No to spóka pokazala na sam koniec potencjał, jak w dogrywce rozebrano ponad 5000 szt, w pare minut. Diś pare razy weszlismy w granice 10,00 zł.
Jest jeszcze dośc duzo leszczyzny, ale tak jak mówiłem powoli, powoli do góry.
Mam nadzieje, ze w nastepnym tygodniu bedziemy rozmawiali przy poziomie 10.40-10.50, bo cos mi sie wydaję, ze w tym tygodniu jaas delikatna korekta moze byc, bo pewnie ktos nie wytrzma cisnienia.
Pozdrawiam.
No własnie, luźno dojdzie do ceny posplitowej czyli min 20 zeta sądze ze w tym roku spokojnie, akcjonariat dosyc mocny, nie ma zbyt wielu chetnych do wywalania, tylko inwestorzy niespełna rozumu SPRZEDAJA W TEJ CHWILI KURE ZNOSZACA ZLOTE JAJKA
mysle ze zobaczymy w tym miesiacu 12.5 jak ludzie doczytaja ze ofe polsat ma 6.68% na 31.12.2008r na walne napewno sie nie zarejestruja bedzie komunikat ze prrzekroczyli prog 7% dlatego skupuja teraz bo im brakuje ,a BIOTON napewno nie sprzeda w w tym roku
Taak... Teraz tylko czekac na 12, bo 15 troche nierealne...Tak jak mialo byc 12 na koniec lutego, a tutaj jest poczatek marca i jest 10 dopiero :/ teraz pewnie mala korekta przy 10 i do gory spowrotem ;)
Zaskakuje mnie ta spółka i jestem pewien że da zarobić nie po to przetrzymała najgorsze sesje w tym roku żeby zaczeła spadać. Ma duży potencjał wzrostowy i mocny akcjonariat