ch.. jach, hahaha
  • Re: Tymczasem na peronie Invention. Autor: ~DonS [83.168.118.*]

Jaki staryznajomek? jakie drzewo? Widzę że zebrałeś mocne ciosy na głowę bo majaczysz jakieś bzdury.
[x]
OZECAPITAL 0,42% 0,48 2025-11-07 12:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.