Skup akcji niestety idzie bardzo słabo, również od Pachowskiego nik nie kupuje reszty akcji. Chyba marazm czeka spółkę.
Car, przymierzasz się do powrotu na PMPG?
Niestety po zmianie władzy chyba nie zanosi się na nic dobrego więc odpuszczam...Nadal trzymam orco już 12 rok z nadzieją na wykup. Kasa z pmpg zainwestowana ponad rok temu w scope fluidics. Zebrałem 30 % dywidendy teraz jestem tam na zero.W tym roku szykuje się sprzedaż bacteromic flagowego produktu. Kto zainteresowany niech poczyta -przyszłość moim skromnym zdaniem
Widzę, że na ORCO główny udziałowiec ma powyżej 97% akcji, ciekawe po jakiej cenie wykupią, jeżeli po wartości księgowej, to ok 5 zł powinieneś dostać.
Największą bolączką PMPG jest brak funduszy w akcjonariacie. Ostatnio z zarzadu Biełanowicz trochę kupił akcji, ale zarazem poniżej 5% zszedł Pachowski, chyba jeszcze ok. 400 tys. akcji mu zostało do sprzedania i te akcje mogą blokować wzrost kursu, chyba że Ty z Dedalusem wciągnięcie po 200k akcji :-) Ja trochę kupuje poniżej 3 zł, bo myślę że jeszcze będzie grany.
Powodzenia w inwestycjach :-)