• Skup akcji Autor: ~InwestorGpw [31.61.188.*]
    Skup akcji niestety idzie bardzo słabo, również od Pachowskiego nik nie kupuje reszty akcji. Chyba marazm czeka spółkę.
    Car, przymierzasz się do powrotu na PMPG?
  • Re: Skup akcji Autor: ~Car [89.64.32.*]
    Niestety po zmianie władzy chyba nie zanosi się na nic dobrego więc odpuszczam...Nadal trzymam orco już 12 rok z nadzieją na wykup. Kasa z pmpg zainwestowana ponad rok temu w scope fluidics. Zebrałem 30 % dywidendy teraz jestem tam na zero.W tym roku szykuje się sprzedaż bacteromic flagowego produktu. Kto zainteresowany niech poczyta -przyszłość moim skromnym zdaniem
  • Re: Skup akcji Autor: ~Car [89.64.32.*]
    Na zero na kursie bo dywidenda dodatkowo wpadła zapomniałem dodać
  • Re: Skup akcji Autor: ~InwestorGpw [188.146.120.*]
    Widzę, że na ORCO główny udziałowiec ma powyżej 97% akcji, ciekawe po jakiej cenie wykupią, jeżeli po wartości księgowej, to ok 5 zł powinieneś dostać.
    Największą bolączką PMPG jest brak funduszy w akcjonariacie. Ostatnio z zarzadu Biełanowicz trochę kupił akcji, ale zarazem poniżej 5% zszedł Pachowski, chyba jeszcze ok. 400 tys. akcji mu zostało do sprzedania i te akcje mogą blokować wzrost kursu, chyba że Ty z Dedalusem wciągnięcie po 200k akcji :-) Ja trochę kupuje poniżej 3 zł, bo myślę że jeszcze będzie grany.
    Powodzenia w inwestycjach :-)
[x]
PMPG 4,44% 1,88 2025-11-10 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.