• Jest super Autor: ~Bdkd [31.0.94.*]
    Co taka cisza? Znów w dół i w dół, a informacje ciągle tylko pozytywne. Napiszcie, że wszystko pod kontrolą i to noc dziwnego, że spodziewali się niektórzy 37 czy wyżej, a lecimy znowu w drugą stronę
  • Re: Jest super Autor: ~Papa [176.221.120.*]
    Dzięki za to co piszesz mam nadzieję że jeszcze zleci do dołu i uda się dokupić pakiecik przed mega wzrostem który niebawem.
  • Re: Jest super Autor: ~Hdoof [89.64.20.*]
    No tak, wzrosty już miały być 10x i jakoś cisza. Nie dziękuj mi, bo po 1 nie robię tego by zleciało mając dużo tu władowane, po 2 jeśli uważasz, że moje narzekanie, że ch... się tu dobrego dzieje wpłynie na zbicie kursu to bardzo ciekawe. Pojedynczy wpis kogoś gotującego się na nieporadnosc i brak reakcji kursu na kolejne dobre informacje to jakbyś naszczał do oceanu
  • Re: Jest super Autor: ~Hshdh [78.133.215.*]
    Dokupuj. Leci w dół grubo więc masz okazję.
  • Re: Jest super Autor: ~fdsfe [78.133.215.*]
    Dnia 2023-12-19 o godz. 19:44 ~Papa napisał(a):
    > Dzięki za to co piszesz mam nadzieję że jeszcze zleci do dołu i uda się dokupić pakiecik przed mega wzrostem który niebawem.

Zadałem pytanie, odpowiesz? Swoim komentarzem ściąłem ci kurs i już kolejny dzień leci. Ja już widzę 19,8. Ile "pakiecików" dokupiłeś?
  • Re: Jest super Autor: ~Fshdhs [78.133.215.*]
    Już niżej chyba nie ściągnę ci kursu moim komentarzem. Masz 19.3

Prosze bardzo
  • Re: Jest super Autor: ~Fgsfa [78.133.215.*]
    Może ty napisz coś na plus dla firmy i tym podrzucisz nam tutaj kurs. Bardzo bym tego sobie życzył.
    Może twój dobry komentarz przyniesie lepszy skutek od świetnych informacji ze strony spółki, bo te nie przynoszą porządnego skutku
[x]
MOLECURE 1,89% 5,40 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.