1zl juz niedlugo! Zapinac pasy! Potem calenie i zabawa od nowa! W miedzyczasie pewnie emisje jeszcze puszcza bo prezes musi z czegos zyc, wiec po prosi was o sfinansowanie swojego wystawnego zycia!
Zenki/ Igory. Wiem że wasze przesłanie jest do prostego ludu jako i wy. Ale wyobraźcie sobie że niektórzy potrafią szybciutko przeanalizować arkusz transakcji i wyciągnąć właściwe wnioski. No i Wasza obecność tutaj też zachęca do skubnięcia co nieco. Codziennie po trochę, zwłaszcza teraz - a co?
jesli uwazasz, ze twoje brednie zrobia na mnie wrazenie to mylisz sie... smiejmy sie tu na forum z takich jak ty i bedziemy sie smiac za pare tygodni jak bedziesz mial kolejne minus 50% na rachunku!
Skubnąć co nie co??? To jesteś totalnym idio...albo totalnym idio...kto kupuje a przede wszystkim zacheca do kupowania akcji które lecą na łeb na szyję a przede wszystkim pisze o przeanalizowaniu arkusza...to już jest taka zwykła bezczelność
Ale przecież wy akcji nie macie. To co się martwicie. A tak na poważnie to wszyscy wiedzą że jesteście wynajętą ekipą do celowego obrzydzania akcji i odbierania przestraszonym. Tutaj już jest wyjątkowo atrakcyjna cena i dobrze o tym wiecie. A co do Waszych działań na innych spółkach - wystarczy poszukać i wszystko wiadomo. Już nawet na zmianę IP Was nie stać na tyle jesteście bezczelni. Co do arkusza to każdy sobie sam zobaczy i oceni, więc się płatny murzynku nie produkuj. I nikogo nie zachęcam do niczego. Pokazuję tylko Was wyrobników, którzy bez akcji się tutaj udzielają. Spółka jest szmacona celowo i tego nie ukrywam. Też macie w tym swój interes jak i wasi zleceniodawcy. Wiem , że tu będziecie robili cokolwiek by wyrwać akcje od wystraszonych, ale ja tu świadomie sobie kupuję jak mam ochotę. Nic wam do tego. Firma ma perspektywy, plany w najbliższych miesiącach i działa normalnie w przeciwieństwie do wielu wydmuszek, które wasi pompują. Jedynie Wasza robota okłamywania i oszukiwania jest żalosna i nie wiem jak potraficie się tak poniżać i z tym żyć. Tyle w temacie. Nie zamiaruję z Wami dyskutować. Będę robił co uważam za stosowne, choć wiem, że tu dalej będą kombinacje.
slyszales o odejsciu calego swiata od paliw kopalych? Poza Rosja oczywiscie, ktora mo swoje zloza i leje na Serinusa! Nie slyszales? No to juz wiesz jaka to perspektywiczna spolka! A teraz kupuj sobie cwiercinteligencie dalej! hahaha