Większość czeka aż biznesradar itp. pokaże mocne kupuj, teraz jest mocne sprzedaj to sprzedają a jak będzie 14 to będą kupować. Taka giełda sterowana. Obrońca widać jest mocny na razie zbiera i tworzy spodek aż wyjdziemy z kanału spadkowego wtedy Up. Trochę to jeszcze potrwa cierpliwości.
Dnia 2023-12-15 o godz. 12:52 ~obserwator napisał(a): > Wsparcie na 12.20 > kolejny raz obronione.
wy tam bronicie tego poziomu ,czy nie bronicie ? - słabo to to wygląda - a pisać ,to piszecie ,,,
towarzyszu obserwatorze ! - róbcie swoją robotę porządnie !
..., bo , czeka was drzewo ! i będziecie zbanowani ,
poprawcie się .
na koniec roku to się kupuje ! - obciążamy się zakupem na kwotę przewidywaną do zapłaty podatku !!!
tak , robią obserwatorzy obserwatorów ! pilnujcie ,pilnujcie ,żeby ziemia się dobrze kręciła ! ;-)))
Dnia 2023-12-19 o godz. 15:04 ~kogut napisał(a): > na koniec roku to się kupuje ! - obciążamy się zakupem na kwotę przewidywaną do zapłaty podatku !!! > > tak , robią obserwatorzy obserwatorów ! > pilnujcie ,pilnujcie ,żeby ziemia się dobrze kręciła ! ------------------------------------------------------------------------------------------------- Takiej ignorancji się nie spodziewałem. Hmmm "ciemny lud to kupi" Ps. czy wiesz co znaczy FIFO First-IN, First- OUT. Miłego inwestowania, ale wcześniej.. do nauki
Wiatr się złości bo na nowe środki ike chce sobie kupić a może nie zdążyć. Ja jestem madry i zżarłem po11,x jak dawali a jak spadnie to dokupię
ale realnie patrząc tu się zaraz ssanie włączy.
uśredniam od 12 z groszem i nie narzekam, przyglądajcie sie i wyrzucajcie perełkę dalej, kto pierwszy, nie wiem dlaczego te roszady następują we władzach spółki, czas pokaże, póki co bankrutem nie jest, jakby co niektórzy chcieli, innymi słowy sypcie dalej,
Tak tak, większość uśrednia.......... Ale po co? Bo tego nie rozumiem. Przeglądając forum, czytam , że "uśrednianie" wielu zaczęło robić już od 18-16zł. Mam cytować Wasze posty? Tylko po co? A załapałem!!!! Odliczycie 50% strat w podatku za 2024r. Tylko czy będziecie nieśli zysk?