To nie oni. Liczby sie nie zgadzaja.Drobne sprzedali wychodzi jakies 1800 okolo sztuk, nie daje to obrotu na 150k tys zl od listopada a nawet za grudzien , to ktos kto przejal pakiet po debiucie i nim obraca, zeszlo wtedy kolo 70tys sztuk plus jeszcze jakies 20 tys sztuk jesienia
czytalem. Daje to mala kwote do calosci z tych dni i wczesniejszych i pytania kto sypie.... czyli tez ktos inny ma caly czas ponizej 5 proc i sie bawi bez espi , a wczesniejsze grudniowe i listopadowe sypanie - podlicz obroty i kwote .... pakiet grubo poszedl ponad 90tys sztuk od lipca
Ale o czym wy błazny bełkoczecie? :) Obrót 13 tyś., a wy glosicie jakies legendy. Ta spółka to trup naganiacze, mozecie sie dwoic i troić piszac bzdiry jak w tym watku, a i tak nikt nawet nir zblizy sie do tego syfu.
Kto kupuje .Ja zbieram ostatnio koło 7,4zł a jak będzie niżej też dobiorę. Piotr nie ma takich informacji tylko ciągle o kryminale itp.Za oczernianie zarządu spółki na forum też jest paragraf. Zobaczymy czy udziałowiec zszedł kosmetycznie do 85.000 szt tak jak miał w czerwcu 2023 r czy będzie sprzedawać po niższej cenie. Przy cenie 6 zł cena do zysku wynosi ok.1.5 więc jest to bardzo nisko wyceniane. W ofercie publicznej kupowano po17zł i 40zł.
Według mnie to jest dobra i perspektywiczna spółka. Ja kupuję i dziwię się że na forum narzekania że spada. Jak spada to trzeba dokupywać. I nie piszcie o spadającym nożu. Bo przy tej spółce ten nóż łapiemy za trzonek a nie za ostrze. Nie macie pieniędzy? Mało która spółka ma tak atrakcyjne wskażniki np EV/EBIDTA poniżej 1.