na peronie vincent leży w rozchełstanej swej odzieży leży rzyga pokwikuje, w mordę bierze wszystkie ch*** ciamka , parska i połyka, łapy swoje w spodnie wtyka co ty robisz ty zboczony? to państwowe są perony! ja tu leżę ja tu zdycham, akcje oze w świat popycham! Nikt ich jednak nie chce brać, ciężkie życie qur** m.a.ć!
Czy widzisz tu dzi*wko, słuchaczy ślaskich prostytutek albo chamówa do roboty zamiast pługa?
A może uważasz, e przekonasz kogoś że marża to zysk, albo śmieci, że wyczytałeś w monitorach, że oze przynosi straty?
Podpowiem ci ślaska przybłędo : NIE
Więc zabieraj stąd swoje śmierdzące ścier wo. Popisuj się przed starą która wystaje po Dino albo siostra de... lką)
wyj biedo wyj jesteś zwykłym zazdrosnym śmierdzącym polaczkim (nie Polakiem) o czerwonych gałach z nienawiści i zazdrości o których w swoim filmie opowiadał Koterski
Kto ja jestem? Polak mały Mały, zawistny i podły. Jaki znak mój? Krwawe gały. Oto wznoszę swoje modły Do Boga, Marii i Syna: "Zniszczcie tego sku.rwysy.na Mego brata, sąsiada, Tego wroga, tego gada."
Siedzisz na forum inventiona 24/7 i obgryzasz z bezradności paluchy. Bredziłeś tam przy 12 groszach że kto kupi ten straci, ludzie kupili i zarobili 150% ty polaczku z czerwonymi ślepiami nie potrafisz tego znieść i wyjesz tam dzień i noc żeby broń boże nie zarobili trochę więcej. Nawet jakby teraz spadło do zera, to i tak znowu zrobiłeś z siebie błazna bo prognozowałeś spadki a wzrosło potężnie. Nigdy się z biedy nie wydostaniesz bo masz mentalność biedy i zazdrosnego chłopa pańszczyźnianego do tego jesteś leniwym nierobem bez wykształcenia.
ja się z niego nie śmieją, bo gdybym to robił to bym się stawiał na równi z nim, po prostu mu pokazuje co jest przyczyną tego że siedzi w łajnie po uszy.
Wracaj staryznajomek pod drzewo i pilnuj śmiecia bo cie spekuła w ch.. robi:)
Jak ci raciborska ścierka zrobiła dobrze to już jemu diosładzaj i liz ie się po rybich ch.. jach, hahaha