Z wklejonego fragmentu kompletnie nic nie wynikało. Mogli przecież zrobić animacje nie będąca efektem komercyjnego, rynkowego zlecenia tylko jakichs testow nad silnikiem, współpracy z inna firma w konkretnym zakresie czy nawet jakieś formuły dobroczynnej. Niektóre tez przedsięwzięcia nie są zyskowne, wychodzą np. na zero. Ale budują rozpoznawalność firmy. Serio, nie wiem co jest takiego zabawnego. Był czas nauczyć się tej firmy i zrozumieć jej profil. PS. Tak, udało mi sie dzisiaj, korzystając z wolnej chwili doczytać więcej konkretów odnośnie tej animacji.
Przecież tu nie chodzi o zarabianie groszy nawet jeśli coś zarobili... Tzn może źle się wyraziłem. Mi nie chodzi, bo ja czekam na zupełnie inne wielkości zysku netto i z zupełnie innych projektów.....
chyba wszędzie jest zależność nagród do coraz większej rozpoznawalności co z kolei prowadzi do większego zainteresowania w kontekście platiża przekłada się to na atrakcyjniejsze zlecenia a taki poziom kompetencji w dziedzinie UN5 jaki ma obecnie pli daje im nowe możliwości jeśli chodzi o realizacje zleceń i ip! oni jako jedni z pierwszych, albo i pierwsi na świecie zastosowali silnik unreala do realizacji reklam i to wyszło w takiej jakości, że klienci piali z zachwytu technologia ta dotąd służyła głównie do robienia gier daje olbrzymie możliwości skrócenia terminu i obniżki kosztów niewykluczone, że właśnie to pomoże dokończyć Fatimę, która naprawdę ma niesamowity potencjał jako film dla dzieci i młodzieży, który zawiera uniwersalne treści o tematyce chrześcijańskiej