• wracamy z krosna na immo... Autor: ~Janusz72 [79.186.197.*]
    moze sie jakies stowarzyszenie zalozy...:),rekomenduje immo..., cena docelowa w krotkim terminie 6zl
  • Re: wracamy z krosna na immo... Autor: ~bede brał cie [90.156.118.*]
    Zarekomrnduj sobie psychiatrę. I wracaj na krosno, tam jest stowarzyszenie umarłych inwestorów.
  • Re: wracamy z krosna na immo... Autor: ~jojo [83.7.193.*]
    Ale się ubawiłem ))))))) Krosno czy coś innego to chyba nie powiesz,że na wydmuszkach nie można zarobić.Jeśli jedziesz długoterm.to na takich wynalazkach tylko współczuć...
  • Re: wracamy z krosna na immo... Autor: ~Janusz72 [79.186.197.*]
    mam dzisiaj duzo analiz w pracy...,takze nie moge sie rozpisywac, ale ci ktorzy mnie znaja wiedza ze czesto mozna zarobic kierujac sie moim nosem, a ja jak inwestuje wlasne pieniadze przeprowadzam wiele analiz i czekam na sygnaly kupna...,takze polecam immo, jedna zasada immo gora gielda dol, a przyszly tydziem bedzie spadkowy! Pozdrawiam i polecam!
  • Re: wracamy z krosna na immo... Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    przypomina mi to reklamę Żywca:)
    ja wolę swoje Krosno, bo mam przynajmniej wpływ poprzez SIM na sytuację w tej spółce, a finansami przedsiębiorstw zajmuję sie od dawna ....
    pozdr
    ale blefik niezły... nawet nie mam żalu:)
  • Re: wracamy z krosna na immo... Autor: ~baskerville [77.113.209.*]
    Dnia 2009-03-02 o godz. 12:47 bankier1972 napisał(a):
    > przypomina mi to reklamę Żywca:)
    ja wolę swoje Krosno, bo
    > mam przynajmniej wpływ poprzez SIM na sytuację w tej
    > spółce, a finansami przedsiębiorstw zajmuję sie od dawna
    > ....
    pozdr
    ale blefik niezły... nawet nie mam żalu:)

pozdr
  • Re: wracamy z krosna na immo... Autor: ~luki [79.186.145.*]
    on juz pisal miesiac temu spadek na 2,80 a immo do 4,20 skoczylo a wiec jego nie pytaj rzetelnej odpowiedzi nie uzyskasz
  • Re: wracamy z krosna na immo... Autor: ~baskerville [77.113.209.*]
    Dnia 2009-03-09 o godz. 22:13 ~luki napisał(a):
    > on juz pisal miesiac temu spadek na 2,80 a immo do 4,20
    > skoczylo a wiec jego nie pytaj rzetelnej odpowiedzi nie
    > uzyskasz

baskerville
  • Re: wracamy z krosna na immo...bankier1972 Autor: ~baskerville [77.113.209.*]
    Dnia 2009-03-09 o godz. 22:29 ~baskerville napisał(a):
    > Dnia 2009-03-09 o godz. 22:13 ~luki napisał(a):
    > on
    > juz pisal miesiac temu spadek na 2,80 a immo do 4,20
    > > skoczylo a wiec jego nie pytaj rzetelnej
    > odpowiedzi nie
    > uzyskasz
    > ___________________________________________________________
    >I jeszcze a propos :
    Niestety nie było mnie wtedy w kraju , jak spadło właśnie chyba na 2,80 , bo z takiej ceny na pewno bym skorzystał, ale nie ma co żałować bo kupiłem dzisiaj od 3,33
    baskerville

• Re: wracamy z krosna na immo... bankier1972 Autor: ~baskerville [77.113.209.*]
    Dodam , że po dłuższej przerwie znowu tutaj gram.

pozdr
  • Re: wracamy z krosna na immo... bankier1972 Autor: ~luki [79.186.145.*]
    troche analizy technicznej i mozna rzucac hehe chociaz dzis roznie bywa z tymi analizami pozdrawiam
  • Re: wracamy z krosna na immo... bankier1972 Autor: ~luki [79.186.145.*]
    http://www.czasnazysk.pl/wykres/iea
  • Re: wracamy z krosna na immo... bankier1972 Autor: ~baskerville [77.113.209.*]
    Analiza techniczna punktowo-symboliczna to prosta metoda przedstawiania zmian cen, pozwalająca na zidentyfikowanie formacji i trendów. Wykresy są łatwe do narysowania i nie posiadają skali czasu. Przy budowie wykresów wykorzystywane są jedynie ruchy kursów papierów wartosciowych - wielkość obrotów nie jest brana pod uwagę. Wykresy rejestrują tylko walkę podaży z popytem. W metodzie tej wykorzystywane są dwie litery alfabetu: X i O. X przedstawia popyt, O przedstawia podaż. Wykres tworzy się wyłącznie za pomocą pionowych kolumn X lub O. Jeśli cena rośnie – rysujemy X, jeśli cena maleje – dodajemy kolejny znak O. Kluczem do tej metody jest zasada przechodzenia z jednej kolumny do drugiej. Można stosować jedno lub trzykratkowe odwrócenie zwane również paczką. Ruchy w górę i w dół, z jednej kolumny do drugiej, powodują tworzenie się wykresu. W zależności od wielkości paczki i liczby paczek tworzących odwrócenie, wykres punktowo-symboliczny może przedstawiać zarówno przebieg notowań z jednej sesji, jak i z kilku miesięcy. Rysowanie wykresu zaczynamy od postawienia kropki w kratce odpowiadającej obecnej cenie danego papieru wartościowego. Wzrost (lub spadek) ceny o stosowną wartość odnotujemy przez narysowanie znaku X (lub O) w tej samej kolumnie.

Patrząc na ten system , mozna przypuszczać , że ......................................................

odbije do góry jutro :-)
    Kurs
    Ostatnia wartość: 3.46
    Zmiana procentowa: -7.49%
    Wolumen: 1,631,214
    Obrót: 11,223,795.00

Ostatnia transakcja
    Czas: 16:29
    Kurs: 3.46
    Wolumen: 5,000
    Obrót: 17,300.00
    Proponuję od dzisiaj zamieszczać takie informacje codziennie, i na ich podstawie analizować wspólnie nastepne ruchy. Problem jest tylko JEDEN. Polacy tego nie potrafią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baskerville
    Cytuje z bankier1972
    Wyłamanie z kanału trendu wzrostowego, doprowadziło do testu wsparcia na poziomie 2,70, następnie naturalne odreagowanie i wzrost do 4,34 co ustanowiło kolejny szczyt tego roku, analizując silna deprecjację złotego i nie wybicie kursu IEA powyżej 1 euro sugeruje podjęcie wniosku iż będziemy dłużej przebywać w powyższym kanale 2,70- 4,30 ze względu na umacniającego się złotego, a opór psychologiczny na 1 euro będzie silnie wstrzymywać kurs Immoeast przez dłuższy czas.
    Należy obserwować zjawisko i podjąć zakup dopiero po realizacji kursu powyżej 4,34 na dziennym zamknięciu i potwierdzeniu ceny dnia następnego również powyżej tego kursu.
    Dnia 2009-03-09 o godz. 23:44 ~baskerville napisał(a):
    > Cytuje z bankier1972
    > __________________________________________________________
    >
    Należy obserwować zjawisko i
    > podjąć zakup dopiero po realizacji kursu powyżej 4,34 na
    > dziennym zamknięciu i potwierdzeniu ceny dnia następnego
    > również powyżej tego kursu.
    > ___________________________________________________________
    > ___________
    Lepiej czytać , niż tracić bezmyślnie - moje zdanie jest troche inne , KUPUJ jeżeli kurs będzie 2,96 .
    > baskerville
  • Re: wracamy z krosna na immo... bankier1972 Autor: ~baskerville [77.114.212.*]
    Czy Janusz1972 już tutaj jest ?
[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.