• Nie będzie gejmczendżerów. Autor: ~Zdzichu [194.28.35.*]
    https://fpg24.pl/miliardami-euro-ue-nie-zmieni-praw-fizyki-bo-one-sa-nieprzekupne-wywiad/?fbclid=IwAR2I90eYjCkRidWChxV9BJ2YTMhzWhN9HrTu0KrtHG3e2X79yXYokNbH6Wk
  • Re: Nie będzie gejmczendżerów. Autor: ~Rambo [188.33.232.*]
    Czyli ludzkość jest zgubiona jak tylko skończą się paliwa kopalne skończy się ludzkość :/
  • Re: Nie będzie gejmczendżerów. Autor: ~Figofago [185.250.38.*]
    trzeba nie mieć mózgu żeby łykać przez lata te różowe bajki boginki i zieluszka z colombo haha
  • Re: Nie będzie gejmczendżerów. Autor: ~Amazonka [31.11.208.*]
    Albo wisieć na 10 zł haha
  • Re: Nie będzie gejmczendżerów. Autor: ~hah [77.111.245.*]
    Kurde wiedziałem że w końcu ktoś podlinkuje do tego artykułu.
    Od kilku dni konserwy w internecie onanizują się tym gównoartykułem, bo mogą poprzeć swoje szurskie teorie. Nawet się nie zawiodłem, na tym kto to wrzuci tutaj. Zdzichu ten najbardziej prymitywny z trolli, wyznawca wyngla.
    Nawet nie musisz mi pisać, ale na bank kilkanaście lat temu podobnie branzlowałeś się nad tzw. "spiskiem żarówkowym", a teraz pewnie sam siedzisz przy LEDach, które pobierają dziesięciokrotnie mniej prądu niż te druciane..

Chłopie mogę ci podać kilka podobnych artykułów z odwrotnymi opiniami na temat OZE w których również wypowiadają się uczeni. I teraz pytanie który profesorek, będzie dla ciebie bardziej wiarygodny?
  • Re: Nie będzie gejmczendżerów. Autor: ~Zdzichu [194.28.35.*]
    Dawaj policzymy przykład bilansu energii dla średnio ocieplonego domu 150m2. Załozenie: kładziemy panele + aku. ma starczyć by system działał of grid, dom 1 pietro wolnostojący. Zobyczymy kto tu sie czym brandzluje bo po wpisie widać że nie rozumiesz różnicy między amperem a watem wiec dałeś się zapakować we wdzięki bogini XD
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.