Wam życzę!
Mniej marudzenia, mniej malkontenctwa, mniej nosów wlepionych w ekrany, życie jest na to za krótkie!
Mniej żałosnych sytuacji jak u niejakiego misiaczka Svenusia, który z tego co widzę nawet wigilię przesiedział na forum, szukając towarzystwa , a w dawniejszych wpisach pokazał, że bogaty, ale samotny ...
Pieniądze i inwestycje dają wolność, ale pamiętajcie, szczęścia za to nie kupicie!
,,,
Autor: ~CiepłaPompa [31.0.84.*] 16:26 Opublikowano przy kursie: 29,50 zł , zmiana od tamtej pory: -58,98% Atak na 37, kwestia paru dni. Zgłoś do moderatora Kończy się trójkąt chorągwi z 25 na 30-28-29, nastąpi wybicie 1.618*(30-25) =8 w zaokrągleniu. Czyli z 29 o 8 daje 37!!!!
Jesteś żałosny, bo święta, sobota wolna, idealna pogoda na narty, więc ci przy kawce przed wyjściem na wyciągi przytoczę ciąg dalszy, który pominaleš, manipulując jak tvpis:
Re: Atak na 37, kwestia paru dni.~CiepłaPompa2022-09-15 10:36IP 31.0.69.*
A wesoły dzień wczoraj miałam, nie tylko z powodu Sunexu, to wosk zaczęłam lać i wróżyć dla beki, a co.
No i cały wczorajszy dzień mi wygląda jak chorągiewka, z lewej patyk, z prawej szmata. No i z tej szmaty spodziewam się wybicia drugiego patyka, jak nie dziś, to pojutrze, a co , nie wolno :)))?
Tak, jaja sobie robię i drwię z kreskarzy.
----
Wasza CiepłaPompa, dumna właścicielka paru promili udziałów w przedsiębiorstwie SUNEX SA
Powtórzę, żeby dotarło:
Jak cytujesz kogoś, to całą rozmowę, nie manipuluj jak tvpis. Żałosny jesteś, bo święto poświęcać na przekopywanie historii forum by kogoś zagiąć jest żałosne. Szkoda życia, podobnie jak na te wasze kreski.
Zrozum misiaczku raz na zawsze: tak jak kiedyś własne, tak tutaj mam kawałek firmy, tyle, że obcej, zarządzanej przez kogoś innego. Kreski wróżbitów takich jak ty mnie nie obchodzą.
----
Wasza CiepłaPompa, dumna właścicielka paru promili udziałów w przedsiębiorstwie SUNEX SA
Re: Atak na 37, kwestia paru dni. ~CiepłaPompa 2023-10-05 22:27 IP 31.0.50.* Teraz to już jestem pewna - z ponownych szczegółowych wyliczeń wychodzi mi nawet 37,5Dumna Pompa - ciepła posiadaczka kilku procentów przedsiębiorstwa zwanego Sunex
Dnia 2024-01-07 o godz. 14:23 ~Fromag napisał(a): > Daj spokój, szkoda nerwów.Nie wiem ja można być dumnym że się ma akcje czy nie ma. To jakaś dziecinada level master..
Oj tam, po prostu bardzo się wczuła w rolę współwłaścicielki. Skoro sprawia jej to przyjemność, to nie ma sensu na to zwracać uwagi, niech się cieszy swoim szczęściem. Czasem ludzi coś mocno wciągnie i patrząc z boku wygląda to "nienaturalnie".
Prawie każdy adres 31.0.coś pokazywany jest jako mazowieckie, a są to po prostu adresy Polkomtel - PLUS, które przypisywane są w różnych miejscach w Polsce do telefonów komórkowych. Poza tym, można sobie ustawić VPN do serwera używającego takich adresów, ale nie sądzę by inteligencja Ciepłej aż tak daleko sięgała ;).
Dnia 2024-01-07 o godz. 11:42 ~StaśBareja napisał(a): > Re: Atak na 37, kwestia paru dni. > ~CiepłaPompa > 2023-10-05 22:27 > IP 31.0.50.* > Teraz to już jestem pewna - z ponownych szczegółowych wyliczeń wychodzi mi nawet 37,5Dumna Pompa - ciepła posiadaczka kilku procentów przedsiębiorstwa zwanego Sunex
Nie żebym jakoś bronił Ciepłej, bo mnie irytuje, ale cytowania fejkowych wpisów albo fałszowania czyichś Stasiu nie toleruję. Ciepła w ten sposób się nie podpisuje, w googlach na stronach forum takiego wpisu znaleźć nie mogę (co może się okazać takim samym słabym argumentem jak twój o IP). Jeśli nie mam racji, daj linka do tego jej wpisu i to takiego, że pisała jako zalogowana (czego nie wykluczam, jeśli pisała nawalona), a nie że ktoś się tak podpisał, bo podszywaczy na forum pełno . O ile ona ma rozbuchane ego, to ty w drugą stronę - jesteś typowy mały, skarłowaciały hejter i naganiacz (w tej chwili na spadki). Jeśli jednak masz rację, przeproszę - w końcu mój nick mnie do czegoś zobowiązuje ;).
Trochę masz rację.zależy mi na posiadaniu dobrej firmy jednej lub wiecej, tak, aby nie martwić się co z nią będzie za 5 czy 10 lat. Miałam trochę bumechu 1.5 roku temu byl na fali, wywaliłam bo to branża bez przyszłości.
Jest jedną i jedynie ta jedna rzecz w Suneksie, która jest wg mnie wadą, no może dwie. Ale to są rzeczy na które jakoś nikt nie zwraca uwagi. Niech to będzie zagadka, rozwiązanie podam za jakiś czas
Autor: ~CiepłaPompa [31.0.84.*] 16:26 Opublikowano przy kursie: 29,50 zł , zmiana od tamtej pory: -58,98% Atak na 37, kwestia paru dni. Zgłoś do moderatora Kończy się trójkąt chorągwi z 25 na 30-28-29, nastąpi wybicie 1.618*(30-25) =8 w zaokrągleniu. Czyli z 29 o 8 daje 37!!!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- J/W Za tydzień już w Wygrynach, i szus do jeziora....
Praca programu CHKDSK może trwać od kilku minut do kilku godzin, w zależności od ilości plików, rozmiaru dysku twardego oraz liczby błędów na dyskach oraz wybranych opcji.
Czy ty ProfesÓrze masz tak głęboko kij zatknięty w D, że ci gardłem wychodzi i nie rozumiesz ani ironii, ani sytuacji na wątku?
Z tego co widzę to: - odpowiadasz ciepłej cytując bardzo stary post, w którym żadnej reko nie wydaje, tylko kompletne jaja sobie robi z kreskarzy - a technicznie (nomen omen) w wątku - odpowiadasz na post jakiegoś bota. (randomowe p...lenie o jakimś chhdsk, nie widzisz tego?)
Swoją drogą, ciekawe co to się z nią stało, że tak milczy...
Dnia 2024-06-06 o godz. 10:10 ~ZimnyPompek napisał(a): Dnia 2024-01-09 o godz. 13:53 ciepla_pompa napisał(a): Nie, duma z bardzo dobrej inwestycji na lata. CiepłaPompa, dumna właścicielka itd. mitoman ?? czy oszust ? ---------------------------------------------------------------------------------------------- Wydaje mi się, ze raczej nowicjusz/ska... 1. Na bazie popularności tego typu wyrobów, wielu wpadło w kłopoty (podobnie było np. z Mercatorem). 2. Większość nie analizowała wyników, raport skonsolidowany/ jednostkowy czarna magia -marża netto/ brutto a kto by to liczył ebit/ ebitta jakis wynalazek itd. 3. Teraz większość wierzy, że wzrosty będą tylko nie wiedzą kiedy. Ps. rozumiem, gdyby spółka działała w sposób stabilny, płaciła dywidendę, miała pozycje na rynku to rozumiem. A przecież takich spółek jest dość dużo. Ale wizja WIELKICH zysków, przyćmiła racjonalne myslenie. Tyle.
Za x wstawiamy literę partycji, która jest sprawdzana.
Jeśli wyświetli nam się komunikat Wolumin - x: NIE był zmieniany oznacza to, iż problem został usunięty. W przeciwnym razie wykonujemy następujące czynności.
3. W konsoli wpisujemy chkdsk /F /R x: . Jeśli jest to partycja systemowa musimy zrestartować system i poczekać, aż system upora się z gruntownym testem dysków. Po skończonym teście powtarzamy punkt 2. Następnie sprawdzamy czy bit zmiany jest nadal ustawiony na 1. Jeśli tak udajemy się do następnego kroku.