Kiedyś ten zeszmacony człowiek pisał, że obroty na wzrostach były kiepskie, ale jak spada na małych obrotach już tego nie widzi. Nie widzi różnicy między obrotami na wzrostach, a obrotami na spadkach. Pewnie ma zachlapane oczy po dzisiejszej premii. W sumie nie ma co się dziwić, ma tylko przepisywać z karteczki co my szef nabazgrał i tyle ogarnia.
Kmiotku, a zarazem marny pomocniku zeszmaconego człowieka, jakim jest tu Maliniak, będę pisał to samo, co pisałem już wcześniej. Czekam na akcje poniżej 0,30. To, że ty się tu nagle pojawiłeś i zamieszczasz jakieś wypociny nie ma znaczenia. Zostałeś pomagierem i adwokatem tego pajacyka bankierowego co świadczy o tym, że bardzo nisko się cenisz.
Desperacja wasza nie zna granic.. dno jakie reprezentujecie jest godne pogrady.. możesz pisać co chcesz ale i tak jesteś szulerem i naciągaczem.. bawię się przednio wasza desperacją..
Ja też się bawię, czekając na 0,30. Tu tu jesteś w pracy, nędznej, nawet jak na ciebie, jednak z czegoś musisz żyć dziadu. Zawsze to kilka złoty na piwo zarobisz, a może nawet będąc w związku z Maliniakiem razem coś wykręcicie. Naganiaj dalej mój mało inteligentny pachołku.
Idąc twoim jak że płytkim tokiem rozumowania i patrząc na zakładanie nowych wątków oraz aktywności 24/7 Maliniaka, jaminadze, Luj, xxx musicie tu wisieć powyżej złotówki, ale wolno ci myśleć co chcesz. Skoro płacą to pisz, bo inaczej będziecie ty musieli siedzieć nawet w święta. Jakimś dziwnym przypadkiem każdy z wymienionych przeze mnie nicków podbija posty kolegi, a nawet go broni, a niby się nie znacie ha ha. Taka solidarność opłacanych trolli spadkowych.
Dnia 2023-12-21 o godz. 10:26 ~MaliniakToSzuja napisał(a): > Idąc twoim jak że płytkim tokiem rozumowania i patrząc na zakładanie nowych wątków oraz aktywności 24/7 Maliniaka, jaminadze, Luj, xxx musicie tu wisieć powyżej złotówki, ale wolno ci myśleć co chcesz. Skoro płacą to pisz, bo inaczej będziecie ty musieli siedzieć nawet w święta. Jakimś dziwnym przypadkiem każdy z wymienionych przeze mnie nicków podbija posty kolegi, a nawet go broni, a niby się nie znacie ha ha. Taka solidarność opłacanych trolli spadkowych.
Widzę, że pod moją nieobecność zapanował żenująco niski poziom tej dyskusji. No cóż, za wszystkie argumenty myślącym głowom powinien wystarczyć niezaprzeczalny fakt, że po czterech latach danych na przetrwanie spółce od losu, ta niczego z deklarowanych planów nie dopięła a kurs gdzie zdycha, każdy widzi ( a tfu, beee smutek i żal )
Do autora wpisu: ty lepiej "mocarzu intelektualny spod Skierniewic" wniosków nie wyciągaj, bo sam wiesz jakiego poziomu one będą (a tfu, beee smutek i żal) rodzą się w głowie takiego osobnika jakim jesteś, któremu ojciec książeczek nie czytał na dobranoc. Półki co walcz o te groszy 30, dziad twojego pokroju drożej nie kupuje ( nie uśrednia )
Jako że mam litość dla zawieszonych na borucianym wałku iw tym dla ciebie coś ci podpowiem, nie bierz po 0,30. Czekaj na 0,19 tam twoje miejsce.