• Młot na dziennym Autor: ~Ktmrn2 [31.0.81.*]
    RSI tygodniowe szoruje po dnie...
    Idealne warunki.
    Z drugiej strony końcówka roku...

Jak to się rozegra?
    Jakie macie typy?
    Marek - jesteś?

Marek - co myślisz?
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Ktmrn2 [31.0.81.*]
    Biznesradar - wskaźniki na dziennym - pokazują ,,kupuj" a spółdzielnia sprzedaje - trudno,co zrobisz.
    Coraz mniejsze te pakiety na sprzedaż, batonów nie widziałem, jakby impet sypaczy osłabł.
    Minusują moje wpisy, nie lubią mnie tu. Trudno.
    Pozdrawiam inwestorów, spekułę pozdrawiam.
    Dokupię jeszcze 1126 akcji aby zaokrąglić portfel do 600k akcji.
    Tymczasem wyciszam swoją forumową obecność - już nie będę Was irytować.

https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/ROBSGROUP
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~alex [109.243.64.*]
    ...branie pod uwagę wskaźników po tak krótkim okresie historycznych notowań to dopiero "kosmos"....no no 'daleko' chłopie zajedziesz
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Ktmrn2 [31.0.70.*]
    Gupi ja.
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~fatman [213.108.15.*]
    tu trzeba patrzeć na fundamenty ... jakieś systemy magazynowe FIFO z regałami przejezdnymi sterowanymi PLC ... jakieś układnice w magazynach wysokiego składowania ... wiecie jakie to sianko ...? tu biznes zapowiada się nieźle
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Aha [188.33.240.*]
    ...biznes -fakt- zapowiada się obiecująco ale to wg mnie mrzonka dla wchodzących w akcje z zewnątrz...ręce trzymające kurs nie pozwolą wyjść nawet na zero tym z tzw. Ulicy
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~BLG [38.180.86.*]
    Rynek wszystko zweryfikuje.
    Ręce trzymające kurs mogą to robić przez określony czas. Kolejne dobre raporty i będą musieli odpuścić. Dodatkowo zapowiedź dywidendy która w przeszłości już była wypłacana, przyciągnie i wzmocni obecny akcjonariat który już i tak został mocno przetrzebiony.
    Na pokładzie zostały ,,mocne ręce" i nowi akcjonariusze. Hamowanie i zaniżanie kursu jest coraz trudniejsze i drożej kosztuje. Chętnych do sprzedaży mało. Aby zaniżać cenę muszą obniżać małymi, testowymi pakietami badającymi rynek.
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Ojoj [5.184.252.*]
    Poczekam na 20groszy
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Ktmrn2 [31.0.82.*]
    Czuwam.
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Grifa [37.30.18.*]
    30 groszy tez będzie Ok
    ...W środe po świętach ostatni dzień by uwolnić gotówkę na Sylwestra...czuję,że wtedy wypadałoby zaryzykować i już delikatnie podbierać...ty tylko moje gdybania i sam nie wiem czy coś wciągnę...
    w środę mogą byś promki ponieważ ktoś może sobie robić optymalizację podatkową promki mogą być również po 02.01 kiedy skończy się lockup na 2 M papiera ... ja z przyzwyczajenia skubię małymi kąskami WŚ
    Do IKE, IKZE dopakuję he,he,he.
    coś im słabo idzie optymalizacja
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Ktmrn2 [31.0.66.*]
    Paniki nie widać. Nie tak miało być. Heloł.
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~płkZuber [91.199.250.*]
    30 gr nadal aktualne?
    Nie chcą oddawać.
    Trzeba własnymi mielić.
    Niedobrze co?
    Zlecenie zakupu i sprzedaży 3000 akcji, oba wystawione w tym samym czasie.

Ziew.
    ,,to co...czekamy na tzw. drugie dno...jak widać teraz 0 zainteresowanie ulicy na tych poziomach
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Jimmy [5.184.205.*]
    Dno, totalna kompromitacja spółki,
    Wygląda na to że piorą pieniądze na nc
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Ktmrn2 [31.0.82.*]
    Czekajcie.
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Lukasz [104.28.45.*]
    Mi się opłaca uśrednić przy 0,4-0,5, coś odłożyłem i też czekam.
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Ktmrn2 [31.0.86.*]
    Żeby tylko jakieś pozytywne espi nie wyskoczyło...
    Można zostać na peronie.
    Trzymajcie za to kciuka he,he,he.
    Do zarobienia.
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Lukas [104.28.45.*]
    Tylko że tu pozytywne espi nie mają znaczenia, sam przecież wiesz. Widzę pozytywne espi, myślę spadki.
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Ktmrn2 [31.0.86.*]
    Chłopaki chyba już nie mają czym sypać a leszcze już wysypały się do moich koszy. Muszą mielić swoimi akcjami a tych ubywa.
    Trudniej się miesza w tym kotle ale jeżeli sponsorzy pragną się swych akcji pozbyć to co jakiś czas zaglądam, jakieś alerty ustawiłem. Najchętniej po nowym roku bym nabył do IKE ale skuszę się i wcześniej gdyby była wyprzedaż. He,he,he,he.
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Ktmrn2 [31.0.68.*]
    Zrzucenie 5 akcji na fixie żeby obniżyć kurs.
    Oszczędne i zabawne zarazem, he,he,he.
    ...zabawne to jest wyrzut np 5000 akcji a potem podciągnięcie kursu 5 lub 10 akcjami..to jest rozmach a'la Gates.
    Dokładnie, o tym już KTmm2 nie piszesz, tu o dawna tak się dzieje jak napisał alex. Zrzut akcji do pewnego poziomu, a następnie podciągnięcie małym pakietem i postawienie blokady w arkuszu aby poniżej niej zbierali się naiwniacy.
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Ktmrn2 [31.0.95.*]
    Ale mimo tych wszystkich niedogodności jednak tutaj jesteście.
    Ja też. Z tym, że ja - w przeciwieństwie do Was rzecz jasna -mam w tym swój interes aby jednak tutaj być. Wierzcie lub nie ale mam tego niecałe trzy procent a moje ręce są silne i nie zamierzam się szybko skracać.
    Może dlatego nie chcą sypać...
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Ktmrn2 [31.0.93.*]
    Kurczę, byłem jednym z tych ,,naiwniaków". I nie żałuję, he,he,he.

Co przyniesie ,,jutro"?
    Dworzec Centralny czy z szynszyli futro?
    Pozdrawiam.
    Gdybyś się nie obawiał o jutro to byś tak często nie pisał na tym forum. Często nawet piszesz sam ze sobą. Jakby było tak dobrze jak piszesz to byś siedział cicho i liczył zyski. Czuć niepewność. Z mojej strony również.
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Ktmrn2 [31.0.72.*]
    Ciekawość raczej plus zbyt dużo wolnego czasu. Ale niech będzie, że się obawiam. Okej.
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Ktmrn2 [31.0.76.*]
    Nie zasypali drobnego zlecenia.
    Strasznie się szczypią.
    Trudno. Nie to nie.
    ...no cóż nie udało się założycielom spółi zarobić fortuny przechodząc na giełdę...oddają więc akcje - z braku innych możliwości-poprzez umowy cywilnoprawne spekulantom giełdowym..Tak się zastanawiam- po ile ?...znając podejścia spekulacyjne uważam ,że skoro rynek nie chciał łykać akcji nawet po 45 gr to mogli oferować cenę jedynie w granicach ok 50% niższą czyli w granicach 30 do 33 gr...Żaden porządny spekulant nie kupi towaru nie mając na wstępie już 50% zysku...tak jest - tak było i tak będzie!
  • Re: Młot na dziennym Autor: ~Ktmrn2 [31.0.75.*]
    A może było tak: spóldzielcy pożyczyli akcje a z rynku nie mogli ich odzyskać. Musieli ponownie zdrowo przepłacić aby kupić akcje poza rynkiem - by spłacić poprzedni ,,dług" - srogo przy tym nadpłacając. Jak wszyscy widzą nie mają czym sypać więc pozostało już tylko forum ,,Bankiera".
    Ale jak masz tam coś po 45 groszy to śmiało wystawiaj po Nowym Roku.
    Znajdziesz kupca! Prosta historia he,he,he.

Wszystkim akcjonariuszom - także spekulującym na naszej perle życzę zdrowia i dużej belki do odpisu za kolejny rok.

Zdrowie Wasze w gardło moje.
[x]
ROBSGROUP -22,03% 0,23 2025-08-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.