jeśli pod pojęciem płatny naganiacz rozumiesz to, że inwestycja INM i SBE przynosi mi zyski to jest to trafne określnie bo INM i SBE od stycznia 2020 to lipca 2023 dała mi zarobić ok 600 k zł brutto
jeśli myślisz, że ktoś mi płaci tak jak trollowi Ta/Taaa za pisanie na tym czy innym forum to jesteś w wielkim błędzie.
ja już wiele razy pisałem, że nie pisałem bym ani 10% z tego co pisze na tych forach gdyście to wy trolle w tym troll Ta/Taaa nie pisali kłamstw, bredni, manipulacji i oszczerstw na temat spółki INVENTION. Bo po pierwsze przez te ostatnie lata powinnoście się przekonać już wielokrotnie, że wasze KŁAMSTWA nie mają wpływu na kurs akcji ani czyjeś a tym bardziej na moje decyzje inwestycyjne. Jako inwestor i jednocześnie akcjonariuszy obecnie wielu spółek w tym INVENTIOn który stanowi obecnie w moim portfelu ze względu na obecne wzrosty już ponad 30% (udział nie zmienił się za wiele bo dziś dokupiłem niewiele ponad 50 tys. szt.) po prostu irytują mnie takie wasze wpisy, INVENTION dał mi sporo zarobić, wierzę w ten biznes bo go trochę już poznałem, zainwestowałem trochę kasy chociaż kiedyś i tak INVENTiON stanowił 3 x więcej w moim portfelu, dał mi wcześniej sporo zarobić a liczę na jeszcze większe zyski bo zniknęło największe zagrożenia i lekkie moje obawy (, że nie wyrobią się z pozwoleniem na użytkowanie do końca roku) związane z realizowaną inwestycją. Teraz po prostu sobie cierpliwie poczekam na kolejne informacje ze spółki o wpływie 20 mln zł dotacji czy pierwszych sprzedażach.
A wtedy może dziś do wielu to jeszcze nie docierana ale ta INM będzie śmigał dużo powyżej 1 zł na akcję. Ja mam czas i na każde post z bzdurami będą odpowiadał prześmiewczo i z kontrargumentami, że to wy jesteście trolle, może nie płatne bo nikt za takie wpisy by nie zapłacił nawet 1 grosza hahahaha ale takie zwykłe forumowe trolle jakich pełno na bankierze :) trolle bez kasy i bez wiedzy i bez zdolności do inwestycji i wybierania spółek w odpowiednim momencie.
ale nerwy trolla Ta/Taa to lubię tak samo go tępiłem na forum 4Mass jak pluł na wszystkich tuż przed wzrostem +2800% w lipcu 2020 od tego czasu nerwy mu wysiadły i wylądował na forum SBE i INM :D