Lepiej przyjrzyj się na oficjalnych stronach jaka jest kapitalizacja bo pisanie że wartość mniej niż zero nie jest na miejscu i wprowadza inwestorów w błąd a ci mogą podjąć decyzję na podstawie twojego wpisu co już i dla ciebie może być problemem również od strony finansowej.
Jeżeli wiesz ze tak jest to zgłaszaj do odpowiedniej instytucji bo ja żadnego komunikatu nie widziałem więc oficjalnie żadnej sprzedaży z ich strony nie ma.
Faktem jest bo i ja to widzę że sprzedaje ktoś ( automat) lub mieli tzn. kupuje i sprzedaje w celu utrzymania kursu w ryzach w bliżej nieokreślonym jeszcze celu.
Tak czy siak wszystko ma swój koniec wcześniej lub później i ja też odbieram część tych akcji bo im mniej ich będzie w obiegu tym szybciej się te zabawy skończą.
"Jest to tylko moja opinia i proszę się nie sugerować tym wpisem w podejmowaniu swoich decyzji inwestycyjnych".
Każdy sam musi podejmować decyzje inwestycyjne . Nie licz,że na forum ktoś Ci podpowie co masz robić i na czym możesz zarobić i zrobi to bezinteresownie.
Poczytaj raporty , zapoznaj się asortymentem i pozycją firmy w branży. Przeanalizuj jak firma się rozwijała na przełomie ostatnich lat i czy ma perspektywy dalszego rozwoju.Weź pod uwagę że to jest na razie firma o niskiej kapitalizacji więc podlega większym wahanią kursowym . Przemyśl jaki okres inwestycyjny i jaki kapitał wchodzi w grę i dopiero możesz podejmować jakieś decyzje.
Pamiętaj że wszystko co robisz na giełdzie wiąże się z ryzykiem które podejmujesz na własną odpowiedzialność i nikogo za to nie możesz obwiniać .
Powodzenia w lekturze i inwestycjach.