• stx-polewka Autor: ~petre [83.20.75.*]
    Niejaki p. karpiński z gddkia powiedzial ze przetarg ten nowy bedzie rostrzygniety dopiero we wrześniu i ze na euro 2012 bedzie gotowa no co za bara ..n no jaka beszczelnośc kto placi takim błaznom nawet chinczycy nie dadza rady sam skołożynski powiedzial w jednym z wywiadów cnnbiznes ze jezeli nie podejmą decyzji do konca 2008 roku z punktu widzenia prac nia ma szans wrzesien potem wyliczenia zima i rusza ewentualnie w 2010 1.5 roku czasu chyba ze jest juz uzgodnione ,która firma bedzie poprawiać ten super asfalt ...............to tak to rozumiem ......
  • Re: stx-polewka Autor: ~BIBI [83.24.3.*]
    P.O. prezesa GDDIKA 3 raz z rzedu podchodzil do egzaminu panstwowego na urzednika, bo bez tego nie moga zrobic go preziem GGDIK, znow zabraklo mu 3 pkt do zaliczenia.
    To co ty sie dziwisz kto tam pracuje.

Ja ci powiem ze STX to dobra spolka i wszytsko w rekach inwestorow, pytanie ile zechca ukarac STX a ile Budimex.
    Zobaczymy w poniedzialek.
    Mi jakos sie lzej zrobilo po info ze nie wygralo zadne z konsorcjow. Tzn Wasu tym razem nie dal dupy.

Mnie doszly sluchy ze GDDIKA ma problem z uwlaszczeniem dzialek pod A2, nie udalo im sie odkupic wszystkich dzialek. Dlatego nie podpisali umowy.
    Ale ile w tym prawdy to h..... wie.
    Jak napisal ktorys z kolegow - to wlasnie Polska. Kraj absurdow.
  • Re: stx-polewka Autor: ~Petre [83.20.75.*]
    Tak wiem chodzi o działke rodziny jednego biskupa .....
    zapewne odzyska ja .....albo kase ale pozostala czesc spoleczenstwa nie ma szans na dorobek zabrany przez towarzyszy pradziadom ale to juz inny temat.
[x]
STALEXP 0,67% 2,98 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.