• Jest Info będzie startować? Autor: zenekzakcentu [88.156.140.*]
    Udzielona przez SFDA licencja pozwoli na wprowadzenie do obrotu urządzeń Pregnabit Pro i reprezentowania Emitenta na terenie Arabii Saudyjskiej.
    Zarząd Emitenta uznaję tę informację za istotną z uwagi na fakt, że stanowi to kolejny krok w drodze do rozpoczęcia sprzedaży urządzenia na terenie Arabii Saudyjskiej
  • Re: Jest Info będzie startować? Autor: akcjoinm [78.30.80.*]
    miałem lata temu Nestmedic (chyba to było w 2019 roku) i niestety ze stratą kilkunastu tysięcy się z nim pożegnałem. Nawet teraz jak pewnie wiesz on ma C/WK taką, że INVENTION nawet dziś (przy sztucznie księgowo zaniżonej C/WK) powinien być pod 50 groszy a po rozliczeniu projektów i 20 mln zł dotacji INVENTION będzie miał takie samo C/WK jak NST dopiero przy kursie pod 5 zł na akcję.

a swoją drogą ciekawi mnie co dalej zrobią tu ci Niemcy, pamiętam te listy intencyjne i umowy z klinikami medycznymi, nawet w programie TVP o wynalazkach wystąpił z tym Pregnabitem wtedy i coś czułem, zaczęli wchodzić ci Niemcy i pożyczki później zamienne na akcje i podziękowałem. Co miesiąc sprawdzałem narastanie sprzedazy i użycia i czegoś nie czułem ;)

• Re: Jest Info będzie startować? Autor: ~Gerwazy [188.146.6.*]
    warsiawska wydmuszka. ci z pragi nawet niemiaszków w ciula zrobili. nie masz cwaniaka na warszawiaka.
  • Re: Jest Info będzie startować? Autor: ~Krytyk [188.147.12.*]
    Prezio JGnich były z Infoscan...miały być w Infoscanie mln$ przychodów z USA ,dziesiątki mln kapitalizacji i przejście na główny rynek z NC a skończyło się na zmianie profilu na handel
    ...gaciami...doslownie...tu się może skończyć podobnie...
  • Re: Jest Info będzie startować? Autor: ~ludwik [5.173.224.*]
    kolejne info jeszcze lepsze i kicha.
  • Re: Jest Info będzie startować? Autor: ~ludwik [5.173.224.*]
    co tu się wyprawia fajne info i minus 13
  • Re: Jest Info będzie startować? Autor: ~Tomasz [188.146.24.*]
    Ja bym zrobił tak: pozorujemy sprzedaż, niech inwestorzy widzą, że coś się dzieje (sprzedaż - w końcu!!! są chętni!). Zawieramy umowę z Bułgarią na 30 szt (sic!) i jesteśmy dumni. Czekamy jak inwestorzy zobaczą +4%, aby na drugi dzień zobaczyć -6.
    Ta firma to drugi Infoscan. Identyczne ruchy. Ruchy przed totalnym upadkiem. Takie jest moje zdanie.

[x]
NESTMEDIC 7,04% 0,76 2025-11-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.