Podbijanie kursu jedną akcją także faktycznie nic z tego nie będzie. Luka na 3,75 jest już nie aktualna bo to dane z ponad 5 lat wstecz także już nie mają odniesienia do kursu. Teraz luka powstała po 100 procentowym wzroście i to ona będzie domykana także kolkowicze co sprzedali po 80 gr mają raj.
Ja mam ciągle jeden numer i jeden nick i akcj po średniej 6 zł a kupowałem od 18,5 także zostałem zwyczajnie przez spółkę oszukany. Od momentu odwieszenia przemieliło się już prawie 20 mln akcji i żadnego infa o zmianie stanu nie było co jest tylko potwierdzeniem że działa tutaj tylko spekula i jedyne co można robić to kręcić kółka. I tak do 2028 roku a oszuści nie dość że zarobili to jeszcze nie ponieśli żadnych konsekwencji i na dodatek są jeszcze pokrzywdzeni. Takie coś tylko na polskiej giełdzie może się dziać. Akcje debiutujące po 18,5 po 5 latach zawieszenia śmigały po 50 gr. Istny hazard i zero regulacji.
~Luk odpowiada ~Leonardio 2024-01-03 09:34 IP 103.35.191.*
To sprzedawaj ,czemu nie sprzedajesz?
Czemu ktoś podszywa się pod czyjeś nicki ? Czyżbym pisał niewygodne rzeczy i ktoś próbuje podwarzyc te fakty tworząc takie same nicky żeby zmniejszyć wiarygodność. Faktycznie na tym forum jest totalny gnój i bagno. Zero merytoryki. Wszystko to potwierdza obecność kolkowiczow także będzie kiszonka kursu na tym poziomie długie miesiące.
Już nie mam ochoty pakować w to żadnej dodatkowej
kasy po takim oszustwie bo w każdej chwili może się okazać to kolejna zła inwestycja. Wtedy spółka była medialna i dostawała nagrody i miała najlepszych audytorów i kontrolerów i co wyszło ? Także jaki problem jest zrobić to samo ? Tutaj tak jak powtarzam zarobią kolkowicze no i oczywiście zarząd który co prawda spłaca układ ale dzięki temu ma pracę i pensje. Przez te wszystkie lata nikt praktycznie nie wspomniał o akcjonariuszom a jak odwiesili notowania to prawie 85 procent na minusie. Od kiedy się takie widełki ustawia ? Animator powinien zbliżyć kurs widełkami 25 precentowymi i wtedy byłby sens chociaż stratę realizować a tak otworzył okazję dla spekulantów i kolkowiczow. Czyli stworzył warunki do jeszcze bardziej szalonego hazardu niż normalnie na GPW.
I proszę podbitki po parę akcji i nagle potężny zrzut akcji kolkowiczow co nabrali po 50 gr albo jeszcze niżej. Ta spółka to największy przekręt w historii polskiej giełdy na której zarobili tylko białe kołnierzyki włącznie z politykami którzy byli sponsorowani przez tą spółkę.
Nie panikować , tu jest potencjał do wzrostów . Zarząd spółki , myślę że wyciągnął lekcję z przeszłości i nie będzie się już wygłupiał . W końcu dostał lekcję nauki aż nadto bolesną .
Dnia 2024-01-03 o godz. 13:31 ~Kuśmitowski napisał(a): > Nie panikować , tu jest potencjał do wzrostów . Zarząd spółki , myślę że wyciągnął lekcję z przeszłości i nie będzie się już wygłupiał . W końcu dostał lekcję nauki aż nadto bolesną .