• Ucieka przed nosem... Rajd!!! Autor: ~Miód [5.173.194.*]
    Górne! Już otwierać
  • Re: Ucieka przed nosem... Rajd!!! Autor: ~Zdzicho [37.128.8.*]

To to cus warte mniej niz zero

nie wyrzucili z dniem 31.12 2023 z gieldy

• Ucieka przed nosem... Rajd!!! Autor: ~rg [78.30.75.*]
    Lepiej przyjrzyj się na oficjalnych stronach jaka jest kapitalizacja bo pisanie że wartość mniej niż zero nie jest na miejscu i wprowadza inwestorów w błąd a ci mogą podjąć decyzję na podstawie twojego wpisu co już i dla ciebie może być problemem również od strony finansowej.
  • Re: Ucieka przed nosem... Rajd!!! Autor: ~Zdzicho [159.205.223.*]

Tu nie jest wazna zadna kapitalizacja

Tu bez przerwy wywalane sa akcje

a wlasciciele spo;ki nie dbaja o poziom kursu

wiec pewno sami wywalaja

Jeżeli wiesz ze tak jest to zgłaszaj do odpowiedniej instytucji bo ja żadnego komunikatu nie widziałem więc oficjalnie żadnej sprzedaży z ich strony nie ma.
    Faktem jest bo i ja to widzę że sprzedaje ktoś ( automat) lub mieli tzn. kupuje i sprzedaje w celu utrzymania kursu w ryzach w bliżej nieokreślonym jeszcze celu.
    Tak czy siak wszystko ma swój koniec wcześniej lub później i ja też odbieram część tych akcji bo im mniej ich będzie w obiegu tym szybciej się te zabawy skończą.
    "Jest to tylko moja opinia i proszę się nie sugerować tym wpisem w podejmowaniu swoich decyzji inwestycyjnych".
  • Re: Ucieka przed nosem... Rajd!!! Autor: ~Magda [31.0.72.*]
    To kupować czy nie?
    Bo sama nie wiem czy warto by było.
    Każdy sam musi podejmować decyzje inwestycyjne . Nie licz,że na forum ktoś Ci podpowie co masz robić i na czym możesz zarobić i zrobi to bezinteresownie.
    Poczytaj raporty , zapoznaj się asortymentem i pozycją firmy w branży. Przeanalizuj jak firma się rozwijała na przełomie ostatnich lat i czy ma perspektywy dalszego rozwoju.Weź pod uwagę że to jest na razie firma o niskiej kapitalizacji więc podlega większym wahanią kursowym . Przemyśl jaki okres inwestycyjny i jaki kapitał wchodzi w grę i dopiero możesz podejmować jakieś decyzje.
    Pamiętaj że wszystko co robisz na giełdzie wiąże się z ryzykiem które podejmujesz na własną odpowiedzialność i nikogo za to nie możesz obwiniać .
    Powodzenia w lekturze i inwestycjach.
  • Re: Ucieka przed nosem... Rajd!!! Autor: ~Zxc [31.61.183.*]
    Jak kobieta zadaje pytanie, to inna kultura odpowiedzi. Brawo !
  • Re: Ucieka przed nosem... Rajd!!! Autor: ~Szybkiwnogach [83.100.227.*]
    Spekułe tu przyniosło a po co? Na co do wyników ponad miesiąc czego tu hceta? Wypad
[x]
EXCELLENC -1,33% 0,26 2025-10-07 17:03:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.