Tak, powód odejścia W. to kluczowa sprawa.
Inne pytania ?
Futrzak, drzemich@wp.pl przez 2 godziny jestem jeszcze przed kompem, pisz.
Inni też - jeśli chcą się czegoś dowiedzieć.
Bawię się w detektywa wtedy, kiedy ktoś się bawi w podszywacza. Ponawiam pytanie. Jeżeli kolego nie znasz odpowiedzi na proste pytanie, to jak możesz odpowiadac na pytania, na które nie znasz odpowiedzi.
1. Kiedy będą podane wyniki za IV kw. i za cały 2008r ?
2. Jak wygląda sytuacja w spółce po odejściu pana W., czy wszystko jest uporządkowane ?
3. Jakie prognozy na 2009r odnośnie dochodów spółki i strategii rozwoju ?
Wiesz, przeczytałem wszystkie Twoje posty na tym forum kolego Futrzak i jasno z nich wynika, że Asem nie jesteś. Ciągle tylko kupuj, będzie dobrze. Więc nie mądrz się przynajmniej teraz. Nie masz pytań, to omijaj ten wątek i po sprawie. Albo przyślij maila to pogadamy na priva.
Nie chcecie się niczego dowiedzieć o nowych oddziałach, umowach, emisjach ?
Co prawda na Walnym będzie okazja, to już wkrótce.
A ja przeczytałem wszystkie twoje posty panie mc' fish vel pan drzemich1 i jasno z nich wynika , że faktycznie jesteć fish, bo miotasz się jak ryba w sieci. Podajesz się za kogoś z Zarządu i myślisz, że ktos się na to nabierze, żałosny jesteś. Człowieku skończ ten kabaret bo brzuch mnie boli ze śmiechu.
1. Kiedy będą podane wyniki za IV kw. i za cały 2008r ?
O to powinieneś spytać rzeczniczkę poprzez formularz na stronie BTG.
2. Jak wygląda sytuacja w spółce po odejściu pana W., czy wszystko jest uporządkowane ?
Trudne pytanie, nie sądzę by padła szczera odpowiedź. Ja przynajmniej nie uwierzyłbym w żadne zapewnienia.
3. Jakie prognozy na 2009r odnośnie dochodów spółki i strategii rozwoju ?
Na Walnym trochę nas podpicują zapewne.
To jak nie jesteś z Zarządu to po co ci zadawać pytania. Jeżeli nie jesteś z Zarządu to wiesz tylko tyle co podpowiada co twoja rozchwiana psychika panie Ryba, czyli nic nie wiesz. Niezły ananas, z ciebie kolego. Przebieraniec.
Dnia 2009-03-05 o godz. 10:29 ~Mały napisał(a):
> Więc co z tym W.? O co poszło?
Nie wiem. Spróbuję się dowiedzieć.
Teraz zbieram pytania. Sam mam ich mnóstwo, ale może się dołożycie ?
Ok, choć to abstrakcyjna sytuacja. Rozbudowa sieci potrwa kilka lat, każda złotówka będzie potrzebna na ten cel. Zadając takie pytanie, trochę bym się osmieszył.
Może na Walnym spytamy ? W tłumie raźniej.
:) fakt. Wiem, że moment rozwoju nie najlepszy na dywidendę, ale takie oświadczenie, że w przyszłości spółka bierze pod uwagę taką możliwość nie zaszkodzi.
Dobra, to dywidende odkladamy do szafy. Spytaj jak tam w kryzysie sobie spolka radzi w sprawach personalnych, czy sa jakies ciecia i zwolnienia pracownikow ?
Wyniki za około 3 tygodnie ( raczej 3 tygodnie i kilka dni ). Bardzo słabe.
Otwarcie oddziału w Krakowie za około 1,5 - 2 miesiące.
Prognoza finansowa na 2009 rok - za około 3 miesiące ( oczywiście o zyskach prognozowanych przed debiutem zapominamy - rok 2009 będzie kiepski ).
Inne odpowiedzi tylko na priva.
No to wszystko tłumaczy. Kursu nikt nie dołował, po prostu Ci, co wiedzieli, że spółka cienko pierdzi zaczeli sprzedawać. Ja tu nie widzę dynamicznego rozwoju, raczej mozolne ciułanie i otwieranie nowych punktów, które są mało dochodowe. Wniosek się nasuwa jeden, jest kiepściutko.
Można poszukać inne inwestycji, o ile ktoś nie zainwestował za dużo w tę spółkę. Na szczęście nie mam dużo akcji, to jakoś przełknę tą stratę. Może po roku, dwóch, spółka zacznie lepiej prosperować.
@ drzemich
Po więcej szczegółów zapraszasz na priv, czyli gdzie ?