Jak zapowiadali dogadali się z nowym inwestorem któremu sprzedali 80% udziałów w nowej spółce. Zerknijcie kto jest prezesem w tej spółce i jakie ma powiązania. Coś mi się wydaje, że nasze Buffety z Raenu będą czarnym koniem na GPW w 2024 roku…
Zawarli umowę z Seafortillby Investments, jej prezesem jest Luksemburczyk z brytyjskim paszportem Christian Guy Gaunt - poczytajcie trochę o gościu. Za nim zawsze stoją duże koncerny i wielkie pieniądze.
Niech emitują co chcą, ktoś te 5 mld euro w kolejnych latach będzie musiał przepalić. Co jak co ale OZE w najbliższych 3 latach będzie jak maseczki w covidzie…
Seria I cena emisyjna 1 zł seria J cena emisyjna zostanie dopiero podana ...dotarło do kolegi ? Czy dalej jest problem z czytaniem espi że zrozumieniem ? Rozumiem że komunikaty są obszerne i kolega nie ogarnia ale niech się przynajmniej nie wypowiada i nie wprowadza celowo w błąd
No widzę, że zrozumieniem kolegi na poziomie języka finansowego to poziom zerowy więc wytłumaczę dosadnie....gdybym kolego Jaro złożył twojej babie PROPOZYCJE, że ją wybzykam, to wcale nie znaczy że uplasowałem już w niej swojego ptaka....choć nie jest wykluczone, że tak nie będzie, o ile baba się zgodzi :)))) dotarło w końcu? :))))....a co do ceny to jeszcze się z babą dogadamy :))))
I to jest niestety dno co napisałeś i świadczy tylko o poziomie twojej kultury....ale odpowiem ci żebyś wiedział jak mówi klasyk że obrazić też trzeba umieć ....z twoim rozmiarem nawet darmowa emisja nie dojdzie do skutku...buhaha
Mimo, że cierpisz na syndrom małego ptaka, jak mniemam po wpisie, to zapewne "ta"emisja zapewne dojdzie do skutku tak jak i poprzednie :))))....zobacz, że to już seria I oraz J..., bez obrazy :)))))
Wielkość emisji będzie zależała od ceny ...i będzie uwarunkowana wielkością emisji I....czytaj ze zrozumieniem ....wszystko prowadzone jak po sznurku....już na dniach będziesz wszystko wiedział...Niemniej każdy kto choć trochę zna się na giełdzie wie co będzie za 2-3 tyg....początek we wtorek ...
Czytaj ze zrozumieniem....wielkość emisji zależy od tego jak pójdzie emisja I oraz jaką będzie cena J. Nic nie jest tu przypadkowe i wszystko jest dobrze zaplanowane ...kilka dni i zobaczysz o co chodzi
Trafiłem co ? Buhaha. Giniesz od własnej broni o nieustannie się tu kompromitujesz. Pewnie za darmo. Strata na akcjach boli . Rozumiem cię . Z przykrością stwierdzam jednak że twoje posty nie są celowa a wynikają z choroby . Skoro jako pierwszy podnosisz tematy ornitologiczne a później piszesz że ja mam z tym problem to wiesz jak się taka choroba nazywa ? Lekarz ci podpowie . Mam nadzieję że w nowym roku znajdziesz specjalistę który ci pomoże . Zalecam również fora lekarskie o określonym profilu tam na pewno zrozumieją twoje wywody
nie ośmieszaj się, tak jak w piątek miały być drugie górne, do tarcia chrzanu albo krowy pasać bo tylko do tego sie nadajesz nieudaczniku:) buaahahahaha
Kolejny de...bil, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem? Cytuję zatem: "tu będą przynajmniej raz górne widły a MOŻE i dwa"... Tu większość takich ograniczonych czy jak, zaczyna mnie to mocno zastanawiać...:)