• Tylko współczuć:) Autor: ~Rumburak [79.188.20.*]
    Szczególnie tym, którzy łykali ostatnio powyżej 21, nie mówiąc już o 22:) Wigi grzeją do góry 3 miesiąc, a to leci na p ys k;) 8 czarnych z rzędu skusiło mnie jednak żeby dzisiaj zacząć podbierć
  • Re: Tylko współczuć:) Autor: ~as [78.133.215.*]
    Kupujesz po 19 i współczujesz ludziom, którzy wzięli za 21 czy 22? Liczysz przy swoim zakupie na wzrost do poziomu 21 żeby sprzedać, bo tak się nasuwa jeśli współczujesz. Ja kupując tysiące akcji za 17 , 19 czy 23 nie rozpaczam, że nie kupiłem wszystkiego po 17, bo kupowałem z myślą o wzroście do 80 czy 100 więc w d... mam różnicę 3 (jak u ciebie 18 czy 21). Nie rozumiem jak działasz na akcjach po tym komentarzu.
  • Re: Tylko współczuć:) Autor: ~Rumburak [79.188.20.*]
    Dnia 2023-12-27 o godz. 15:32 ~as napisał(a):
    > Kupujesz po 19 i współczujesz ludziom, którzy wzięli za 21 czy 22? Liczysz przy swoim zakupie na wzrost do poziomu 21 żeby sprzedać, bo tak się nasuwa jeśli współczujesz. Ja kupując tysiące akcji za 17 , 19 czy 23 nie rozpaczam, że nie kupiłem wszystkiego po 17, bo kupowałem z myślą o wzroście do 80 czy 100 więc w d... mam różnicę 3 (jak u ciebie 18 czy 21). Nie rozumiem jak działasz na akcjach po tym komentarzu.

Absolutnie wierzę w to, że nie rozumiesz;)
  • Re: Tylko współczuć:) Autor: ~As [31.0.52.*]
    To jak zacząłeś - wytłumacz i pokaż jaki jesteś kozak kupując pi 18 zamiast za 21 i widzisz w tym przepaść. Przy akcjach, które mają wzrosnąć kilkukrotnie trzymasz się na fujarke z radości, że kupiłeś 3 zł niżej. Ciekawe jak rozumiesz inwestycje w tę spółkę.
    Dnia 2023-12-27 o godz. 16:33 ~As napisał(a):
    > To jak zacząłeś - wytłumacz i pokaż jaki jesteś kozak kupując pi 18 zamiast za 21 i widzisz w tym przepaść. Przy akcjach, które mają wzrosnąć kilkukrotnie trzymasz się na fujarke z radości, że kupiłeś 3 zł niżej. Ciekawe jak rozumiesz inwestycje w tę spółkę.

Lepiej chyba kupić kilka kilo po 18-19 niż na górkach w postaci 22zł, nie sądzisz?:) I dla wielu inwestorów jest to proces absolutnie naturalny. Doskonale wybrzmiało Twoje proroctwo jakoby akcje miały wzrosnąć kilkakrotnie:) Bo Ty tak twierdzisz, czy Twoja babka? Bo jest reko na 37, czy jakiś anal tak twierdzi? Na akcjach się zarabia, a nie marzy o złotych górach. Twoje myślenie skłania mnie do ocenienia Ciebie jako klasycznego nagona bez jakiejkolwiek wiedzy o giełdzie;) Pozdo "miszczu"
    Moja babka z grobu z kart wyczytała, że jesteś frajerem i skup się na dyskusji ze mną, a nie wprowadzasz dywagacje co do mojej rodziny. Może matki czy ojca nie masz to miło mi będzie się do nich odnieść czy oni cie uczą czytać z rekomendacji banków czy bazować na wykresie pokazującym reakcje kursu po podpisaniu umowy o komercjalizacji cząsteczki. Myślałem, że ja mało wiem o giełdzie mimo zainwesrowanych dużych pieniędzy, ale widzę że ty wraz ze swoimi podpowiadającymi ci rodzicami w porównaniu do mnie NIC nie wiecie hwhwheh
    Poza tym licząc na szybko to dla jesteś gołodupcem. Jeśli kupiłeś 1000 akcji za 19 zł to wydałeś 19k, jeżeli byś kupił za 22 to wydałbyś 22k. Sprzedając nawet po twojemu (co dla mnie jest śmieszne jeśli z zamiarem sprzedaży za 37 kupiłeś akcje) to dostaniesz 37k. Zarobisz 18tys zł zamiast 15tys zł. Jeśli to uważasz za przepaść i współczujesz ludziom, którzy zarobią mnie od ciebie o 3 tys zł to jesteś żałosnym leszczem. Chyba, że jesteś kozakiem i kupiłeś (bo nie doczytam teraz jadąc samochodem) akcji za kilkaset tysięcy złotych i wtedy każda złotówka różnicy na akcji coś waży. Jednak szczerze w to wątpię i nie uwierzę widząc przebieg dyskusji. Jesteś mały, a cwaniakujesz hehehe
    Jprdl poddaje się, wygrałeś:)))
[x]
MOLECURE 0,65% 7,75 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.