• a może tak? Autor: ~hk tv [193.151.48.*]
    wystarczy wymienic się parę razy pakietem ok 40 tys sztuk,żeby zrobic małą panikę przy pomocy zlecen WYKONAJ LUB ANULUJ,co?(patrz wykres intraday 9-9 30)i zrobic sztuczny obrót?
    komus rzeczywiscie zależy na zbiciu kursu ale to chyba nie W.bo po co straszyc po sesji 3mln papierów,żeby sprzedac jutro niżej?chyba że byłby kompletnym debilem,ale wątpie w to,
    z drugiej strony ktos jesli usiłuje zbic kurs bardzo nisko to komu potem upchnie te 3 mln papierów + odkupione od tzw.leszczy ,jak nikt nie bedzie sie chciał tknąc btg powyżej np 5gr albo 3gr?
    zastanawiam się ale nic nie przychodzi mi do łeba,
    bardziej skłaniam się na skupie od wystraszonych a za parę dni info: W.oswiadcza,że przez X czasu nie sprzeda swojego pakietu to mogłoby podniesc znacznie kurs
    to teoria spiskowa,ha ha
  • Re: a może tak? Autor: mc_fish [83.27.26.*]
    Nie ma żadnego spisku.
    Po prostu jest BESSA.
    Po co mam kupować akcje po 8 groszy, skoro jutro będą po 7 groszy !!?
    Po co mam kupować akcje po 7 groszy, skoro po 8 groszy i tak ich nie sprzedam ?
    I tak zasypywany jest poziom za poziomem.
    Kto nie wytrzymuje - odchodzi.
    Kupują nowi i akceptując małą stratę wychodzą.
    Aż osiagniemy dno - nie wiem na jakim poziomie.
    Nie wiem kiedy.
    A jak spółka przetrwa, jak się rozwinie, to kurs ruszy na północ.
    I będzie zabierany poziom za poziomem.
    Wtedy każdy z nas odzyska utracone pieniądze i najpewniej sprzeda akcje.
    A kurs będzie piął się dalej.
    My będziemy mnożyć to co mieliśmy przez rekordowe notowania i w myślach bedziemy powtarzać : po co sprzedawałem ? Miałbym dzisiaj tyle szmalu !!
    Tak wygląda cykl.
    Prawie zawsze.
  • Re: a może tak? Autor: ~hk tv [193.151.48.*]
    wiec po co ktos wystawa na sprzedaż 3melony papierów po 2 i 1gr po sesji jesli kurs wynosi 8gr
    to też normalne nawet w czasie bessy??,konia z rzedem temu kto umie to logicznie wytłumaczyc.
    zaniżyc kurs tylko po co??
  • Re: a może tak? Autor: ~coleman [83.26.135.*]
    Charakterystycznymi cechami uczuć tłumu są wielka prostota i wielka przesada.
    Dzięki prostocie i przesadzie jego uczuć niedostępne są dla tłumu wątpliwości i niepewności .
    Tłum z jednej krańcowości zbyt szybko przerzuca się w drugą.

cos ty się kolo dzisiaj nawąchał,że tak fajnie piszesz,ale masz rację,cena odzwierciedla chwilowe emocje tłumu lub niekontrolowany atak "spekuły" w celu odleszczenia danej spółki
  • Re: a może tak? Autor: ~Futrzak [79.186.149.*]
    Panowie my tutaj zasad nie ustalamy, ale ten kto kieruje kursem. Kiedy będzie chciał to powie stop. Jeżeli chcecie pospekulować i naprzykład sprzedać akcje po 8 groszy i odkupić po 6 groszy to proszę bardzo, tylko czy Wam się uda. Może o to właśni chodzi temu , kto postawił dzisiaj te dwa zlecenia po sesji.
    tak czy srak swoich papierów tym wrednym spekulantom nie puszczę :-D
  • Re: a może tak? Autor: ~krzystob [83.11.13.*]
    To są straszaki jutro przed sesją znikną, ale to oznacza, że delej bedzie walka o nizsze poziomy
  • Re: a może tak? Autor: ~CIEKAWY [83.20.60.*]
    I jak będą dzisiaj chętni na BLUETAX ???
  • Re: a może tak? Autor: ~kirk82 [62.29.161.*]
    Cos tych chętnych nie widac.

Ktoś wie kiedy raport za 4 kw 2008?
  • Re: a może tak? Autor: ~krzystob [213.158.196.*]
    Tak wczoraj nieźle postraszono, że dziś badziewia nie chce nawet dotknąć. Dziwnym jest to, żejak sie robi jakiś obrót to zaraz pełno pismaków sie pojawia i pisze.
  • Re: a może tak? Autor: ~sh [83.12.164.*]
    dawać dawać po 8gr
[x]
BELEAF -1,01% 3,92 2025-12-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.