Udzielona przez SFDA licencja pozwoli na wprowadzenie do obrotu urządzeń Pregnabit Pro i reprezentowania Emitenta na terenie Arabii Saudyjskiej. Zarząd Emitenta uznaję tę informację za istotną z uwagi na fakt, że stanowi to kolejny krok w drodze do rozpoczęcia sprzedaży urządzenia na terenie Arabii Saudyjskiej
miałem lata temu Nestmedic (chyba to było w 2019 roku) i niestety ze stratą kilkunastu tysięcy się z nim pożegnałem. Nawet teraz jak pewnie wiesz on ma C/WK taką, że INVENTION nawet dziś (przy sztucznie księgowo zaniżonej C/WK) powinien być pod 50 groszy a po rozliczeniu projektów i 20 mln zł dotacji INVENTION będzie miał takie samo C/WK jak NST dopiero przy kursie pod 5 zł na akcję.
a swoją drogą ciekawi mnie co dalej zrobią tu ci Niemcy, pamiętam te listy intencyjne i umowy z klinikami medycznymi, nawet w programie TVP o wynalazkach wystąpił z tym Pregnabitem wtedy i coś czułem, zaczęli wchodzić ci Niemcy i pożyczki później zamienne na akcje i podziękowałem. Co miesiąc sprawdzałem narastanie sprzedazy i użycia i czegoś nie czułem ;)
Prezio JGnich były z Infoscan...miały być w Infoscanie mln$ przychodów z USA ,dziesiątki mln kapitalizacji i przejście na główny rynek z NC a skończyło się na zmianie profilu na handel
...gaciami...doslownie...tu się może skończyć podobnie...
Ja bym zrobił tak: pozorujemy sprzedaż, niech inwestorzy widzą, że coś się dzieje (sprzedaż - w końcu!!! są chętni!). Zawieramy umowę z Bułgarią na 30 szt (sic!) i jesteśmy dumni. Czekamy jak inwestorzy zobaczą +4%, aby na drugi dzień zobaczyć -6. Ta firma to drugi Infoscan. Identyczne ruchy. Ruchy przed totalnym upadkiem. Takie jest moje zdanie.