• Książkowa dystrybucja Autor: ~Byłodoprzewidzenia [31.61.178.*]
    Przed świętami ładowanie do worów, można było pakować po same kule za mniej niż pisiont groszy pod plotki o powrocie na ciągłe. Teraz przyszedł czas sprzedaży faktów, realizacji zysków czy, jak kto woli, dystrybucji. Naturalna kolej rzeczy. Można rzucić okiem jak już się skorekci.
  • Re: Książkowa dystrybucja Autor: ~Luk [5.173.164.*]
    Przecież to nie były plotki tylko fakty wynikające z przepisów giełdowych więc o czym ty mówisz ? Może jesteś jakiś niedoinformowany albo młody na giełdzie i nie wiesz kiedy spółka przechodzi z fixow na ciągle bo to było już wiadomo w październiku. Może to jest korekta po prawie 100 procentowym wzroście ? Ale fakt że podnieta przed przejściem na ciągle była tak ogromna że można to interpretować jako nagonka.
  • Re: Książkowa dystrybucja Autor: ~Inwestor [31.182.232.*]
    Spokojnie, spekuła obkupiona na poziomie 50 gr realizuje skromne zyski. Część idzie z wora do wora. Ważne, że jest życie na walorze, dzienny obrót blisko miliona papieru na,, upadłej'' spółce. Nikt nie spodziewał się tu chyba od razu 3-5 pln. Jak grubi mają plany na skup to będą pilnować, żeby kurs nie szedł za mocno do góry. Cierpliwie czekamy na przebicie do pełnych pln.
  • Re: Książkowa dystrybucja Autor: ~Leonardio [37.30.18.*]
    Ty jesteś inwestor czy leszcz nie ważne że straciłem ważne że jest życie na walorze idź się lecz na nogi bo na głowę za późno.
  • Re: Książkowa dystrybucja Autor: ~Poważny [149.78.185.*]
    Książkowa dystrybucja po spadku o 97% to ty chyba masz problemy Nie będę pisał z czym
  • Re: Książkowa dystrybucja Autor: ~Licz [93.190.140.*]
    Nie po spadku a wzroście 100% ,
  • Re: Książkowa dystrybucja Autor: ~MYTH [88.199.145.*]
    Tu będzie jeszcze jazda w tym roku.

Przekonają się co niektórzy.

Patrzcie na branżę i wskaźniki.
  • Re: Książkowa dystrybucja Autor: ~Byłodoprzewidzenia [31.61.186.*]
    No to zobaczymy co będzie dalej. Pisałem o plotkach w znaczeniu powiedzenia "kupuj plotki, sprzedawaj fakty". Dla nieobezbanych w regulaminach, a jest ich całkiem sporo, powrót na ciągłe był forumową plotką, pod którą można zagrać. Pod co grać teraz? Pod amerykański fundusz, który może dokupi, a może właśnie sprzedaje napalonym na zyski pelikanów? Do końca tygodnia się okaże czy mam rację z dystrybucją, a zakładam że mam.
[x]
CAPITEA -1,16% 0,39 2025-11-21 15:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.