hehehe na spokojnie na wszystko przyjdzie czas. Narazie wybili kluczowe wsparcie. Teraz chwila czasu zeby uklepali to jako opór i kierunek dalej na południe
żadne czary i zaklecia naganiaczy juz tutaj nie pomoga :-) rakiety petardy i inne atomowe papiery widać na wykresie hahaha
hej, chyba mamy do czynienia z jakimś dramatem na rynku. Ostatnio pisałem, że może kurs pójdzie w dół no i teraz wygląda na to, że to nieuniknione już nadciąga. Czytałem, że kluczowe wsparcie to 80 gr, kurde, no to może być ostre przeskakiwanie tej granicy. Naprawdę, ile razy trzeba było powtarzać, żeby nie dawać się nabierać na te wzrosty? Naganiacze tam ciągle krzyczą, że to będzie hossa, ale przecież teraz widzimy, że to mogło być tylko gadanie. No kurde, trzeba było słuchać tych ostrzeżeń. A teraz patrzcie, kierunek to już 70 groszy. To jest jak jakiś koszmar. Chyba czas zastanowić się, co dalej robić z tymi pieniędzmi. Może lepiej się wycofać, zanim będzie za późno. Nie chciałbym być w skórze tych, co jeszcze teraz kupują na potęgę.
No ma chłop rację że leci na ryj. I zaklinanie że jest inaczej jest chyba niepoważne. Pora pogodzić się z tym że lecimy na 63 gr. Oby nie niżej bo to już by była żenada.
ale ze na ten atomowy papier czekasz na 40gr? Przeciez od roku trąbisz ze to atomowy papier i ze dynamiczne wzrosty idą. Powiem szczerze ze zaczynam sie martwic teraz bo skoro ty piszesz ze czekasz na 40gr to moze zaczac rosnąć bo to ze jestes najlepszym antywskaznikiem na tym forum kazdy juz wie.
Pewnie ze papier atomowy.
Kwestia czasu kiedy wróci do mega wzrostów.
Ja się z tym kwitem nie rozstaje.
Czekam na Twoje 40gr misiu.
Dokupię kilka worków.
Lada moment będą kolejne otwarcia i zapowiedzi kolejnych.
Styczeń będzie lepszy jak rok temu itd.
Akcji bardzo malutko już na wybiegu.