• ŁADNIE TO WYGLĄDA Autor: ~akcjoinm [77.111.246.*]
    U was jaki jaki RATING?? Bo nie mogę znaleść ??

Play2Chill ocenia, że gra „Rally Mechanic Simulator” w 99% będzie miała premierę w przyszłym roku, a wersja gold gry „Aztecs: The Last Sun” powinna być gotowa w III lub IV kwartale 2024 r., poinformował ISBtech wiceprezes Paweł Flanc.

https://inwestycje.pl/gaming/play2chill-ocenia-ze-premiera-gry-rally-mechanic-simulator-na-99-odbedzie-sie-w-2024/
  • Re: ŁADNIE TO WYGLĄDA Autor: akcjoinm [78.30.80.*]
    masz duże kompleksy i niską samoocenę by jeszcze mój nick podrabiać i pisać brednie na forum INVENTION naganiając na tego bankruta Przyłęckiego
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.30.80.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ŁADNIE TO WYGLĄDA Autor: akcjoinm [78.30.80.*]
    niezły leszcz kupuje i nagania na P2C i się strasznie denerwuje, a czy to moja wina, że go matka głupim urodziła?

Zobacz wątki dotyczące InventionMed SAZobacz profil InventionMed SA
    Autor: ~Pytanie [77.111.245.*] 2024-01-03 16:06
    Ostatni dostępny kurs:  0,29 zł
    Ten akcjoczub to jakiś forumowe popychadło ??? Coś z nim nie teges ??
    Nagania jak guppi ??
    Lata po innych forach jak kot z pełnym pęcherzem. Nikt nie chce brać tego z RATINGIEM D ??? Bo ludzie myślą i wiedzą jak to się może szybko skończyć z takim ratingiem.
    Spółki to się kupuje pewne najlepiej z nRATINGIEM AAA jak P2CHILL który po 2 letniej konsoli wystrzelił w górę
  • Re: ŁADNIE TO WYGLĄDA Autor: ~Gracz [31.60.91.*]
    Ale to trochę dziecinne, pieniądz lubi ciszę a spółka musi mieć wyniki, żeby inni widzieli w niej potencjał, z resztą dziś 7, wczoraj 7 i tak do końca tygodnia poproszę. Od kilkudniowego minimum spółka wzrosła 25%.
[x]
P2CHILL -0,89% 2,24 2026-05-20 15:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.