Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,10 zł , zmiana od tamtej pory: -61,20%

Re: Powodzenia w 2024, jeśli chodzi o prognozy

Jesteś żałosny, bo święta, sobota wolna, idealna pogoda na narty, więc ci przy kawce przed wyjściem na wyciągi przytoczę ciąg dalszy, który pominaleš, manipulując jak tvpis:

Re: Atak na 37, kwestia paru dni.~CiepłaPompa2022-09-15 10:36IP 31.0.69.*
A wesoły dzień wczoraj miałam, nie tylko z powodu Sunexu, to wosk zaczęłam lać i wróżyć dla beki, a co.
No i cały wczorajszy dzień mi wygląda jak chorągiewka, z lewej patyk, z prawej szmata. No i z tej szmaty spodziewam się wybicia drugiego patyka, jak nie dziś, to pojutrze, a co , nie wolno :)))?
Tak, jaja sobie robię i drwię z kreskarzy.
----
Wasza CiepłaPompa, dumna właścicielka paru promili udziałów w przedsiębiorstwie SUNEX SA

Powtórzę, żeby dotarło:

Jak cytujesz kogoś, to całą rozmowę, nie manipuluj jak tvpis. Żałosny jesteś, bo święto poświęcać na przekopywanie historii forum by kogoś zagiąć jest żałosne. Szkoda życia, podobnie jak na te wasze kreski.
Zrozum misiaczku raz na zawsze: tak jak kiedyś własne, tak tutaj mam kawałek firmy, tyle, że obcej, zarządzanej przez kogoś innego. Kreski wróżbitów takich jak ty mnie nie obchodzą.

----
Wasza CiepłaPompa, dumna właścicielka paru promili udziałów w przedsiębiorstwie SUNEX SA

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SUNEX -1,37% 4,70 2025-11-07 16:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.