• Znam plan grubasa !!! Autor: pako73 [77.252.45.*]
    Ewidentnie widać ze grubas spycha kurs na podwójne dno. Wystawia od wczoaraj wieksze pakiety po prawej i a mniejsze sprzedaje po lewej w wiekszości sam sobie. jego zadaniem jest kurs w granicach 2.20 i zobaczycie ze od 2.20 -2.30 nastąpi dopiero odbicie
  • Re: Znam plan grubasa !!! Autor: ~Piotr [89.8.9.*]
    Ostrzegam, pako73 wygadał się, że próbuje nadziać innych na bankruta:

"Re: Simfabric jak Titanic
    pako73 odpowiada ~Piotr2023-12-21 11:53IP 77.252.45.*
    (...)teraz naganiam żebyście kupowali bankruta na poziomie 1zł ale ja sam czekam na 2.40"

Nie dajcie się okraść przez tego nieudacznika.
  • Re: Znam plan grubasa !!! Autor: pako73 [77.252.45.*]
    Tym bardziej że zalecam teraz wywalenie śmiecia
    Niczego nie zalecasz pajacu, wyjdź stąd, już. Po prostu zniknij z tego forum karykaturo człowieka. :) Podbiłes stare wątki z nicku "jupi" (tak, sprawdziłem, mam odpowiednie narzedzia) i nabazgrałeś wątek o "grubasie" jak rasowy boomer. Napisz jeszcze o coś o chinach i fotowoltaice najlepiej. :) Ta spółka jest trupem i duza zasluge w tym maja tacy naganiacze-nieudacznicy jak ty.
    Tak masz racje to jest trup i należy śmiecia wywalać. I zaznaczam ze zawsze należy czerpac wiedze giełdową z forum bankiera
    Skoro geniuszu odradzasz "czerpać wiedzę z forum bankiera", to dlaczego non stop tutaj piszesz próbując wplywać na decyzję inwestorów? Piszesz sarkastycznie (nie sądziłem, że jednostki o tak niskim IQ są zdolne do sarkazmu, ale to musi byc jakaś efemeryczna aberracja) "zawsze należy czerpać wiedze gieldowa z forum bankierw" tym samym kpiąc i odradzając czerpanie wiedzy z forum bankiers, NAGANIAJĄC JEDNOCZEŚNIE OD RANA NA FORUM BABKIERA. Was naganiczy SF trzeba autentycznie poddać jakiejs ewaluacji.
  • Re: Znam plan grubasa !!! Autor: pako73 [81.30.138.*]
    Jak widać miałem racje. Podstawa to nie słuchać pietrka i innych troli spadziowych. Bo to oni sią obłowią w akcje a wy zostaniecie bez akcji
    Jest dokładnie tak jak pisałem 8 miesięcy temu. Spadek do 2.20 i odbicie. Za 2 miesięce moze tu być 3.80.
    Powtarzam nie sugerować się wpisami troli z forum bankiera tulko własnym rozsądkiem
  • Re: Znam plan grubasa !!! Autor: ~Piotr [46.15.12.*]
    "Powtarzam nie sugerować się wpisami troli z forum bankiera tulko własnym rozsądkiem"

Spokojnie, nikt się waszymi wpsami nie sugeruje od lat.
  • Re: Znam plan grubasa !!! Autor: ~tommo [83.31.251.*]
    Jaki grubas, trollu, jak na tym krzaku free float 80% XDD
  • Re: Znam plan grubasa !!! Autor: ~Piotr [46.15.13.*]
    Pako73 mistrz przewidywaniaz przewidziałz że SimFabric psadnie. No normalnie Nostradamus. :)
[x]
SIMFABRIC -0,13% 1,56 2026-05-21 12:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.