Ewidentnie widać ze grubas spycha kurs na podwójne dno. Wystawia od wczoaraj wieksze pakiety po prawej i a mniejsze sprzedaje po lewej w wiekszości sam sobie. jego zadaniem jest kurs w granicach 2.20 i zobaczycie ze od 2.20 -2.30 nastąpi dopiero odbicie
Ostrzegam, pako73 wygadał się, że próbuje nadziać innych na bankruta:
"Re: Simfabric jak Titanic
pako73 odpowiada ~Piotr2023-12-21 11:53IP 77.252.45.*
(...)teraz naganiam żebyście kupowali bankruta na poziomie 1zł ale ja sam czekam na 2.40"
Niczego nie zalecasz pajacu, wyjdź stąd, już. Po prostu zniknij z tego forum karykaturo człowieka. :) Podbiłes stare wątki z nicku "jupi" (tak, sprawdziłem, mam odpowiednie narzedzia) i nabazgrałeś wątek o "grubasie" jak rasowy boomer. Napisz jeszcze o coś o chinach i fotowoltaice najlepiej. :) Ta spółka jest trupem i duza zasluge w tym maja tacy naganiacze-nieudacznicy jak ty.
Skoro geniuszu odradzasz "czerpać wiedzę z forum bankiera", to dlaczego non stop tutaj piszesz próbując wplywać na decyzję inwestorów? Piszesz sarkastycznie (nie sądziłem, że jednostki o tak niskim IQ są zdolne do sarkazmu, ale to musi byc jakaś efemeryczna aberracja) "zawsze należy czerpać wiedze gieldowa z forum bankierw" tym samym kpiąc i odradzając czerpanie wiedzy z forum bankiers, NAGANIAJĄC JEDNOCZEŚNIE OD RANA NA FORUM BABKIERA. Was naganiczy SF trzeba autentycznie poddać jakiejs ewaluacji.
Jest dokładnie tak jak pisałem 8 miesięcy temu. Spadek do 2.20 i odbicie. Za 2 miesięce moze tu być 3.80. Powtarzam nie sugerować się wpisami troli z forum bankiera tulko własnym rozsądkiem