Jaki ma inv wobec softa a ten dzban akcjoinm coś tam co chwile mamrocze o tym że inv to podmiot dominujący xD pisałem mu że bez softa nie byłoby inv ale koleś ma ciężko z przyswajaniem wiedzy
Dofinansowanie CB+R to 16,3 mln + 3,5 mln TutorDerm więc nie przekroczyła.
Po drugie myślicie, że SBE wkłada kase w INM by stracić?
Kierul dobrze wie, że to INM będzie kluczowym biznesem w tej układance anie jakieś drony do kominów itp.
a ty src dalej wypisujesz żale? Podaj ile w tym roku SBE ci dało zarobić.
Myślisz, że pisząc słowa typu „dług” coś wnosisz? Kogoś przestraszysz? Może Kierul się przestraszy hahaha
Na dziś jakbym był tu nowy nie tykał bym SBE a pakował INM w myśl zasady KUPUJ PLOTKI. Cały 2023 tego nie przetrawiłeś to może w 2024 w końcu zrozumiesz jak zobaczysz kurs INM kilka x wyższy niż SBE :)
to ty się ośmieszasz
te brednie o wywalaniu czytam od 3 lat a w tym czasie dał zarobić 200% co roku. To już przecież miał wywalić dawno po 1,6 zł czy 1,5 zł :) to jak wtedy jednak nie wywawali a teraz po 20 groszy? Może jakiś leszcz uwierzy w te twoje brednie :) próbuj dalej
W tym roku nawet po korekcie od czerwca jest ponad 100% wyżej niż 29 grudnia 2022 r (kurs 0,121) kupiłeś wtedy? A to szkoda. Ja kupiłem :)
A co do INM jakoś zapominacie, że on też ma 36% udział w SBE w tym 19 mln akcji serii F dopuszczonych do obrotu.
taaak leszczu IP 177.54.147 wywala nawet te niedopuszczone do obrotu hahaha zmieńcie trolle przekaz bo już nikt na niego się nie łapie. SBE niech wpłaci i rozliczy tą serie E której nie opłacili w Inventionie a to INM włożył 4,18 mln obejmując serie F SBE z pp. Mało wiesz chłopczyku. Spokojnie niedługo wszystko porozliczają i …się zdziwisz
Buhaha dobre :) inv żyje z kasy od sbe a pakiet akcji ma za pakiet swoich więc skończcie bajeczki
Inv to brand softa. Bez softa nie było by inv. Bez inv soft sobie dawał i da rade bo ma przychody i działalność operacyjną
troll Ta od 7 rano pod innym nickiem nadaje hahahaha wyje w nerwach i na Inventionie
Pożyczka SBE jest BEZ ZABEZPIECZENIA więc SBE NIC NIE MA leszcze to po pierwsze, po drugie INVENTION ma 36% udział w akcjonariacie Softblue i ma akcje dopuszczone do obrotu. SBE ma udział w INM 38% ale akcje NIEDOPUSZCZONE do obrotu a do tego muszą się rozliczyć z wpłaconych przez INM do SBE 4,18 mln zł oraz za serię E ponad 15 mln zł więc kalkulator trolle i liczyć SBE nie ma nic. To SBE w ostatecznym rozrachunku jest na pasku Inventiona.
I widać to po kursie, obrotach i innych rzeczach. Ale wy trolle nie macie o niczym pojęcia i umiecie tylko manipulować. I róbcie to dalej bo i tak na nic nie macie wpływu. Ani wiedzy ani kasy i trzymać ten poziom dalej cały 2024 rok hahahaha
A INM myślę, że już w styczniu a napewno w 1 kwartale zobaczycie powyżej 1 zł. I modlić się o to bo to JEDYNA wasza nadzieja SBE bo może wtedy jakimś cudem kurs może przebije i wróci nad 40 gr gdzie daaaawno temu sprzedawałem z pięknym zyskiem objęte prawie za darmo 150 k akcji serii F na sesjach po ich debiucie na gpw :) wystrzałowego sylwestra życzę misiaki:) bo to będą wasze jedyne wystrzały hahaha
Nie wyj trollu bo na nic nie masz wpływu. Trenuj by mieć siły na kilka x wyższe poziomie.
Jara cię 1% oprocentowanie? Anie zauważyłeś, że w tym czasie spadł WIBOR po obniżkach stóp procentowych? Nic to nie zmienia manipulancie. Po wpływie 20 mln zł dotacji wszystko porozliczają.
Na moje tępienie ciebie trollu jedyne co możesz to o 1 zł…spokojnie czekaj cierpliwie i na 1 zł i czekaj na ESPI
podlicz trollu to, że większość z tych postów to troll Ta/Taa, część pozostali nagony na spadek a część ja. więc nie manipuluj cwaniaczku bo nic ci to nie da a tylko się ośmieszasz.
dla mnie najważniejszymi LICZBAMI to " 2023 rok + 115% wzrostu INVETNION a w 2024 r na tą chwilunię +16% patrząc na sesje 29 grudnia 0,256 zł stawiam, że rok 2024 to będzie już wzrost między 400-500 % tak lekko czyli kurs na koniec 2024 roku 1,28-1,54 zł A ty jak stawiasz?